In Farmec Gerovital Hapiness lansare Farmec

NEWS: Farmec lansează gama de cosmetice Gerovital Happiness

Dragele mele , 

Stiti deja ca promovez cu drag produsele romanesti...asa ca sunt sigura ca nu o sa va mire deloc articolul acesta. Ador produsele Farmec, imi par extrem de calitative...iar fiecare noua lansare ma face sa imi doresc sa incerc macar unul dintre produse. 
Farmec lansează o nouă gamă de produse cosmetice pentru față și corp concepută pe bază de extracte din fructe precum zmeură, afine și caise. Noua linie Gerovital Happiness cuprinde 17 produse cosmetice pentru față și corp, împărțite în trei subgame, în funcție de principiul activ conținut (zmeură, afine și caise). Noua linie GEROVITAL Hapiness se adreseaza persoanelor 16+ dar este potrivita si pentru tenurile mature, pentru o ingrijire de baza. 
Gerovital Happiness cu extract de afine este ideală pentru întreținerea pielii cu tendințe de îngrășare. Pentru o îngrijire completă, specialiștii Farmec au conceput următoarele produse: Gel spumant demachiant, Cremă hidratantă matifiantă, Ser antiimperfecțiuni cu efect de iluminare, Cremă CC – închis și Lapte corp hidratant și emolient.

Gerovital Happiness cu extract de caise este indicată pentru îngrijirea pielii uscate. Produsele îmbogățite cu acest extract din gama Gerovital Happiness sunt: Fluidul de curățare zilnică, Crema hidratantă hrănitoare, Masca gomaj, Crema CC–mediu și Crema deodorantă hidratantă picioare
 Gerovital Happiness cu extract de zmeura este potrivita pentru ingrijirea tenului normal datorita flavonoizilor, zaharurilor si vitaminei C continute de zmeură. Alaturi de acestea, produsele contin vitamina E, Aquaxyl, Lipomoist si ulei de masline, toate avand rolul de a hidrata in profunzime pielea si de a combate procesele de imbatranire cutanata.


Noutatea absolută a gamei este reprezentată de cremele „Color Control” (CC), disponibile în trei nuanțe: deschis, mediu și închis. Îmbogățite cu pigmenți naturali și extracte de fructe potrivite fiecărui tip de piele, cremele CC din gama Gerovital Happiness estompează eficient imperfecțiunile și urmele de oboseală, oferind tenului un aspect plin de strălucire.
Primele mele pareri in legatura cu aceasta gama? Imi place tare mult designul ambalajelor. Sunt colorate, jucause...exact pe placul meu. Apoi, mai e nevoie sa va spun ca preturile sunt extrem de avantajoase? Nu cred, Farmec ne-a obisnuit deja cu un raport calitate-pret foooarte bun asa ca asta nu e nici o notate:) Produsele din gama Gerovital Hapiness au formulari usoare, parfumuri hipoalergenice hipoalergenice si nu contin parabeni.
 Asa ca , merita testat, nu-i asa?
Voi ce parere aveti despre produsele nou lansate? 
Va doriti sa incercati vreun produs?

Related Articles

1 comentarii:

Recent Post