In personal

La Multi Ani 2013!

....desi nu imi prea vine sa cred, iata ca a mai trecut un an...si iata ca "tragem linie" si adunam..
Nu stiu cum procedati voi la fiecare sfarsit de an, insa eu ...de fiecare data, ultima zi a anului mi-o daruiesc mie... imi place sa recapitulez anul care tocmai a trecut, momentele bune si mai putin bune, lucrurile frumoase care le-am facut sau care le-am trait si nu in ultimul rand greselile pe care nu am reusit sa le ocolesc.
E o perioada in care imi fac o multime de planuri pentru noul an, imi doresc o multime de lucruri ...iar acum incerc sa le vizualizez si sa imi fac ordine in ganduri.

Anul 2012 a fost un an minunat pentru noi, pentru familia noastra pentru ca D-zeu ne-a facut o mare mare surpriza (la propriu) si ne-a daruit-o pe micutza noastra...
(Uitandu-ma la postarea de anul trecut pe vremea aceasta, imi doream ca anul 2012 sa ma surprinda...ia uite ca dorinta mi s-a implinit si ..chiar am fost surprinsa :P)
Acum, la inceput de 2013 asteptam cu nerabdare sa o cunoastem (si cand spun cu nerabdare...chiar vorbesc f serios :P), sa fie aici, cu noi. Dincolo de toate temerile si semnele de intrebare care (sper) sunt normale stiu sigur ca o sa fie bine...iar anul 2013 o sa fie extraordinar, daca incepe asa:)

In cazul meu , va spun cat se poate de sincer, chiar functioneaza " my new's year resolutions" . In ultimii ani am reusit sa bifez cam fiecare mare dorinta pe care mi-am pus-o in noaptea dintre ani..asa ca o sa continui traditia si o sa imi fac o lista frumusik si de aceasta data. Daca exista cineva care nu face asta, va propun ca anul acesta sa incercati..sa vedeti ce iasa.

Va doresc tuturor un 2013 mai bun, cu muulte muulte momente de fericire si multe muulte impliniri, pe toate planurile. Va doresc fericire, va doresc sanatate , liniste in suflet, va doresc ambitie si incredere in fortele proprii.

Va multumesc frumos pentru toate clipele de bucurie pe care mi le-ati adus , odata cu fiecare comentariu si odata cu fiecare follower nou. Pentru mine conteaza foarte mult sa va stiu aproape...iar pentru asta va multumesc din suflet, fiecaruia dintre voi..

LA MULTI ANI!
Va pupacim dulce dulce si va dorim petrecere frumoasa..si un an nou minunat!

P.S: cat adevar aici...


...nu-i asa?

later edit:
postarea aceasta era programata sa pentru 31.12.2012 ora 10.00
habar nu am de ce , blogger nu a facut lucrul acesta...(pb nu ma pricep eu, ca sa fiu sincera:P)
important e ca ingerasul nostru s-a nascut luni, 31.12.2012 la ora 10.15

pe scurt...
     Ii multumesc din suflet bunului Dumnezeu pentru fericirea pe care o simtim acum, nu exista nimic mai frumos in lume...decat bucuria de a fi parinte.
Happy us!




Related Articles

12 comentarii:

  1. draga mea , iti doresc un an minunat plin de impliniri ...sigur or sa fie...si sa se faca mare si frumoasa...si desteapta...ca a mea :)...sunt nascute in aceiasi zi de sfarsit de an !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru minunea mica! De abia astept sa revii cu o postare cu impresiile tale despre nastere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa va bucurati de mititica:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-ti traiasca Carmen, ma bucur enorm pentru tine! Imi imaginez prin ce clipe de fericire treci si sper sa povestesti, daca nu aici, mie :D, cu lux de amanunte.
    Mi s-a intamplat aceeasi chestie anul trecut, adica de revelion 2011-2012 mi-am pus niste dorinte si in 2012 s-au implinist desi eram sceptica, nu credeam in asta. Incredibil!
    Sper sa functioneze in continuare treaba asta si sa nu fie doar o conicidenta :P.
    Te pup si te imbratisez!
    La multi ani! Sa ai un an nou exact cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si felicitari pentru prunc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, ma bucur mult ca o data cu noul an ati cunoscut si minunatia care a asteptat cuminte in burtica ta. :) Sa fie sanatoasa si ocrotita de Dumnezeu si de parintii ei iubitori! Te pup, mamico! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani!Iti doresc sa ai un an numai cu bucurii sa-ti traiasca micuta sa se faca mare frumoasa si desteapta sa ai numai bucurii din partea ei cum si eu am avut si am a mea luna viitore face 21 de ani si tot micuta mea este tot copil o vad :).

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari Carmen!!!

    Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii. Ma bucur ca a venit pe lume micutza si ca v-a adus fericire in viata. Astept tabloul de familie, felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post