In dermatocosmetice de la Farmec Farmec Gerovital H3 Derma+ lansare Farmec

Prima gama de dermatocosmetice Farmec : Gerovital H3 Derma+


Concepută în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății pentru a răspunde diferitelor tipuri de probleme ale pielii și părului, noua gamă Gerovital H3 Derma+  pune la dispoziţia clienţilor 15 produse şi poartă emblema Pharmaceutical Concept și va fi comercializată exclusiv în farmacii.

Rutina de îngrijire a tenului deshidratat și uscat este compusă din Crema activ hidratantă, un produs ce oferă hidratare imediată și de lungă durată cu ajutorul acizilor grași Omega 3, 6 și 9. Pentru tenurile care au nevoie de îngrijire intensivă se recomandă Crema-mască calmantă și regenerantă, cu proprietăți de hidratare, hrănire și regenerare. Leziunile superficiale și iritațiile se pot vindeca cu ajutorul Cremei dermatoreparatoare,  recomandată de altfel și în cazul intervențiilor chirurgicale minore. Iar tenul atopic, care are nevoie de îngrijire și atenție sporită poate folosi Crema emolientă super hidratantă, destinată prevenirii și atenuării simptomelor dermatitelor atopice.




Îngrijirea tenului gras și acneic se poate realiza cu Gelul spumant purifiant, care curăță eficient și blând tenul, iar în același timp purifică și reglează producția de sebum. Acidul lactic şi acidul salicilic natural, din componența Gelului spumant purifiant ajută la curăţarea şi eliberarea porilor şi stimulează procesele de reînnoire celulară, prin efectul exfoliant. Emulsia hidratantă matifiantă reglează secreția de sebum, hidratează și matifiază, fiind o cremă cu structură ușoară. Îngrijirea eficientă a tenului gras este completată prin folosirea Cremei antiacneice, al cărei rol este acela de a reduce simptomatologia tenului acneic: punctele negre, formațiunile acneice și roșeața.






Ajungem acum la un subiect sensibil pentru multi dintre noi: ridurile .
Pentru tenurile pe care semnele trecerii vremii deja se văd gama Gerovital H3 Derma+ propune formule ce au la bază ingrediente active cum sunt acidul hialuronic, untul de shea, vitaminele A și E și Sepilift, un complex de întinerire și remodelare a pielii.  Propunerile de produse sunt Crema antirid și fermitate și Crema antirid contur ochi, ce are efect și asupra cearcănelor, nu numai asupra ridurilor.


Noutatea absoluta in ceea ce ma priveste este data de noul dispozitiv lansat:ACTIVATORUL ANTIRID. Arata cam asa:
Activatorul antirid este un dispozitiv electric cu vibraţiide înaltă frecvență, care folosește tehnologie avansată în prevenirea și reducerea ridurilor, bazată pe ioni pozitivi și negativi.

Asigură un masaj eficient pentru îmbunătățirea circulației, curățarea porilor și pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din creme în piele. Este portabil, având o funcționalitate simplă.
  • Lumina albastră și Ion pozitiv (+) ajută la curățarea feței și la relaxarea celulelor.
  • Lumina roșie și Ion negativ (-) se utilizează după aplicarea cremei recomandate din GH3 Derma+ și ajută la pătrunderea în profunzime a principiilor active din cremă.

Pentru ca oferta sa fie completa, Farmec lansează patru noi produse în gama Derma+, trei șampoane și un tratament. 

Șamponul anticădere și Tratamentul anticădere opresc căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos prin ingredientele active din compoziție. Șamponul antimătreață acționează atât asupra cauzelor ce duc la apariția mătreții, cât și asupra efectelor neplăcute ce însoțesc această afecțiune, iar Șamponul pentru scalpul sensibil are ca efect calmarea scalpului și înlăturarea senzațiilor neplăcute de durere și mâncărime.



Marturisesc ca am fost foarte placut surprinsa de aceasta lansare, imi pare ca oferta Farmec este din ce in ce mai bogata iar produsele pot concura de departe cu alte branduri de renume. Iar acest lucru zau ca ma face mandra .
Ma tenteaza cate un produs din fiecare gama (chiar si cea antirid, trebuie sa incep sa folosesc si produse de genul) si cu siguranta o sa fac cunostiinta cu ele in viitorul apropiat.
In cazul in care nu ajungeti in farmecii (ceea ce va doresc din suflet) si totusi vreti sa incercati produsele din noua gama , le gasiti AICI .
In plus, raspunzand la o intrebare extrem de simpla puteti primi un discout de 10% la intreaga comanda . 



Va intreb pe voi acum: ati vazut deja produsele in farmacii? 
Va tenteaza ceva?

Related Articles

2 comentarii:

  1. Ce bine arata, sper sa fie la fel de bune cum erau odata! Sigur ca o sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu cum erau odata...stiu doar ca acum sunt produse foarte bune. Ieftine si bune:)

      Ștergere

Recent Post