In designer style

SIBIU dESIGNER: ANTONIA GIURGIU

Asa cum am spus-o intotdeauna ...IUBESC SIBIUL! Iubesc tot ce tine de el, si ma mandresc cu el , oriunde as fi...si orice as face.Sincer vorbind,  ce sa fac daca am motive sa ma mandresc?
Unul dintre aceste motive este si unul care imi face o deosebita placere sa vi-l dezvalui : "gazduieste" cativa designeri talentati, despre care o sa va vorbesc in noua "minirubrica" a blogului" SIBIU dESIGNER"

O sa incep azi , o fata deosebit de frumoasa...si talentata, ANTONIA GIURGIU
Daca acum cativa ani, ne zambea frumos AICI, si ne spunea ca nu poate sta deloc locului si ii place sa pregateasca ceva nou...uite ca se tine de cuvant.
Sibiul, este un oras destul de micutz...oamenii se cunosc in general..iar eu, inclin sa cred ca majoritatea tinerilor   ( si nu numai) stiu cine e Antonia Giurgiu. De ce? Pentru ca desi inca este studenta, a prezentat deja 2 colectii , in 2 ani diferiti intr-un festival de gen..de la Sibiu. Pentru ca intr-unul din interviurile sale, Alin Galatescu a declarat ca el o considera o considera "o speranta a modei romanesti" .
Antonia este o fata frumoasa, fost model, care a vrut sa faca mai mult. ..si spun eu ca i-a reusit. Chiar foarte bine, daca ar fi sa ma intrebi pe mine...si sunt sigura ca pe multi altii.














Imi place mult ceea ce vad, si nu cred deloc ca sunt subiectiva.
(Mai multe fotografii de la prezentariile Antoniei  din cadrul FFD4 vedeti AICI )
Imi  plac mult de tot culorile..iar creatiile sunt chiar pe gustul meu. Si, ca sa fiu sincera, sunt si foarte bune puse in valoare de Daria, modelul din imaginile de mai sus. Nu-i asa?
Cred cu tarie cand spun ca Antonia Giurgiu are un talent deosebit...si in consecinta, creeaza lucruri deosebite.
Si, inca o data afirm cu tarie ca iubesc Sibiul....!
Azi v-am prezentat doar unul dintre multele motive pentru care simt asta.


Ce parere aveti? Poate sunt eu subiectiva, si vad totul cu alti ochi...astept reactii , pareri si comentarii...obiective...si de ce nu subiective!

Va pupacesc!





Related Articles

7 comentarii:

  1. Peisajul, culorile, lumina si modelul au facut fotografiile sa straluceasca dar de creatiile in sine nu stiu ce sa zic...In poze sunt ok...in afara de tinuta din prima poza care imi place, cu restul nu m-as vedea imbracata pe strada...

    RăspundețiȘtergere
  2. Creatiile sunt mai mult pentru poze, nu de purtat la un eveniment sau pe strada. Sunt de acord cu Federova!
    Frumos doar pentru ochi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Federova: ai dreptate, dar ceea ce spui tu, cred ca se intampla cand ne uitm la fototgrafiile si celor mai mari designeri cunoscuti: e f important si cum sunt puse in valoare creatiile.
    Mie personal imi plac mult tinutele, e normal ca nu toate sa fie purtabile..insa mie sincer "imi incanta ochiul".

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandra : stii ca avem cateva cunostiinte comune care au purtat creatiile Antoniei la evenimente? Si uite, unul din evenimentele acestea este nunta Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu.
    Dar ...parerile si gusturile sunt impartite, asta este frumos:)
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. cum pot sa dau de ea? mi-as dori o rochie facuta de ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!
    II poti scrie un mail si discuti direct cu ea, nu stiu sa iti dau astfel de detalii.
    antonia_giu@yahoo.com
    Sper ca te-am putut ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, multumesc pentru raspuns. MUlta bafta!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post