In fashion ray ban ray ban world summer accesories

Ochelarii RayBan -accesoriul care face diferenta!

Pentru azi, va propun doua mici exercitii de imaginatie:
Eu spun:

VARA

Ce va vine in minte atunci cand va ganditi la ea?
Incep eu: soare, o palarie , gheata, mare, nisip, matase, rochite, bronz, nuca de cocos (?!!), ochelari de soare, concediu, liniste.


Eu asociez vara inevitabil cu muult soare, caldura, haine usoare si racoroase, palarii si ochelari de soare. Snt sigura ca aceste lucruri se regasesc in multe din descrierile voastre, asa ca azi mi-am propus sa vorbim despre unul dintre ele: ochelarii de soare.
Pentru multi dintre noi acestia sunt un must nu numai in zilele calduroase de vara ci si iarna..cand zapada lumineaza mai ceva ca in cea mai lunga zi din an, din vara. Eu ma numar cu siguranta printre aceia care poarta aceste accesorii si iarna, o buna bucata din ea.
Asa ca , daca tot sunt atat de prezenti in viata noastra (sau a mea?!) de ce sa nu investim in unii care sa fie de calitate, sa ne protejeze si nu in ultimul timp sa arate si foarte bine? Din punctul meu de vedere, cel mai bun exemplu pentru un astfel de produs il reprezinta brandul Ray Ban.
Probabil a-ti observat si voi, ca si mine cat de populari sunt in randul bloggerilor de moda. Ii vedem pe toate blogurile, accesorizand tinute diferite, stiluri diferite si ...tipologii de oameni diferiti.
Mie mi se pare ca se potrivesc foarte bine la toti! Nu cred ca am vazut pe cineva purtand o pereche de ochelari Ray Ban cu care sa ii stea aiurea. Voi?
Iata doar cateva exemple:
Lucia Zaltoreanu- aka ZADIN


Dana Rogoz



Alina Ceusan





Daniela Macsim

Nu in ultimul rand, Ana Ciorici ne arata cat de diferite pot fi tinutele accesorizate de o astfel de pereche de ochelari.



Deoarece o pereche de ochelari Ray Ban Aviator sunt pe wishlistul meu de ceva timp, am inceput sa ma documentez cu privire la pretul lor si la locul de unde ii pot achizitiona. Cu siguranta daca e sa analizam raportul calitate-pret cel mai bun loc unde ii pot gasi este Magazinul on-line Ray Ban World.  Aici puteti descoperi nu doar modelele clasice Aviator sau Wayfarer, ci si modele mai greu de gasit precum Cats, Clubmaster, Outdoorsman, Jackie Ohh sau Erika.
De preturi nu cred ca mai are rost sa vorbesc, fata de ce am vazut prin Mall sau la celelalte magazine de specialitate sunt muuult mai accesibili.

Asa cum va spuneam...iubesc sa port ochelari de soare. 
Ii port vara cand soarele arde pe cer.
Ii port iarna cand zapada ma orbeste.
Am in dotare cateva perechi de ochelari dar majoritatea sunt no name. Si din pacate, majoritatea nu au filtru UVA sau UVB . Asa ca, daca pot sa am o pereche de ochelari care sa arate stylish, sa ma protejeze de razele nocive ale soarelui si sa fie calitativi...de ce sa nu spun DA?
Recunosc, probabil nu o sa renunt nici la micuta mea colectie...insa cred cu tarie ca un accesoriu calitativ face diferenta.

Citez:
Cand porti o pereche de ochelari Ray Ban simti pur si simplu calitatea prin modul perfect in care se aseaza pe conturul fetei, prin fermitatea materialelor si flexibilitatea balamalelor care ofera rezistenta superioara, potriviti pentru a fi purtati zilnic.Ray-Ban exprima alegerea unui stil de viata in care limitele nu au insemnatate si in care distractia, aventura, creativitatea si adrenalina cuceresc, pe cat posibil, fiecare zi.


 Acum, la sfarsit va mai propun ceva: alegeti-va perechea preferata, inchideti ochii ...si vedeti outfitul perfect! Al meu ar trebui sa fie comod (azi am de umblat prin oras), simplu si sa includa ceva care sa ma apere de ploaia care se anunta.
Deci ar arata cam asa:
Sunt curioasa sa aflu parerea voastra despre ochelarii de soare...
Ce purtati, cum ii purtati, cati aveti in colectie, cum ii asortati?

Pe curand!




Related Articles

6 comentarii:

  1. Ce frumos! Multumesc pentru includere!

    Eu am cele doua perechi de ochelari RayBan (din pozele de mai sus), sunt foarte mulțumita de ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag Daniela. Nici nu aveam cum sa nu te includ:)
      Ti se potrivesc de minune ..si mai mult, ii porti cu mare stil :) Ceea ce conteaza, de altfel. Te pup!

      Ștergere
  2. Si eu am o pereche si sunt indragostita de ei :D

    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tE cred draga mea Andreea. Sunt convinsa de asta..mai ales ca o aud de la toata lumea care ii are. Te pup!

      Ștergere
  3. Într-adevăr Ray-Ban e Ray-Ban fără niciun dubiu. Eu sunt încântată de perechea mea şi mă bate gândul să-mi mai iau două perechi.
    Unii wayfarer şi unii aviator. Să vedem când îi putem include în buget. :D
    Sper să te văd şi pe tine în curând cu o pereche, Carmen...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo...iti doresc sa ii incluzi cat mai repede in buget. Am incredere ca reusesti sa faci asta:)
      Sper si eu sa ma vad in curand cu o pereche, mai ales cand sunt atatea oferte online...

      Ștergere

Recent Post