In escada personal

...about ME and my days: CURCUBEU si super PONT!

...timpul zboara!
Sincer...chiar zboara.
Sau poate, ceea ce e frumos trece prea repede..nu?
Iata ca suntem deja in a doua zi de Pati, minunata sarbatoare..care spun eu ca deja a devenit pentru unii dintre un motiv de bucurie datorita faptului ca fiecare dintre noi are 2-3 zile libere de la job. Am uitat ceea ce inseamna Pastele, probabil in adevaratul sens al cuvantului lumea il mai sarbatoreste asa cum trebuie in zona rurala..unde bunicii nostrii s-au nascut, acolo unde traditiile inca mai exista.In fine, poate gresesc..insa asta e parerea mea.


Cum a-ti petrecut sarbatorile? Pentru mine au fost un motiv de bucurie , am luat masa in familie..deci am avut invitati la masa iar eu am fost super happy pentru ca toata lumea mi-a laudat tiramisu-ul facut. Happy me!
Inca nu imi dau seama de ce nu am pozat outfit-ul ...sincer chiar nu stiu:) Probabil eram mult prea stresata sa iasa totul bine incat am uitat. Oricum am purtat o camasa orange , pantaloni skiny negrii si o pereche de pantofi stilleto, tot negrii. Simplu, deci.
Seara de duminica s-a incheiat la un pahat de vin cu prietenii si un campionat de spart oua ..in care eu am iesit castigatoare! yupiiii! De fapt , daca stau sa ma gandesc...la fel am ramas si azi..anul asta am avut super noroc :)


Azi la Sibiu a plouat. 
Ok, am inceput sa ne obisnuit cu asta( si sincer eu chiar ma bucur pentru ca ..gazonul nostru incepe sa creasca frumooos frumooos, la fel si salata, ceapa si usturoiul:P) dar nu e foarte placut. Dupa ...dintre nori, a iesit soarele. Si ce crede-ti? Un CURCUBEU!!! superb curcubeu...noroc ca am avut la indemana aparatul foto si l-am imortalizat.







Pentru ca acum cateva zile va promiteam cateva poze cu verdele din jurul nostru...






Maine , ne intoarcem la job-urile noastre iar parca vraja s-a rupt:) Totul redevine la normal.
Ce sa va mai spun?Aaaa, sa va arat cel mai fricos iepuras din cati exista ...sau cel putin asha mi s-a parut mie dupa ce si-a luat o fugareala de la Igor
















Probabil asa era si normal,nu?:P
Buchetul nostru ...de Paste:)


Acum, la sfarsit va dau un super pont: daca va abonati pe 5 luni la revista Marie Claire (cost 10 euro-sms la 7410 cu textul MC) primiti cadou un parfum ESPECIALLY ESCADA.




 Note de trandafir, înrourat şi proaspet, ocupă inima acestui parfum, amestecat cu acorduri apoase de roua diminetii si flori senzuale de ylang ylang. Notele de top de pere şi de seminţe de Ambrette contribuie de asemenea la prospeţimea parfumului.


Nu stiu ce parere aveti voi despre lucrul acesta, mie mi se pare un supe cadou..mai ales ca imi aduc aminte ca l-am mirosit odata ...la o prietena si este chiar pe gustul meu. Eu m-am abonat ,exact acum 5 minute (chiar luna asta imi expira vechiul abonament deci chiar la fix a picat oferta).


aaa, am mai vazut o chestie suuuper dragutza pe asos.com- link aici!  ce parere aveti?


Va pupacesc pe toate...nu uitati de GIVEAWAY-UL meu..va doresc inca sarbatori frumoase...si o seara minunata!


later edit:oferta abonamentului Marie Claire nu mai e valabila, m-au sunat azi sa imi spuna:) miiiiinunat!!



Related Articles

4 comentarii:

  1. de sambata pana luni seara am tot petrecut, si desi imi place sa fiu plecata de-acasa, parca la un moment dat mi se facuse dor si de casa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Andreeea ..sau Daniela? Sa stii ca eu anul asta, diferit de toti anii din trecut, am stat numai acasa :) marti am mers in cateva vizite si atat..am primit eu vizitele. si sa stii ca a fost destul de placut:) Recomand asta, next year! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Se scrie corect "credeti" nu crede-ti...si "ati petrecut" nu "a-ti petrecut".In rest,mi-a placut :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. heeeei! :) Violeta ! Sarumana pentru atentionari. stiam, sasti ...doar ca ma grabesc de fiecare data cand scriu fiecare postare. Stiu ca nu e voie, asa ca ..promit ca nu mai fac!multu pentru vizita si te mai astept pe aici..

    RăspundețiȘtergere

Recent Post