In choies.com milanoo.com OOTD

OOTD: Pantaloni evazati /Choies.com

Dragele mele, 

Asa cum va spuneam si pe Facebook imi programasem ca o sa scriu postarea aceasta ...vineri dupa masa. Habar nu am de ce imi propun chestii pe care oricum stiu ca nu le pot duce la capat...atunci cand vreau.

Am vazut saptamana trecuta pe blogul lui Julie Pink ca arata bine panatlonii evazati. Bine , acolo se facea referire la un alt croi, adica blugii aceia evazati pe care ii purtam cu drag acum multi ani..insa eu am tinut minte esentialul si vineri dimineata , am scos de la naftalina o pereche de pantaloni cu croi evazat (clasici) de pe vremea studentiei. Pff, nebunie ...cand ma gandesc cati ani au trecut de atunci . (asta chiar suna ciudat, recunosc!) 
Vineri dimineata fiind pe graba (ca de obicei de altfel, mamarutza mea trebuie trezita la cel tarziu 7 ca la 7.30 sa iesim din casa ->eu trebuie sa ma trezesc la maxim 6.40 daca vreau sa am timp de ceva) am ales o maleta rosie si noua mea haina Choies 

Asta a iesit:




Am purtat: Haina CHOIES- AICI
Pantaloni no name 
Botine H&M
Geanta Milanoo




Haina asta mi-am comandat-o crezand ca va fi un fel de palton pe care o sa il port la inceputul iernii. De fapt, ca sa fiu sincera cu voi l-am comandat mai mult pentru ca mamarutza mea are unul cam aceeasi culoare si aproximativ croi (o sa vi-l arat eu o data, e senzational) asa ca deja imi imaginam o tinuta asortata cu ea. DAR , pentru ca materialul "paltonului" meu e cam de primavara ....cred ca nu o sa reusesc sa ma asortez cu ea iarna asta. Acesta e mai degraba un sacou cu croi mai lung, asa cum se vede in fotografia de mai jos.
In rest, hainuta arata tare bine, imi e buna marimea (S) si are un material calitativ.Insa...nu e atat de gros cum arata pe site. Sau ce putin cum mi s-a parut mie .











In caz ca v-ati saturat de decorul fotografiilor mele va spun ca cel mai probabil o sa gasesc altul in concediu. Acesta e cel mai la indemana atunci cand ies de la job - iar cam acela e momentul in care reusesc si eu sa fac cateva fotografii. 



Acum va intreb pe voi: purtati sezozul acesta pantaloni evazati? Cum vi se pare combinatia de mai sus? Si mai mult, cum ati purta voi hainutza? 

Sa aveti o duminica minunata dragele mele!

Related Articles

1 comentarii:

Recent Post