In

Silent night... holy night

Pentru ca se apropie Sarbatorile cu pasi...FOARTE REPEZI..(sincer parca nici nu imi vine sa cred ca peste 2 zile e Ajunul Craciunului)..pentru ca eu ADOR decoratiunile de Craciun...si mai ales clipele in care incep sa decorez casa, pentru Craciun.
In ceea ce ma priveste , pot spune cu mana pe inima ca ...zilele care urmeaza mi se par cele mai frumoase din an,     daca e sa aleg vreo Sarbatoare..cu siguranta o prefer pe cea care urmeaza. 
Am selectat zilele astea o serie de decoratiuni care imi plac in mod deosebit...vreau sa le impartasesc cu voi, poate reusesc si eu sa va aduc in suflet macar un pic ..spiritul Craciunului.
Enjoy!









Imi plac fooarte mult lumanarile...si le folosesc cu fiecare ocazie. Cred ca reusesc sa incarzeasca orice atmosfera, si cumva reusesc sa aduca caldura...fiecarui camin. Anul acesta o sa incerc sa imi fac singura o lumanare decorativa...am cateva idei, sunt foarte curioasa de ce o sa iasa. Va arat si voua, promit!
Anul trecut mi-am dorit mult de tot , asa ceva:
Eu vazusem 2 figurine asemanatoare...un Mos Craciun..si o Craciunitza...cam la 1 m( stiti voi..figurinele alea pe care le poti pune langa brad..). Anul acesta nu stiu 100 % daca se incadreaza in bugetul alocat decoratiunilor, dar sincer...sper :D
Bradul nostru o sa fie si anul acesta ROSU cu AURIU...iar bradutul artificial. Am decis acum 3 ani ca nu are rost sa mai cumparam brad natural...sincer chiar cred ca e mult mai ok asha..si din punct de vedere ecologic, si estetic..si financiar. Iar in ceea ce priveste mirosul de brad...oricum, o sa avem pe undeva prin casa si o coronita...asha ca..e ok.










Ca veni vorba de coronite...



In ultimele fotografii vedeti o lumanare cu scortisoara...i just looove it! Imi place mult miroul si aroma de scortisoara...deja ma face sa ma gandesc la vin fiert...:) Sigur ceva de genul acesta o sa am si eu pe acasa, anul acesta. Am zis!
Inchei cu ....ceva de vis:) Imi place muuult, si promit solemn ca pana la anul o sa fac si eu cativa "ciorapei" pentru Moshu'...personalizati! Imi plac muuuuult muuuult!


Sper ca va plac, si sper ca am reusit macar sa va aduc un picutz zambetul pe buze:)
Va pupacesc...!!!

Related Articles

2 comentarii:

Recent Post