In blugi rupti fashion blogger ripped jeans street style style diy tendinte 2014

[tendinte] :Ripped Jeans

...sau blugi rupti, pe intelesul tuturor:)
Recunosc ca imi plac tare mult tendintele din fiecare an care ne ajuta sa ne reiventam garderoba usor, fara costuri exorbitante ci doar cu putina indemanare si timp liber. In cautarile mele de street style am gasit de multe ori cusaturi nefinisate care par greseli de croitorie..cum ar spune tata.
 In acest sezon, acestea au devenit o directie importanta. Si mai are rost sa spun ca sun confortabili, au pret decent (de cele mai multe ori) si pot fi combinati in nenumarate stiluri.

Totusi, desi sunt fan jeans, odata cu trecerea anului si inceperea joburilor care presupuneau munca de birou...incet incet am renuntat in a-i cumpara.
De ce? pentru ca de fiecare data preferam sa investesc banii in ceva care putea si purtat atat la job cat si in weekend, ca sa zic asa.

Acum, cand a trecut deja aproape 1 an si jumatate de cand stau acasa (Dumnezeule, atat de repede trece timpul, nu imi vine sa cred!!) realizez ca ,din pacate, "colectia" mea nu s-a imbogatit chiar deloc : detin cu mandrie 1 bucata pereche jeans, cumparati din Paris...acum 5 ani!!!! 
Culoare gri, forma skinny.
Partea buna e ca inca ma mai incap...:)

Tendinta se poate aplica pe orice pereche de blugi care va plac, va vin bine ...si pe care aveti curajul sa faceti genul asta de experimente. Pe scurt, puteti alege din 3 tipuri de "rupturi"
  •  "taieturi curajoase": textura nefinisata, muuulte taieturi si degrade discret
  • rupti in genunchi-stilul grunge: de obicei au o taietura in zona genunchilor, ce lasa la vedere rotula.
  • decupaje exagerate, ce lasa parti mari din picioare, la vedere.
Personal, imi plac primele 2 insa apreciez si lookuri putin mai "spectaculoase", atata timp cat le vad la altcineva. Pentru inspiratie, bloggerii nostrii ne ajuta, ca de obicei:

Ioana Chisiu


Daniela Macsim 

Alina Ceusan



Sandra Bendre

Gia Ianc

Lucia Zoltoreanu


Sincer,este o tendinta atat de usor de pus in practica incat e si pacat sa nu facem asta. Se pot face atat de multe tinute , in atatea stiluri, super accesoriza si combina. Am vazut asta in timp ce faceam researchul pentru articolul de azi. 
Marile magazine online (Asos, Topshop, Romwe, Oasap , etc) cat si cele fizice   pun la dispozitie o gama variata de modele. 
Daca nu, poti cauta in SH-uri, sunt sigura ca se gaesc si acolo minunatii care asteapta sa fie descoperite si "sfasiate" :)) 
Trebuie doar sa gasim perechea perfecta.
Acestea fiind spuse, ma pun si eu pe treaba :



Abia astept sa fie gata, sa vi arat si voua! 
Cu putin noroc , intr-una din postarile viitoare va arat si o tinuta in care sa ii includa. 
Poate intru si la 2-3 magazine SH sa gasesc o pereche dragutza de blugi pe care sa imi fac de cap. Mi-ar placea ceva boyfriend style, mi-am tot propus sa incerc si pana acum chiar nu am reusit.Pana atunci, pe aceia dintre voi care folositi Instagram va invit sa ma urmariti si acolo (@lifeologybycarmen). Probabil e reteaua in care sunt cel mai activa :)

Revenind,  voi ce parere aveti despre aceast stil?
Aveti in garderoba asa ceva sau preferati stilul clasic , cu care nu dati gres niciodata?


Pe curand!

Related Articles

4 comentarii:

  1. Well, dragă Carmen... I love them! Am câteva perechi cu diferite grade de rupturi. Cei din imaginea de mai sus sunt cei mai rupţi pe care îi am şi vreau să-ţi spun că de fiecare dată când mă îmbrac cu ei se uită lumea ca la urs... nu ştiu dacă admirativ sau dezaprobator... :P
    Indiferent de cum se uită lumea, mie mi se par un statement, mă reprezintă şi mă simt excelent în ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca si mie imi plac extrem de mult.
      Desi inca nu am reusit sa fac nimic cu cei de mai sus(nu ma organizez atat de bine incat sa am timp) imi propun sa ma ocup de ei cat mai repede.
      Cat despre privitul "ca la urs" ...sunt convinsa ca o sa mi se intample si mie:))) Dar ...sincer, nu prea ma intereseaza :D Am zis!

      Ștergere
  2. Sincer niciodata nu m-am gandit sa-mi achizitionez asemenea blugi. Nu stiu de ce dar pe mine una nu ma atrag chiar deloc.
    Personal iti urez mult noroc cu foarfeca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea, cred ca eram super socata daca tu ti-ai fi cumparat asemenea blugi. Sau daca te-ai fi gandit vreodata sa iti cumperi asemenea blugi:) Te pup!

      Ștergere

Recent Post