In personal wishlist

JuRnal de Bloggeritza , by Carmen

Hello everybody!


Asa cum ii spuneam Simonei cand am citit prima ei postare de acest gen...ador sa citesc "junalul" fiecareia dar ...pana acum...atat. Apoi , am gasit altul, la Federova...si mi-am spus ca poate o sa incerc si eu, la un moment dat. Iata ca momentul a venit, sper sa nu plictisesc pe nimeni.

Incep prin a va spune, ca ma bucur de un scurt concediu! Deci, happy me!
Desi nu mai e mult timp pana o sa imi incep concediul meu...luuuung luuung (in care cateodata ma gandesc ca o sa mi se faca un dor nebun de servici....) am hotarat sa ma bucur de o saptamana de liniste si acum, inainte. Unde mai pui ca si sotul meu este in concediu, deci ...cu atat mai bine.

Ca de obicei, mi-am propus sa fac o multime de lucruri...desi imi doresc mult sa ma relaxez:))) eh nah, a-ti mai auzit voi asa ceva? Ma mir si eu cateodata de cat de distincte sunt ideile mele.
In primul rand mi-as fi dorit sa ne mai cautam cateva lucruri pentru camera ingerasului, si mai ales sa punem la punct ultimele detaliii in alte incaperi ale casei (....cheful asta...!:( ) . Apoi, imi doresc sa pun la punct putin blogul, nu stiu de ce sunt vesnic nemultumita de felul in care arata...adevaraul este ca ma plictisesc destul de repede de aspectul lui...la fel ca si al mailulul/ desktop-ului (Ale stie!!!) . Acum, sper sa imi gasesc un pic de timp intr-o seara pentru a-l pune la punct.

Referitor la blog, am o multime de idei pentru postari, parca vreau sa fac o mie de lucruri...am fotografii facute( care asteapta inca in aparatul foto) , foldere in laptop...insa parca imi e ataaat de lene sa incep o postare...pff, nu am cuvinte.

In concediul acesta sper sa incerc si cateva retete noi (poate ca o sa le impartasesc si cu voi) , sa imi aleg cateva lucrusoare de la Ikea (poate poate o sa mi le cumpere si trimita cineva- la Sibiu INCA nu e Ikea...din pacate), sa dorm un picutz mai mult si nu in ultimul rand, sa ma joc mai mult cu Igor.
Sarmanul ..este atat de trist seara cand ajungem noi acasa ...si nu petrecem decat maxim 30 de minute afara cu el. Sta ..si se uita pe usa living-ului la noi, si cere atentie...de fapt cerseste atentie! Asa ca , macar saptamana asta...din punctul asta de vedere va fi un picutz rasfatat.
V-am aratat oare cat de maricel este acum? :)
In dreapta il puteti vedea intr-un "moment de tandrete ' alaturi de sotul meu.

Ca veni vorba de catei...va anunt ca ne gandim serios sa ne mai luam un catelus...deci, happy me, din nou! Cum spuneam, Igor e mai tot timpul singur, ar fi mai bine sa ii aducem si lui un tovaras de joaca/ paza ..nu-i asa? Pentru ca v-am mai spus ca una din rasele mele preferate este Amstaff-ul ,  ma rog la Doamne Doamne ca in primavara anului viitor ...sa ajunga la noi in curte si un puiutz din rasa asta.  Deja Igor are un an, lucrul acesta nu mai trebuie f mult amanat, pentru ca ..mai tarziu probabil o sa aiba instinctul de a-si pazi teritoriul mai dezvoltat decat il are acum( si deja sare pe poarta de fiecare data cand trece cineva prin fata casei..:) deci, probabil ca nu va mai accespta pe altcineva aici.
Deci, daca stiti pe cineva care ...sta pe langa Sibiu(cat de cat) si care isi programeaza o monta pentru la anu' ...dati-mi de veste :)

Revenind la oile noastre...am inceput sa testez Keratina Lichida  de la Triodeluxe . Nu mi-am format inca o parere- am folosit-o doar de 2 ori pana acum, ce pot spune ca imi place mult de tot mirosul. Asta la prima vedere....despre ce efecte are pe parul meu, mai astept un pic inainte sa ma pronunt.
Ca veni vorba de par, va spun ca ..vreau sa ma tund. Eh , de regula "procedura" asta dureaza foarte mult in ceea ce ma priveste, pentru ca...aman asta la nesfarsit. Deocamdata sunt la faza in care m-am hotarat..acum trebui sa imi gasesc si o coafura..pff, greu!! :)

In materie de shopping- asa cum nu imi place mie deloc sa spun" imi doresc foarte mult o pereche de biker boots. Ceva de genul acesta:Poate putin mai scurte, insa tot asa cu catarame si daca se poate si mai multe tinte- eu nu ma supar, pe cuvant :P

Fotografia aceasta am preluat-o de pe blogul Anei pe care eu l-am descoperit de curand , dar care imi place fooarte fooarte mult. Daca aveti timp si chef, aruncati o privire, merita :
http://ana.ciorici.com/


Apoi, imi mai doresc cateva pulovere groooase  si largi (oare de ce lagi??:))) Am vazut cateva modele frumoase zilele trecute la Zara, dar totusi parca preturile mi se pareau destul de mari...adica, e destul de mult sa dai 250 ron pe un pulover, nu? Sau...sunt eu zgarcita si nu vreau sa recunosc?:))
Dat fiind faptul ca tocmai s-a deschis H&M la Sibiu ( yeeey, din nou Happy me!!!!) cred ca o sa le fac o vizita - sa vedem daca gasesc ceva. Ar fi destul de aiurea sa nu gasesc nimic, mai ales ca pana sa se deschida, cand nu imi puteam cumpara- gaseam o multime de chestiii faine!
Ca veni vorba de preturi...saptamana trecuta am inceput eu sa imi caut prin diverse magazine din Sibiu o pereche de pantaloni OK , pentru gravidutze. Trecand peste faptul ca nu am gasit nimic frumos, cea mai ...relativ ok pereche de pantaloni gasita ( la care nici macar nu m-as fi uitat daca nu avea si banda aceea specifica pantalonilor pt gravidutze)..era 270 ron. Mah, asta deja este exagerare! Sincer,  aici clar nu e vorba de zgarcenie..dar sunt preturi atat de mari  la articolele de genul asta...incat chiar nu are rost . Asa ca m-am hotarat sa merg la o "tanti croitoreasa" care lucreaza exemplar- conform spuselor unor prietene...si cere pentru fiecare pereche de pantaloni , maxim 30-40 ron. Asa imi aleg eu si croiala, si materialul, ci culoarea! Pai..nu e mai bine asa?:)))
Revin cu poze, dupa ce o sa ii am :P
Un cardigan de genul acesta imi mai doresc ( desi am vreo...3) imi plac tare mult!


In materie de produse cosmetice...imi trebuie neaparat  fond de ten. Aveti vreo idee? Ma gandeam sa incerc ceva nou..dar nu stiu ce. Am vazut in noul catalog Oriflame , noul lor fond de ten rezistent ...oare cum va fi ? Pretul este foarte ok, aproximativ 22  ron- deci cred eu ca merita incercat ..nu? Macar ca si back-up pentru L'oreal Accord Parfait - pe care il folosesc deja de 5 ani si pe care probabil o sa mi-l recumpar si acum:)))

Cred ca o sa il comand si apoi revin cu un review...sa va spun si voua ..parerea mea.

Cam atat ....ia uite ce mult am scris deja!
Inchei reamintindu-va sa va inscrieti la GIVEAWAY-UL care se afla in plina desfasurare pe blog.
Aveti timp pana in 09.10 , sunt cateva premii destul de dragutze - by Yves Rocher.

In speranta ca nu v-am plictisit foarte tare cu "jurnalul" meu...va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata in continuare!

Related Articles

7 comentarii:

  1. Iti sugerez sa arunci o privire si pe site-ul celor de la stone creek (nu, nu le fac publicitate, doar ca au unele produse dementiale!) Cel mai mult imi place aceasta pereche:
    http://stonecreek.eu/femei/cizme-medii/fara-toc/cizme-medii-11838700-btbl.html
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc tare mult Daniela pentru pont! Chiar arata bine, i-am pus deja in bookmarks..ca sa nu uit de ei.
      Cand ajung prima data in mall poate reusesc sa ii vad si live, daca ii au:) te pup!

      Ștergere
  2. Sa stii ca si eu sunt intr-o criza de timp si de chef in ceea ce priveste blogul si deci te inteleg perfect ca stai cu materialul pregatit, dar nu gasesti momentul sa-l prelucrezi si sa-i dai drumul.. :)

    Eu inca nu m-am uitat in magazine de pulovere groase, dar 250 de lei nu as da pe unul nici sa ma scoata banii afara din casa. O sa dau o tura prin SH-urile mele poate gasesc cateva articole frumoase la preturi decente. As investi insa o suma de genul celei de mai sus intr-o pereche de ghete/botine/cizme etc si ceva genti, de ce nu?! :P

    Te incurajezi sa mergi si sa-ti faci pantalonii singurica la croitoresa pentru ca si aceia sunt enorm de scumpi in magazine precum ai spus si tu si chiar nu merita atatia bani.
    Cat despre Ikea...nici noi nu avem in Timisoara :(

    Imi place jurnalul mult de tot, ti-ai dat seama, nu (?!) si sper sa-l continui...
    Pupici pentru cea mai frumoasa graviduta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey!! Simo, sa sti ca am observat ca nu sunt singura care are o perioada de genul acesta, dar totusi...parca ma cam enerveaza lenea asta:)) Oricum, sunt atat de multe lucruri de facut, incat cateodata se intampla sa am chef berechet dar pur si simplu sa nu mai reusesc...si sa prefer sa dorm.Eh, detalii:))
      In legatura cu SH , sa sti ca mi-am propus si eu sa dau o tura (tot in concediul asta) ..mai ales ca s-a deschis unul destul de marisor in Sibiu , in care am auzit ca sunt sanse sa gasesc lucruri ok. Chef sa am..ca acolo clar iti trebuie chef...si timp:)
      Revin cu pareri/ poze dupa ce o sa imi fie gata pantalonii, azi am fost la un magazin pentru a cauta un material...si bineinteles ca am sfarsit prin a gasi unul pentru perdeaua din camera ingerasului:)))) eh, deja e pe primul plan!

      Ma bucur ca iti place, o sa il continui..ori de cate ori am chef..si timp!
      Pupici scumpo!!!!:***

      Ștergere
  3. Si eu unt vesnic nemultumita de aspectul blogului si vreau sa fac atatea schimbari dar nu gasesc momentul :(.
    Imi plac cizmulitele din fotografie, o urmaresc pe Ana, e tare simpatica!
    Legat de hainele de graviduta am inteles de la alte persoane ca sunt exagerat de scumpe, ca si unele hainute de bebelus de altfel.

    Eu ti-as recomanda sa incerci un BB cream, eu snt fana, n-am mai folosit fond de ten de nu mai tin minte cand si nu-i duc dorul deloc.
    Sa ne ti la curent cu retetele si cu ce cumperi de la Ikea, me love this!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi place tare mult felul in care arata acum blogul tau. Mi se pare ca este chiar ok, imi place si stilul si culorile..tot. Dar sunt convinsa ca trebuie sa existe si nemultumiri..asta pentru ca vrei sa avansezi:) stiu eu!!
      in legatura cu hainele...eu deocamdata imi pot purta linistita unele haine de inainte sa raman insarcinata...probabil peste 1 luna, doua o sa imi fie mai greu...oricum o pereche, doua de pantaloni va trebui sa imi fac. Dar nu gasesc materiale....:(
      Nu am folosit chiar niciodata BB cream- :))) cred ca sunt singura!! eu sunt foarte obisnuita sa folosesc fond de ten ,in zilele in care merg la servici..acum, ca sunt in concediu..ma multumesc cu o crema hidratanta, de cele mai multe ori..
      Eh, in legatura cu cumparaturile Ikea, o sa fac o postare cand o sa imi fie gata wishlist=ul..dar mi le trimite cineva din Germania, deci iti dai seama cand o sa ajunga:)))
      pupici, ai grija de tine!

      Ștergere
  4. produse naturiste,produse pentru ingrijirea personala precum si pentru ingrijirea
    Feel free to surf my homepage Margo-cosmetics.ro

    RăspundețiȘtergere

Recent Post