In lifeology personal

...de ce LIFEology, by Carmen?

...in mare, pentru ca vechiul nume al blogului nu mai era pe placul meu. Mai mult, blogul s-a transformat destul de mult in cele 6 luni de cand exista si cred ca era normal ca titlul lui sa se schimbe. 


LIFEology pentru ca practic...aici vorbesc, povestesc, comentez... particele din viata. A mea, a ta..a lui, a ei..a fiecareia dintre noi. 
Sper sa va placa noua denumire a blogului! Imi doresc mult asta, pentru ca simt ca ma reprezinta mult mai bine(noooormal -doar e "by Carmen":>>) si se apropie din ce in ce mai mult de ceea ce vroiam sa fie. 
Deocamdata nu o sa schimb si adresa blogului, mai las o perioada de acomodare cu "noul look' :)
si acum...ce parere aveti despre noua denumire? Si vreau pareri sincere! 


Acum la sfarsit va las sa va delectati cu cateva decoratiuni pentru Pasti. Imi plac toooate, as vrea din  fiecare cate una. Ador decoratiunile de sarbatori, fac casa mai primitoare si ataaat de frumoasa! 
Eu deocamdata ma pot lauda cu cele mai frumoase( si sidefate:>>) oua din lume..facute, precum spune datina..in JOIA MARE. 
Mai multe obiceiuri din aceasta zi  puteti gasi AICI. Chiar merita citite!
Avem o tara frumoasa cu obiceiuri si oameni minunati!
stiati asta?



















oook!
recunosc!Nu ma pot abtine sa nu va arat si minunatiile astea:


ador floarea soarelui!!








Puuuupici!!!










p.s - nu uitati de giveaway-ul meu: AICI va inscrieti ca sa castigati ->

Related Articles

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. daaaa!Am un folder maaare mare in calc. plin cu decoratiuni..impartit pe evenimente:)imi plac mult, si as vrea din fiecare cate ceva. Inclusiv iepurasii:)pup!

      Ștergere
  2. multumim pentru ca ne-ai delectat cu aceste frumoase poze :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, ma bucur mult ca va plac..: m-am delectat si eu cu ele atunci cand le-am ales dintre sutele acre le am :)) te pup, multumesc pentru vizita! Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  4. Putem spune că ai primit de la Iepuraș un Liebster Award? http://orin-mylife.blogspot.ro/2013/02/ce-am-primit-eu-si-va-dau-si-voua.html :)

    RăspundețiȘtergere

Recent Post