In

Surpriza : Cadou frumos si util...gama Gerovital Plant

     Azi, daca e sa nu iau in considerare timpul petrecut la servici( btw, de mult nu am mai avut o zi atat de incarcata! Am zis!) pot spune ca am avut o zi minunata!
      De dimineata am rezolvat cateva lucruri care trebuiau facute de ceva timp chiar , si totul a mers snur...apoi seara am primit un cadou foooarte dragutz, si cred /sper folositor de la prietena Farmec. Pregatind concursul care e in desfasurare AICI, am purtat o discutie pur amicala cu Cristina, tipa care tinea legatura cu mine.Printre altele,m-a intrebat daca vreau sa probez vreun produs anume , daca sunt multumita de produse si altele de genu' acesta.
Azi, cum spuneam...am primit un colet de la ei, exact cu produsele pe care as fi vrut eu sa le incerc + alte cateva monstre de la alte produse Farmec.
 Foarte dragutz! Sincer, nu ma asteptam...chiar a fost un gest frumos, foarte apreciat de mine.
Siiii, prin urmare, oricum sunt restanta cu review-urile produselor pe care mi le-am cumparat acum cateva saptamani , adica:



Promit ca o sa le fac in scurt timp, vreau sa fiu 100% convinsa de rezultatele lor...atunci cand .."imi dau cu parerea".
Nu de alta, dar eu, imi vreau cititorii imformati,nu?:)






Ia uitati ce am primit azi:

Sincer, chiar au venit intr-un moment in care vroiam sa le incerc...tenul meu nu e chiar cum ar trebui sa fie, si mai ales nu mai e cum era odata ....iar cosmeticiana mea, mi le-a recomandat.
Va tin la curent in ceea ce priveste efectele lor, PROMIT!

Multumesc, Farmec!


In alta ordine de idei...inca va astept sa va inscrieti la concursul organizat in colaborare cu Gerovital-campania "Hai sa aducem Romania acasa!".
CE PUTETI CASTIGA?
  1. crema hidratanta si laptele demachiant  gama din Gerovital Plant. Crema hidratanta a fost votata produsul anului de catre consumatorii romani.
  2. samponul si serul anticadere din gama Gerovital Plant Tratament
Mai multe detalii si concursul propriu zis, AICI

Pupici!

Related Articles

5 comentarii:

  1. Nu stiam ca cei de la Farmec sunt atat de darnici si de interesati de parerile clientilor lor ! Ai fost contactata personal sau a fost o cerere formulata de tine si exoediata echipei Farmec?

    Apropo, eu ador Samponul regenerant de la Gerovital Plant. Sper ca si tie sa-ti placa la fel de mult !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Nici eu nu stiam ca sunt chiar atat de interesati de parea clientilor..dar se pare ca asa e . Nu am fost contactata personal...ideea concursului a fost o cerere formulata de mine.
    Sa stii ca imi place si mie, dar nu l-am folosit f mult..deci inca nu am o parere 100% .

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut din partea lor! Asteptam sa ne povestesti cum te intelegi cu produsele

    http://kristasbeautytips.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Kista...cat de curand o sa scriu cateva review-uri...deja am inceput sa le folosesc:) Dupa ce imi fac o parere, fac review...promit!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post