In personal

TODAY I LIKE : Cirque du Soleil

Când a înfiinţat Cirque du Soleil în 1984 la Montreal, Canada, cu 20 de artişti de stradă, Guy Laliberté l-a gândit ca pe un proiect de un an. După 27 de ani, Cirque du Soleil a revoluţionat arta circului şi a devenit una dintre cele mai profitabile companii de divertisment cu un venit anual de peste 800 de milioane de dolari, produs de 5.000 de angajaţi, dintre care 1.300 de artişti din 50 de ţări. Dincolo de glamour, se află însă o muncă titanică.
Crearea unui show presupune luni de antrenamente dure şi nu există o garanţie că tot ce s-a lucrat se va regăsi în spectacol. Regizorul şi coregraful păstrează pentru final doar numerele cele mai complexe, executate perfect şi care se integrează viziunii artistice. Spectacolele mixează elemente dificile de circ precum salturile de mare risc cu o teatralitate ostentativă.
Artiştii au între trei şi cinci costume fiecare, ce pot include până la 12 piese. În total, în spectacol sunt în jur de 2.500 de costume şi 250 de perechi de pantofi făcute la comandă. Cirque du Soleil tratează angoasele adulţilor prin visele copiilor.


Din punctul meu de vedere ...un spectacol Cirque du Soleil...este ceva ce chiar merita vazut in viata. Imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa mergem anul acesta, cand au venit la noi...dar poate avem mai mult noroc, data viitoare:)
Spectacolele lor sunt impresionante...si de fiecare data ma fac sa ma gandesc ..cata munca  si cata daruire se ascunde in spatele scenei. Si parca...totul pare atat de simplu, cand esti spectator...






Imi place extraordinar de mult linia melodica de aici




iar ...ceea ce vedeti aici, mi se pare de-a dreptul incredibil:






pfff...sunt obtimista: sunt tanara...mai am tot timpul din lume sa ajung la unul-2-3-4 ....spectacole Cirque du Soleil, nu-i asha?:) oricum,  e pe lista mea de "TO DO IN A LIFETIME"

pUPICI!!!

P.-S- sursa info http://www.bewhere.ro/

Related Articles

5 comentarii:

  1. De ce nu ai zis?!! Mai bine iti dadeam biletul tie!!!
    Ufff! Kisss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da intradevar sunt extraordinari...saltimbanco este un show desavarsit iar la Bucuresti au fost fantastici:)...alegria se joaca la Budapesta la mijlocul lunii mai(mai e putin si il voi vedea)iar daca ai timp cauta Immortal Michael Jackson by Cirque du Soleil...se joaca la Londra si noi cititorii stim cat de mult iti place Londra;)

      Ștergere
    2. Cred ca au fost fantastici la Bucuresti, nu aveam nici o indoiala( desi am citit fel si fel de pareri). Alegria clar merita vazut , ca si toate spectacolele de altfel..asha ca enjoy! Multumesc pt pont, vazut..si normal, placut! Ms de vizita!

      Ștergere
  2. :))))) ce gluma buna Ale! Saru'mana pt intentie, dar tu stii ca mie imi trebuie 2 bilete:) si ...l-ai dat bine..unde l-ai dat! Kiss

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut Alegria la Viena ieri , am luat 2 bilete cu 60 euro dp ebay, au costat 189 euro normal. A fost demential spectacolul si am stat si pe randul 10 in fata. Am avut un noroc fantastic.

    RăspundețiȘtergere

Recent Post