In news style

News: MitichiCalendar 2012-Sibiu BAROQUE, baROCK

Buna dragele mele!


Asa cum v-am mai spus de nenumarate ori...imi iubesc orasul, si sunt mandra de tot ceea ce se intampla aici. Asa ca ...m-am hotarat sa va tin la curent...cu multe din evenimentele de aici, sa va convingeti si voi....ce oras frumos, cu oameni frumosi..si evenimente frumoase am eu! :)
Azi , va prezint un produs de fotografie...foarte reusit, care deja are traditie in Sibiu.


Mitichi Calendar este cel mai longeviv produs de fotografie de modă din țară și a ajuns la cea de-a patra ediție. Tema calendarului din acest an este Sibiu BAROQUE, baROCK şi se integrează perfect în strategia culturală a oraşului Sibiul pentru anul următor. Sibiul derulează în anul 2012 proiectul Sibiu Baroc Update, proiect prin care evenimentele din agenda culturală a municipiului vor fi axate pe teme din epoca barocă.Shootingurile pentru actuala ediţie a Mitichi Calendar 2012 au avut loc la Casa cu Cariatide, lângă statuia Sfântului Nepomuk, la Biserica Romano Catolică sau în Biblioteca Astra, în municipiul Sibiu, dar şi la reședința de vară a Baronului Brukenthal de la Avrig sau la Biserica Armenească din Dumbrăveni.
 Mitichi Calendar a început în anul 2009, cu primul calendar Women în real life, o selecție de fotografii „fine art”. 2010 a fost anul Cirquoteque, o îmbinare a temelor literare argheziene și maioresciene în care estetica urâtului și formele fără fond au fost redate prin contrastul locațiilor, multe dintre ele în ruină sau pline de mizerie cu accentele de culoare ale vestimentației modelelor. Anul 2011 a fost cel în care Mitichi Calendar a depășit granițele județului și a devenit un brand național. Sub sloganul „The natural beauties of Romania”, calendarul din 2011 s-a transformat într-un produs turistic 100%, locațiile de filmare fiind bine alese, dintre cele mai cunoscute obiective turistice naturale din țară.
Cea de-a patra ediție a calendarului Mitichi a reunite nume mari ale designului vestimentar din România. Modelele au purtat creații semnate Catinca Roman, Natalia Vasiliev, A&S Negulescu, Norina Stoica, Antonia Giurgiu , Anca Stanilă sau Lucian Rusu iar încălțămintea a fost furnizată de Donatella( pentru care o sa pregatesc o postare separat, nu de alta, dar chiar vreau sa va arat si voua ce lucruri minunate creeaza). 
Și pentru că veni vorba de modele, în paginile calendarului le veți regăsi pe Georgiana Moga – Miss Globe România 2011 sau Andreea Hașa, imaginea Versace în Asia.  Alaturi de acestea le regasim pe Daria Cocos modelul cu cea mai buna ascensiune in acest an , Sabina Tatu, cel mai bun model al festivalului de moda de la Pitesti, Iulia Iancu, Livia Mitrea, Anamaria Driscu, Denisa Capusan, Abigel Bulat, Oana Ivan, Andreea Puia.  Aspectul fetelor a căzut în sarcina a doi artiști, Luciano – câștigătorul Wella Trend Vision Awards, cel mai important concurs de hairstyling din România și Bianca Grabcev, omul care a adus barocul în fața obiectivului aparatului de fotografiat prin imaginația cu care a condimentat machiajele și decorurile platoului de fotografiere.Producția calendarului Mitichi este susținută de Wella - www.wella.com și Boromir - www.boromir.ro – alături de Rotary Club.


Va arat si un preview, pentru ca stiu ca sunteti curioase, urmand ca dupa lansarea oficiala sa vi-l arat in intregime.
Enjoy!



Deci? Ce parere aveti?
Ca de fiecare data, astept pareri obiective...subiective, critici...orice!


Va pupacesc!

Related Articles

7 comentarii:

  1. Foarte misto. De-abia astept calendarul,pe cel de anul trecut l-am primit si chiar mi-a placut. Oamenii astia chiar fac o treaba buna. Mega like!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am CUVINTE sa descriu simta<mintul meu..dar pot spune ca acesti oameni care au lucrat la acest KALENDAR au pus intr-adevar INIMA si SUFLET asta reiese pe CHIPUL lor!!!!!!
    FELICITARI Maesrului Mitichi...esti un ADEVARAT ARTIST !!!!! si FElicitari la Toti cei ce au PARTICIPAT la EVOLAUREA acestei ARTE!!!!!!! salutari din GERMANIA...o inima si AICI in departari BATE ..pentru SIBIU ;)))
    nicki. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu-mi place, asta pentru ca nu esti si tu printre modele ;)).
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicolle: si mie mi-a placut calendarul de anul trecut. Cred ca locatiile au facut f mult, cat si fotografiile in sine. Mersi de vizita!Te mai astept!

    Anonim: cred si eu ca au pus suflet, altfel nu cred ca iasa treaba buna...nu-i asha?...Ms pt vizita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Federova: :)))) eh naaaa...pai atunci, sa inteleg ca esti super fanul editiei din 2010?Acolo parca apar si eu in 2-3 fotografii:)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Carmen pentru frumoasele cuvinte si pentru ca esti aproape de proiectele mele.
    Calendarul s-a lansat. Poate fi vazut si achizitionat de aici www.mitichi.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu multa placere si alta data! Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post