In cum transformi o tinuta office intr-un pentru o iesire in oras? kurtmann.ro milanoo.com OOTD POEMA vintage bag zara

OOTD: Cum transformi o tinuta office intr-una potrivita pentru o iesire in oras?

Sunt sigura ca nu sunt singura care la un moment dat in viata (looong loong time ago :>) imediat dupa ce programul de la job s-a terminat a programat o iesire in oras. O cina cu iubitul/sotul...sau poate un spectacol la teatru. Sau un pahar de vin cu fetele. Sau o limonada/maslina..ce o fi :P
Eh, daca timpul in care sa ajungi acasa si sa te schimbi lipseste cu desavarsire iar tu vrei neaparat sa arati ok ,ce faci?

Cea mai simpla cale e sa schimbi accesorille, sa adaugi un colier masiv un machiaj putin mai accentuat...si gata! 
Fotografiile sunt facute acum 2-3 ore deci sunt proaspete ca painea calda :D 



Am purtat: Bluza ZARA basic via Kurtmann.ro-  HERE
Camasa no name
pantaloni clasici POEMA
Geanta Milanoo- HERE (doar 12$ )
Pantofi Amely (old, too old :P)




Am vrut neaparat sa va arat cea mai basic dintre bluzele mele basic, subtirica si extrem de versatila. Am purtat-o peste o camasa simpla, in dungi si cu o pereche de pantaloni clasici pentru a crea o tinuta office. O tinuta care ma defineste in totalitate, cam asta port eu intr-o zi la birou. Probabil ca parul nu l-as purta desfacut (optez de cele mai multe ori pentru un coc cu aspect neglijent) insa in rest, tinuta se potriveste unei zile obisnuite la job.

Si pentru ca va spuneam cat de usor poti transforma o tinuta office intr-una perfecta pentru o seara in oras va arat ce am facut eu. Dupa cum se poate observa, am renuntat la camasa si am adaugat un colier statement. 
Geanta am inlocuit-o cu un plic ( vintage autentic, primit de la mama soacra de pe vremea cand era tanara :D) si pe cuvant ca eram gata pentru o seara frumoasa in oras. Dar a trebuit sa ma intorc repejor acasa, mamarutza nu vroia nicum sa isi faca somnul de amiaza fara mine ;))


Am purtat :
 Colier statement ZARA via Kurtmann.ro- similar HERE
Plic vintage



Fara doar si poate piesa cheie este colierul statement Zara. L-am achizitionat de pe Kurtmann.ro si pe cuvant ca mi-a mai ramas gandul la vreo 3. Desi imi pare putin pretentios (si cu siguranta nu o sa il pot purta la job) totusi imi place tare mult si sunt happy ca sta cumintel la mine in dulap. Se incadreaza perfect in peisaj.
Ma asteapta cumintele pe site 2 modele  dragutze foc :AICI si AICI.
Sa vedem ce buget am in perioada urmatoare :D  



Cam atat pentru azi. 
Ma uit la stiri si vad ca la Bucuresti a nins. Brrrr, parca nu prea imi vine sa cred. Ieri era cald si soare...iar acum...mai sunt 60 de zile pana la Craciun. Va vine sa credeti? Si putin peste 30 pana cand incep eu serviciul...

Pupici!!

Related Articles

3 comentarii:

  1. Genul de outfit pe care il port si eu la munca, imi place!!
    Ador modul in care ai purtat camasa si bluza, iar plicul, chiar daca e vintage, e absolut superb!
    Esti tare frumoasa Carmen, abia astept sa fiu si eu mama, e un sentiment de nedescris, sunt sigura <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit Diana:) Sa sti ca plicul arata chiar bine...e simplu , discret insa de efect. Imi e tare drag, e mostenire de familie de acum:)
      Iti multumesc frumos pentru cuvintele tale.
      Cred cu desavarsire ca sentimentele ce vin atunci cand devii mama sunt...de nedescris, asa cum spuneai si tu. Iti doresc din suflet asta! Te pup!

      Ștergere
  2. Cat de frumos ti se aseaza parul...eu de cand m-a tuns ultima data o...(fara cuvinte) nu se mai aseaza deloc, neaparat trebuie sa merg sa repar situatia.

    Imi place mult a doua varianta, iti sta superb

    Te pup

    RăspundețiȘtergere

Recent Post