In choies.com kurtmann.ro OOTD PIMKIE zara

OOTD: Red is ABSOLUTLY FABULOUS



Dragele mele , 

Nu stiu cate din voi stiti ....azi sunt in concediu. 
Am fost si ieri, si alalteieri. Am avut atatea planuri....imi doream sa mut muntii in cele 3 zile de concediu pe care am hotarat sa mi le iau. Ghinionul face ca fix miercuri dimineata , sa ma trezesc ..cu nasul infundat .
Nu am dat prea multa atentie, ammers pe principiul..."daca nu bag in seama boala, o sa treaca d la sine. Multa vitamina C si ..cam atat " Eh, n-am facut bine. 
Acum v-as scrie despre  o durere de cap groaznica, despre un nas infundat care nu se lasa cu mai nimic (am aflat acum un remediu babesc, pe care o sa il pun in practica imediat ce termin treaba) oaresce ghimpi in cat-adica durere de gat , pentru cei care nu au inteles. Care va sa zica, am racit de-a binelea.
Mamarutza e la cresa, sper doar sa reusesc sa o protejez pe ea.
Revenind ...va spun ca imi plac tare mult fotografiile acestea. 
Sunt facute ieri..cand tocmai iesisem de la salon (m-am tuns, HAPPY ME-aici deja e o alta discutie) si cand m-am incapatanat sa sfidez raceala si sa profit de gradele cu plus si de soare. 
Toata "sedinta foto"a  durat 10 min, am tras 20 de cadre...dar uite ca am reusit sa aleg ceva frumos .Ce am purtat? O tinuta de primavara, colorata care m-a binedispus si m-a facut sa astept si mai mult sa creasca temperatura din termometre.



Sacoul CHOIES l-am comandat de aici , si l-am luat cu gandul la primavara. Este lucrat foooarte frumos, materialul este ok si mi se potriveste de minune marimea (S). Ca de obicei am fost foarte multumita de ceea ce am primit, cred ca www.choies.com se numara printre site-urile mele preferate , cand vine vorba de comenzi online. 
Camasa Pimkie am comandat-o impreuna cu pantalonii Zara de pe site-ul meu "de suflet" www.kurtmann.ro . Intr-o postare viitoare o sa va arat si ce detalii frumoase are la baza gatului, dantela chiar o face speciala. Ce sa va mai spun de culoare? Desi pe site era un roz mai puternic, am fost foarte placut surprinsa cand am primit-o: e exact asa cum mi-o doream.





Am purtat : Camasa Pimkie- via Kurtmann.ro  AICI
Sacou CHOIES -AICI - super pret!!!
PantaLoni Zara ,via Kurtmann.ro-AICI
Pantofi POEMA 
Geanta Milanno


Noutate absoluta este legata si de machiaj: port ruj. Si nu orice ruj, nu unul nude...ca de obicei si unul destul de strident. Nu e ceva ce mi se intampla des, am vrut doar sa il asortez cu camasa...imi parea ca arata ok. Voi ce parere aveti ? Cum e?



Cam atat pentru azi.
Ma asteapta o ciorbita de terminat si inca o reteta de briose de incercat (prima data mi-a iesit un dezasctru...sa vedem acum). Pe curand!!

Related Articles

15 comentarii:

  1. Ce bine iti staaa ! <3
    Am si eu pantofi rosii, tot de la Poema si sunt foarte multumita de ei, cred ca o sa-mi iau si nude sau albastri din noua colectie!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos Mara!!
      Sa sti ca si eu planuiesc sa imi mai iau cateva perechi (cu un toc mai micutz, pentru servici) pentru ca sunt multumita de ei. Unde mai pui ca au o gama ataaat de variata de culori si modele?
      Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte faina tinuta, si tu esti o draguta! Imi place mult cum ti se aseaza parul. Daca il aveam asa des cred ca numai freza asta o purtam.
    Ai grija cu raceala, Ed de la mine a luat-o si a avut micutul aceleasi simptome numai ca a inceput cu 3 zile de febra. Am inebunit.
    Va pup! Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos draga mea . Tinuta e la ce v-am obisnuit deja...simpla :)
      Parul se aseaza intr-adevar tare frumos, sunt multumita de tunsoare. In sfarsit se aseara singur, trebuie doar sa il spal si sa folosesc peria rotativa :D Happy me, nu mai aveam rabdare cu el.
      Raceala nu a trecut, azi dimineata am observat ca a luat-o si Ioana . Trist ...a fost parca toata iarna bolnavioara, saracutza:(
      Va pupam si noi!!

      Ștergere
  3. Iti sta minunat rujul, sa-l mai porti <3
    Tinuta este atat de frumoasa, mereu mi-a placut combinatia asta cromatica rosu-roz pudrat, esti absolut superba!

    PS: De ce ti-a iesit dezastru la briose? Mi se par usor de facut :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe, mersi frumos. Am o programare la stomatolog pentru o albire, sa vedem cat de multumita o sa fiu de culoarea dintilor atunci. Imi pare ca daca nu ai dintii albi , imaculati...rujul nu arata bine.. Fiecare cu piticii ei:P
      Referitor la briose...sa sti ca sunt intradevar usor de facut...dar trebuie sa sti :)) Au iesit bune de data asta, oricum.
      Te pup!

      Ștergere
    2. Eei, nu e chiar asa cu dintii imaculati... aveam si eu piticii astia si n-am purtat ruj rosu pana acum un an si ceva, n-am cei mai albi dinti, dar am fost sfatuita tocmai de un medic stomatolog sa nu merg pe varianta asta cu albirea si acum sunt foarte multumita de poze :)
      Ma bucur ca ti-au iesit briosele, pup!!

      Ștergere
  4. Îmi place extrem de mult combinația! Să nu mai spun că tu ești superbă. Mă bucur că te-am găsit. ♥


    Te invit și pe blogul meu:

    www.gabriela-popescu.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, ma bucur ca ai trecut pe aici.
      E u te urmaresc deja de ceva vreme, imi place tare mult blogul tau...fotografiile sunt minunate, tu esti superba..iar nformatile transmise , pe placul meu . Sunt si eu pasionata de pshihologie (in secret :P) si ma bucur de fiecare recomandare de carte , pe care o dai.
      Te pup, te mai astept pe aici.

      Ștergere
  5. love your outfit doll !

    www.bebagottel.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Am lasat si eu comentariu, nu stiu de ce nu s-a publicat, asa ca il mai las iar :(
    Imi place la nebunie tinuta, esti super draguta si eleganta, iar rujul iti vine foarte bine, sa il mai porti :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Consider ținuta ta elegantă și finuță, motiv pentru care îmi place foarte mult. De asemenea, tu ești frumoasă și îți vine ca o mănușă :).

    RăspundețiȘtergere
  8. Perfec look! Nice blazer!

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti o frumusete, Carmen. Pantofii aia par incomozi, dar sunt asa de frumosi ca ma topesc. Imi place mult si sacoul roz purtat cu camasa visiie. Arata tare bine.

    Te pup, frumusete.

    RăspundețiȘtergere

Recent Post