In elf cosmetics review

Review: Paleta farduri de ochi 100 culori ELF Cosmetics

Pentru ca am vazut destul de multe review-uri pozitive  in blogosfera despre produsele Elf...acum cateva saptamani...dupa ce am primit un newsletter de la ei..am cedat si mi-am cumparat paleta farduri de ochi 100 de culori, cu doar 54 ron.
Pentru ca nu era chiar un pret extraordinar de mare...am zis ca totusi merita sa incerc...pentru ca ...in cel mai rau caz, nu pierd o suma colosala.
Zis si facut!
In cateva zile, am primit prin posta coletul...cu ceea ce comandasem.
Descrierea de pe site suna cam asa:

Poti fii propriul makeup artist oricand si oriunde, cu aceasta paleta de culori extraordinara, care se regaseste in gama Stuido, o gama de produse cosmetice luxoase si profesionale. In aceasta paleta veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a obtine un machiaj al ochilor, de la un look „dark & smoky eyes”... la unul „fresh&bright”... sau „totally fun & funky”, cu ajutorul celor 100 de nuante si texturi.
Creati un look care sa va reflecte stilul personal cu aceasta paleta, creata si testata de echipa e.l.f. de makeup artisti profesionisti. Paleta de farduri de ochi are un design elegant, fiind perfecta pentru a fi folosita acasa sau luata in calatorii
Contine:100 nuante farduri;Oglinda,Aplicator pentru fard de ochi 

Am citit pareri si pareri cu privire la fardurile acestea.
Sincer, din punctul meu de vedere, raportul calitate pret e mai mult decat acceptabil. Este prima mea paleta "atat de bogata" ..sunt mai  mult decat convinsa ca nu o sa folosesc niciodata multe din nuantele de acolo, dar totusi cred ca e ok.
Clar nu le-am incercat pe toate...dar din cate am observat, desi are mai multe texturi, are si farduri mate..si sidefate..nu toate au acceasi pigmenti. Cel putin fardurile mate( ....pfff, si alea aveam de gand sa le folosesc mai mult)...chiar nu au deloc pigment..si nu se iau aproape deloc pe pensula.


Pareri PRO:

  • culori frumoase si variate, 
  • ambalaj atragator,
  •  anumite nuante de nude arata foarte bine pe pleoape 
  • pret accesibil
Pareri CONTRA:

  •  culorile sunt putin pigmentate, 
  • nu se pot combina intre ele pe pleoape si se sterg cam repede.
Totusi, poate sunt eu prea "carcotasa"...sau poate,citind atatea  review-uri pozitive ...aveam suuuuper asteptari. In mare, eu pot spune ca sunt multumita de ea...imi pare chiar rau ca nu am nici o poza cu un machiaj facut cu ajutorul ei, promit sa updatez postul dupa primul machiaj realizat si fotografiat:)
Pana una alta, o puteti vedea in detaliu aici:




Voi? Folositi produse Enf?
Ce mi-ati recomanda pentru comanda urmatoare?
Pupici!


Later edit: paleta de farduri se poate comanda AICI, la pretul de 75 ron, acum

Related Articles

4 comentarii:

  1. Sincer , nu cred ca am vazut pana acum review-uri pozitive la trusa asta.. probabil ca nu sunt pigmentate culorile :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm...n-am mai vazut trusa asta. Poate tin mai mult fardurile pe pleoapa cu primer aplicat inainte, eu asa procedez cand folosesc trusa Manly 180. Primerul elf e ieftin si bun din cate am auzit ;)). Ala am de gand sa-l incerc si eu.

    Te pup si iti urez Craciun fericit!

    PS: La sfarsitul postarii se poate un pret si-un site de unde se poate cumpara? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. it's friday somewhere: sa sti ca eu am citi review-urile de pe site, sunt si cateva pareri pozitive..putine, dar sunt!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Federova...saru'mana pt sfat! in urmatoarea comanda de la Elf o sa tin minte ..imi trebuie primer!!:)) Acum, pregatesc o comanda yves rocher..deci..mai dureaza un picutz pana o sa am primer:)
    Siiii..am pus site si pret:) Thank's de sfat!:) pup!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post