In milanoo.com OOTD

OOTD: Leather &Stripes. Black &White

Desi nu vreau, iata ca in ultimul timp postarile mele au devenit un picutz mai rare. Este un paradox gandindu-ma ca Mamarutza a inceput cresa (desi a stat un timp egal acasa , bolnavioara). Totusi, se pare ca gasesc tot mai multe lucruri de facut in timpul in care stau acasa ...si timpul devine din ce in ce mai scurt. 
Va marturisesc ca ma gandesc cu groaza ca in aproximativ o luna o sa incep serviciul. Habar nu am cum o sa imi organizez timpul in asa maniera incat sa pot sa fac tot ceea ce vreau si mai ales ce trebuie facut.  (mamicile si sotiile ma inteleg )

Pentru azi am pregatit o postare de tip OOTD. 
Fotografiile sunt facute ieri , chiar inainte sa o iau pe Antonia de la cresa. Tipul acesta de tinuta se regaseste din ce in ce mai des in ceea ce ma priveste (cel putin toamna asta) pentru ca imi ofera confort . Momentan asta este un lucru extrem de important pentru mine, pentru ca va imaginati si voi: alerg , ma joc, sar si car in brate un ghemotoc de papusica constant.  Lucrurile astea mi-ar fi destul de greu sa le fac purtand tocuri .
In plus, profit acum de ghete/botine fara toc , gandindu-ma ca azi maine nu o sa imi lipseasca din picioare de luni pana vineri :))



Am purtat: Rochita H&M (old)
            Geaca POEMA 
                        Geanta Milanoo- HERE
                    Random boots (old)






Pentru ca in comanda trecuta am ales o pereche de sandale, eram tare curioasa despre calitatea celor 2 genti comandate (o sa le gasiti la finalul postarii pe ambele). Ca si prima data am fost placut surprinsa. Asa cum stiti aceasta geanta este copia uneia Zara . Aceea am vazut-o in magazin acum muuult muult timp si mi-am tot dorit sa o am. Datorita pretului mi-a ramas pofta in cui insa nu m-am gandit de 2 ori cand am vazut-o AICI.


Pretul este mai mult decat acceptabil (de altfel asa cum sunt toate de pe acest site) iar calitatea este ok. Cum spuneam, am fost placut surprinsa.Geanta mai are un "pui" in interior care poate fi purtat cu usurinta ca si plic. Tare rau imi pare ca nu m-am gandit sa il fotografiez, intr-o tinuta viitoare cu siguranta.
Nu va spun nimic de make up si de starea parului ( a se observa firele de par alb , NEAPARAT TREBUIE MA VOPSESC!!) Nu a fost nimic studiat si elaborat, asta cu siguranta este o postare neprogramata :D
Am reusit sa surprind putin si frumusetea toamnei, imi place extraordinar de mult covorul de frunze de acum. Pacat ca azi maine  o sa dispara...si o sa ii ia locul zapada (cu putin noroc).



Acum, la sfarsit...am o mica surpiza pentru voi.
Puteti castiga si voi o geanta Milanoo la alegere, dintre cele 2 comandate de mine urmand cativa pasi simpli.



Concursul se organizeaza pe Facebook, pentru inscrieri click AICI.
Sper sa va placa acest premiu si inscrierile sa fie cat mai multe .

Pe curand!

Related Articles

2 comentarii:

  1. Vai ce geanta frumoasa! De cand imi doresc si eu una! M-am inscris si eu la concurs, poate castig :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geanta e super frumoasa si usor de asortat.
      Multa bafta la concurs :) Te pup!

      Ștergere

Recent Post