In personal

...about ME and my days!

..in caz ca mai exista cineva care INCA imi mai citeste blogul (stiu eu ca exista!) va spun ca nu l-am abandonat...doar ca am avut o perioada extraodinar de incarcata din totate punctele de vedere si in plus, nici prea mare inspiratie nu am gasit in cap'sorul meu .
In plus, incep sa nu ma mai identific cu numele (asta deja se intampla  chiar de muuult) si nici cu aspectul blogului asa ca saptamaa asta , imi propun sa fac o schimbare majora. Asa cum se poate observa, am inceput deja sa fac unele mici modificari..sa nu va mirati daca de la o vizita la alta blogul o sa arate altfel.
Va tin la curent, pe cuvant!


Acestea fiind spuse(deja parca ma simt mai bine) , promit solemn ca o sa fac tot posibilul sa postez mai des! 


In perioada asta ma bucur de cateva zile libere...si declar cu mana pe inima ca nu prea imi lipsesc activitatiile de la job. Nop! Chiar deloc:)
Imi pare nespus de rau ca aparatul meu foto nu e in zilele lui cele mai bune, as fi vrut sa va arat cat de frumoase sunt imprejurimile casei noastre...TOTUL E VERDE! 
Totusi, va arat o fotografie de la sfarsitul verii trecute...cam aceeasi imprejurimi, doar ca acum ...verde pretutindeni.


E minunat..imi place mult primavara, imi da o stare de spirit extraodinara!
In postul trecut va spuneam ca mi-am descoperit o noua pasine: gradinaritul. Nu, nu glumeam! 
Astazi am finalizat o dorinta mai veche a socrului meu( si mai nou si a mea) ..o gradina e legume, doar a noastra.Nu are rost sa incep acum o prelegere despre cat de sanatos e ca ceea ce mancam sa provina din surse cat mai sigure, iar legumele si fructele sa nu fie "injectate" ca sa arata mari si frumoasa , dar fara nici un gust.
 Pentru ca avem o curte destul de maricica ne-am permis sa amenajam un loc foarte frumos( pe cuvant!-revin cu poze) in care sa cultivam nou diverse..adica: ceapa, salata, morcovi, patrujel, castraveti, fasole. Eh, cum suna asta?:P
Mai adaugam si zmeura si capsune si lista e gata!
Si uite cum s-a strecurat in wishlistul meu carticica asta:




Acum vad ca in perioada asta e si redusa, in caz ca mai exista cineva care imi impartaseste noua pasiune o gasiti AICI la un super pret.
Igor al meu nu ma prea sustine deloc , ba chiar as spune ca imi face in ciuda..zilele trecut mi-a ros o magnolie pe care tocmai o plantasem (pfffff, si cat de mult imi plaaace!!!). Au mai ramas totusi trandafirii..noroc cu ghimpii altfel, cred ca deja nu mai existau! Acum saracul sta inchis in padoc, tocmai am semanat gazonul...nu vreau sa risc sa rasara din loc in loc cate un smoc, si atat:))
Pentru anul viitor am deja muulte muulte planuri..imi doresc lacramioare, ghiocei si muulte laleleee. Inca nu stiu unde as putea sa le plantez, dar pana la anul imi fac eu un plan de bataie, nu-i asha?:)
Pentru ca inca nu am terminat amenajarea bucatariei in totalitate va arat un detaliu care mie imi place muult muult, mai exact ghivecele cu plate aromatice..in bucatarie. Eu mi-am cumparat cateva deja, urmeaza sa gasesc ghivecele potrivite..si sa le studiez pe fiecare in parte.
Va arat cateva exemple , chiar cred ca pot da un aer placut bucatariei.







Acestea sunt doar cateva exemple..ce parere aveti?


Ce am mai facut in ultimul timp notabil?
Am fost la un concert TUDOR GHEORGHE...Minunat !Sincer, minunat.Poate ca nu am preferite foarte cool, nu e un interpret despre care poti scrie pe un site de fashion,ce-i drept,  insa recomand cu mana pe inima oricareia dintre voi un concert cu el. Este un om cult, foarte destept care stie cu adevarat sa faca spectacol. Mai mult un spectacol de-al lui aduce de fiecare data ceva nou...in special informatie.
Desi nu am ascultat nici una din melodiile pe care as fi vrut, am avut ocazia sa ascult o super voce care interpreteaza intr-un stil desavarsit.
Una din melodiile mele preferate din repertoriul lui AICI
Super voce, super interpretare.


Pentru ca in curand blogul meu aniverseaza 6 luni , pregatesc un nou giveaway..de aceasta data, aniversar.Inca ma mai gandesc la detalii, mai am putin timp.


Deocamdata atat pentru azi.
Va pupacesc pe toate...si va doresc o seara minunata, tuturor!

Related Articles

5 comentarii:

  1. Abia astept sa vad poze cu gradina ta, ce mult imi doresc si eu. Mi-ar placea tare mult sa am propria gradina de legume si flori, offff...
    Ai grija cu Igor, n-o sa se stapaneasca :|.

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa ce imi rasar si mie plantele...(pfff abia astep!!!)si gazonul, promi ca posez cateva poze, sa ii faci si u o idee despre ce fac eu aici:) Igor stiu ca nu se stapaneste, e inca puiutz...si are super chef de joaca:) Dar asa este, cu ocazia asa invata sa stea cuminte in padoc toata ziua si sa patruleze doar noapea:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu cred ca nu am regasit rosiile in lista de legume... La vremea recoltei am sa plec cu plasutza goala :))) sau imi iau revansa la capsuni si zmeura bio :)) pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu cred ca nu am regasit rosiile in lista de legume... La vremea recoltei am sa plec cu plasutza goala :))) sau imi iau revansa la capsuni si zmeura bio :)) pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eheee...pai tu ai gustat si din recolta de anul trecut , remember?:) la vara cand o sa stam la plaja aici...iti dau ocazia sa iti iei revansa la caspsuni si zmeura...bio:P pupici!

      Ștergere

Recent Post