In style

Colectia EUGENIA ENCIU : Night glow

Desi initial nu am vrut sa fac nici o postare despre vestimentatia in noaptea dintre ani...pentru ca sunt 100% constienta ca o sa gasiti asa ceva pe fiecare blog de gen, azi "rasfoind internetul", pe site-ul Petocuri.ro  am dat peste colectia Eugeniei Enciu.
 Marturisesc ca nu stiam pana azi cine e Eugenia Enciu, nu mai auzisem de ea...
Mi-au placut cateva piese ale colectiei, asha ca m-am hotarat sa vi le arat si voua..:)
Descrierea colectie suna cam asha

Dantela, matase, broderii manuale, aplicatii de dantela si margele, imprimeuri animal print, materiale metalizate, asimetrii si linii drepte, accente opulente precum broderii luxoase, transparente senzuale, paiete sclipitoare sau ornamente texturate... Toate aceste detalii transforma creatiile colectiei NIGHT GLOW Evening Collection in optiuni potrivite petrecerii din noaptea de Revelion.

Enjoy!
















Deci? Ce papere aveti?
Sincera sa fiu eu nu sunt o foarte mare amatoare de dantela...asha ca recunosc ca piesele colectiei care contin foarte multa dantela ..nu prea sunt pe placul meu.
De fapt, daca ar fi sa aleg, pentru petrecerea de REVELION as purta una din urmatoarele tinute, care sunt chiar pe placul meu:


Voi? ce a-ti alege? Sau..mai bine zis...stiti ce purtati in noaptea dintre ani? Eu recunosc...ca habar nu am, inca!Dar mai am timp, nu-i asha?:))

Sursa foto, alte informatiii sau chiar comenzi AICI
Va pupacesc!

Related Articles

3 comentarii:

  1. Rochiile sunt superbe si cu greu as putea alege doar una, insa si pantofii negri mi-au atras atentia :) tare mi-ar fi placut sa stiu unde as gasi ceva asemanator :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca poti gasi ceva de genul asta pe asos.com De fapt, e foarte putin probabil sa nu gasesti ceva acolo sa iti placa:) Te pup, ms pt vizite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu cea mai mare placere :* multumesc si eu pentru follow si mai ales pentru sugestie. Te pup si un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post