In personal TAG

TAG: 50 things about me

Hello everybody.



Nu mai stiu exact unde am vazut primul TAG de genul acesta insa imi aduc aminte ca le-am citit cu placere la Iguanitza si Alina Ceusan.





Sper sa reusesc sa adun 50 de lucruri...sunt chiar curioasa de ce o sa iasa. There we go;)


1. Am o mica pasiune care implica muuulte brosuri. Brosuri, pliante, reviste etc etc. Eu le- as citi pe toate. Prietenii obisnuiesc sa imi aduca tot felul de brosuri...de exemplu Ale mi- a adus din Paris o brosura Mango : D
2. Imi plac foooarte mult animalele. Toate animalele...cu mici exceptii
3. Cand eram micutza il stresam pe tata cu mersul la Zoo. Mergeam de cateva ori pe saptamana. Acum il stresez pe sotul meu...cu aceeasi rugaminte.Nu mai merg de cateva ori pe saptamana ;)))
4. Urasc sa ma tund.Tocmai de asta ma tund uneori si o data pe an....stiu ca nu e indicat...o aud deseori...but this is it:)
5. Mi-am dat masterul in economie insa spre sfarsitul lui mi- am dat seama ca mi- ar fi placut psihologia :) cam tarziu :p
6. Mi-as dori f mult sa am curajul sa incerc coafuri/ tunsori excentrice
7. In august o sa fim nasii de cununie a unei perechi iar eu nu am nici cea mai mica idee despre ce o sa port. Si nici nu ma stresez...deloc (deocamdata).
8. Am facut cont pe Twitter pentru blog (@lifeologybycarmen)insa habar nu am sa il folosesc. Si nici chef sa ma interesez :)) Dar o sa fac tot posibilul sa invat in perioada urmatoare, promit!
9. Nu imi place f mult sa imi fac manichiura. In schimb vara, pedichiura mea se schimba frecvent ;)
10. Imi doresc tare tare mult sa ajung la masaj. Momentan la relaxare apoi la anticelulitic.
11.Ar trebui sa devin un picutz mai organizata.

12.Imi e foarte greu sa imi arunc hainele. Prefer sa le adun in saci si sa le duc undeva la tara, poate se gaseste cineva care sa aiba nevoie de ele.
13. Sunt putin paranoica atunci cand vine vorba de sanatate. Tocmai de aceea imi fac in fiecare an un set complet de analize.
14. Nu fumez. Nu am fumat niciodata (slava Domnului )
15. Nu beau alcool. Nici macar ocazional, nu imi place. Nici gustul nici efectul .
16. Mi-as dori sa incep un curs de limba germana. Sau de limba franceza, am cam uitat-o ce-i drept.
17.Imi place tare mult sa citesc (dar nu mai am timp , mai deloc in ultima vreme )
18.Luna aceasta implinesc 6 ani de casatorie. Pfff, ce trece timpul!
19.Imi mai doresc tare mult inca un catel. Dar stiu ca vor fi mult prea greu de intretinut asa ca ma abtin:)
20. Si o pisicutza:)
21. Nu ma uit la TV decat la stiri, Fashion TV (rar de tot) si la emisiunile lui Moise Guran - boring me, i know.
22.Atunci cand imi fac manichiura nu imi tai cuticulele -nici macar nu am forfecuta din aceea. Dar nici nu mi le imping cu betigas . Nimic. :)
23.De cand am ramas insarcinata mi-am propus ca dupa ce vine minunea noastra pe lume sa incep sa fac sport acasa . Au trecut deja 4 luni jumatate si eu nu am facut nici macar un abdomen. Ooooof, lenea asta!! (si oboseala :P)
24. Nu mananc soia sub nici o forma... nici macar nu vreau sa aud de ea:)))
25.Nu imi plac cluburile. De fapt nu mi-au placut niciodata...
26.Mi-as dori tare mult sa ajungem odata in Santorini. Si sa revedem Parisul. Si Londra. Si...ooof, nu are rost sa ma mai gandesc:)
27.Nu stiu sa inot. Trist, dar adevarat!Imi tot propun sa incep un curs dar ceva se intampla iar eu nu ajung. Recunosc ca imi e putin frica...
28. Nu stiu sa imi tapez parul. De fapt stiu teoria dar nu reusesc deloc sa o aplic cum trebuie. De cele mai multe ori imi incalcesc atat de tare parul incat jur ca nu mai fac niciodata .
29. Nu ma vad niciodata blonda. Nu cred ca o sa ajung vreodata in viata asta..
30.Nu imi cumpar niciodata nimic sub impusul momentului. De regula analizez totul, inclusiv ceea ce imi cumpar ;daca imi trebuie, daca imi place, daca sunt sigura ca imi place:))
31.As fi vrut sa devin medic. Chiar mi-ar fi placut. Pacat ca nu mi-a placut indeajuns de mult chimia.
32.Am o mica pasiune pentru tot ceea ce inseamna pantofi. 
33.Referitor la pasiunea mea, timp de un an am fost imaginea unui magazin de...guess what? Pantofi:)



34.Nu colectionez nimic.Chiar nimic. Am o groaza de cercei, dar nu pot spune sa ii colectionez
35.In anii trecuti citeam cu placere COSMOPOLITAN , Bolero sau Glamour.Acum am trecut la Marie Claire, Beau Monde sau Elle.
36. Ador sa cumpar pantofi1Aaaa, v-am mai spus? Atunci adaug si genti, cercei si lenjerie intima. 
37.Ador fructele. De cele mai multe ori le prefer in locul ciocolatei sau ingheratei.
38.Am inceput sa ma machiez in jurul varstei de 15 ani. Si maaama cum ma machiam..:))Acum cand ma uit in urma...not nice!
39.Cand vine vorba de infatiseara mea, sunt cel mai sensibila cu tot ceea ce tine de parul meu. Tocmai de asta sufar destul de mult cand o tunsoare nu iasa asa cum vreau eu.
40. Tag-ul asta mi se pare taaare taaare greu :)
41.Nu am foarte multa rabdare, din pacate. Totusi , vad ca incepe sa creasca acum, cand micutza mea o solicita la maxim:)
42. Nu port foarte des rochite. Nici fuste. Desi cred ca mi-ar placea, am impresia ca nu am gleznele atat de subtiri asa cum ar trebui, asa ca ..prefer panatalonii. 
43.Imi e dor de perioada in care eram insarcinata. A fost una dintre cele mai frumoase din viata mea, cea de acum o intrece doar :)
44.Nu imi place iarna. Mi-as fi dorit tare mult ca Antonia sa se nasca intr-o zi de vara, ca si mine. Poate urmatorul copil, nu?
45.Ador sa imi vad ingerasul zambind si nu suport sa o aud cum plange. As fi in stare sa o tin toata ziulica in brate, daca nu as mai avea si altele de facut. 
46.Nu port foarte multe bijuterii. Verigheta+inelul de logodna+ceas+o bratara primita de la mama sotului meu .
47.Nu imi plac fructele de mare. Ce-i drept nu am incercat nici foarte multe variante, dar nu mi-au placut la inceput asa ca am ramas asa cu ideea ca nu imi plac. 
48. Nu am mancat niciodata ciorba de burta.
49.La servici ma plictiseam extraordinar de repede de wallpaper-ul de pe desktop. Alexandra stie:) Il schimbam o data pe saptamana, si tot ma plictiseam :)))
50. Sunt curioasa cine a ajuns pana aici:) Sunt destul de multe lucruri de citit , asa ca ...va multumesc celor care a-ti avut rabdare.


Acum, la sfarsit ma destainui: am scris postul acesta in cateva zile...poate o saptamana. Am tot adaugat cate ceva, de fiecare data cand mi-a venit o idee. Nu cred ca as fi fost in stare sa scriu atatea lucruri despre mine, intr-o singura zi:)) Sper ca a-ti avut rabdare sa il parcurgeti si ca v-a facut placere sa il cititi.


Va pupacim.

p.s- Nu uitati de giveaway-ul activ-click AICI

Related Articles

24 comentarii:

  1. Mi-a placut postarea, am citit-o cu placere!
    M-am apucat si eu ieri de acest tag, sper sa il termin intr-o saptamana! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult Andreea:)
      Abia astept sa il termini, eu citesc pe nerasuflate astfel de postari:) Iti tin pumnii sa le aduni cat mai repede:)

      Ștergere
  2. Mi-a facut placere si am citit-o integral.
    Ciorba de burta nu-mi place datorita combinatiei cu usturoi, ciorba de pui a la grec mi se pare divina. Mie mi-e frica de apa cand sunt valuri, curenti si daca sunt oameni, altfel ador sa fac pluta :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici macar nu am fost curioasa sa gust cum e ciorba de burta:) Ciorba de pui a la grec imi place si mie.
      Mie imi e frica de apa...tot timpul:))))
      pupici!

      Ștergere
  3. Mă bucur ca ai scris toate aceste lucruri despre tine, acum, te cunosc putin mai bine!Mie nu mi-a placut niciodată cum imi sta cu parul tapat, mi se pare ca i se potrivește doar unei femei de peste 40 de ani...si mie mi-ar fi placut sa fac medicina, doar ca nu mi-a placut anatomia :)))))
    Nu îmi plac unghiile false absolut deloc, cred ca voi apela la ele totusi anul viitor cand voi fi mireasa!
    Stii, mă voi casatori anul viitor in luna mai!:P
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea...in primul rand FELICITARI!!!! cred ca abia astepti sa fi mireasa, nu-i asa? O sa fie cea mai frumoasa zi, stiu eu!
      Referitor la parul tapat, eu nu am reusit niciodata sa vad cum imi sta pentru ca nu mi-a iesit niciodata asa cum vroiam:) Unghile false nu imi plac nici mie, acum multi ani am purtat un frech facut asa, cam 4-5 luni. Mi s-au deteriorat atat de tare unghile incat nu am mai vrut sa aud de ele. Le prefer mici , asa cum le am:)
      Pupici!!

      Ștergere
    2. Multumesc! Da, abia astept ACEA ZI!

      Eu in anul 1 sau 2 de facultate m-am lasat pe mana mamei prietenului meu (a se citi soacrei), asa ca sa fim prietene, si mi-a aranjat ea parul...mi l-a tapat...si acum cand ma uit la pozele alea ma bufneste rasul...ea de altfel este o doamna foarte cocheta si are gusturi foarte bune, dar atunci a exagerat cu viziunea :))

      Pupici!

      Ștergere
    3. :)))) ai avut curaj! Dar inteleg bine motivul:)

      Ștergere
  4. Simpatica postare. E mai bine ca ai scris-o intr-o saptamana, astfel ai reusit sa povestesti lucruri cat mai variate, fara legatura intre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate Ruxandra.
      Te pup, ma bucur ca ti-a placut:)

      Ștergere
  5. Foarte faina postarea. Imi plac foarte mult articolele in care trebuie sa citesti pana la capat ca sa cunosti o persoana!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac genul asta de postari iar legat de faptul ca suferi cand nu iti iese o tunsoare...mie imi este mai frica de coafeze care fac ce vor ele decat de doctor si nu exagerez cu nimic! Pupici <3

    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooooo da! Mi s-a mai intamplat si mie de cateva ori sa plec cu ochii in lacrimi pt ca tipa a facut ce a vrut ea. Urat! Acum am incredere in cel care ma tunde insa nici pe el nu il las sa faca ce vrea:))) pupici

      Ștergere
  7. Si sunt convinsa ca lista putea continua inca pe-atat :). F tare postarea, uite-asa mai descoperim cate ceva la tine.. cred ca sunt o gramada de fete ce se regasesc in lista ta :)
    Si sa stii ca-ti sta bine cu fuste/rochite, chiar f bine, dar tu stii asa, nu?
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar mai fi multe de zis intradevar dar deja am povestit prea multe:)))) de fapt fiecare dintre noi are o gramada de lucruri de spus despre sine.
      Multumesc draga mea...trebuie sa ma obisnuiesc sa port mai des!:****

      Ștergere
  8. foarte tare postarea si eu am cont pe Twitter si nu stiu sa il folosesc :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună, Carmen. :)
    Te întrebi probabil ce e cu commentul ăsta la o postare de mai bine de un an. Hai să îți zic!
    Te urmăresc de ceva timp pe Instagram (nu mai știu cum am dat de tine), iar zilele astea m-a mâncat curiozitatea de a-ți afla începuturile într-ale bloggeritului. Uite-așa am ajuns la postul ăsta în care am descoperit că avem în comun mai multe lucruri decât mă așteptăm (asta pe lângă faptul că sunt și eu ardeleancă, dar stabilită de vreo câțiva ani în capitală) :)
    Astea fiind spuse, spor și inspirație mai departe! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Daniela!
      In primul rand, bine ai venit! Ma bucur tare sa aud ca ne asemanam..mi-ar fi placut sa imi dai si cateva exemple:) Sunt tare curioasa sa aflu cat de usor te-ai obisnuit tu cu viata in capitala, mie cred ca mi-ar fi tare greu sa locuiesc acolo. Sibiul e atat de mcutz si linistit in comparatie...
      una peste alta, am recitit si eu tag-ul, asa ca mersi frumos:)
      Te pup, multumesc pentru comentariu si te mai astept pe aici!

      Ștergere

Recent Post