In review

Review : YVES ROCHER Gelul de curatare-Nettoyant Exfolianting Cleanser-SEBO SPECIFIC

Desi l-am primit cadou, la o comanda  din trecut...cand nu aveam deloc nevoie de el, acum s-a dovedit a fi extrem de folositor..si "bine primit" de tenul meu. 
Acesta arata cam asa:
Din descrieri, citez :

Purifică epiderma.Microparticulele de gomaj din acest gel purifică epiderma, fără a o agresa, iar tenul respiră mult mai bine.
 Acesta este un produs de curatare a tenului, solubil in apa. Ca si design, imi place...detaliu, aici:


Pareri PRO:

  • produce multa spuma folosind o cantitate mica,fiind nevoie de multa apa pentru clatire.
  • miros intens,care insa nu m-a deranjat pentru ca,in general,nu am probleme cu parfumul cosmeticelor.Daca va stiti ``mofturoase`` din acest punct de vedere,nu cred ca o sa va placa.
  • -pielea ramane foarte neteda si luceste a curatenie- ASPECT PLACUT
  • contine particule abrazive, dar nu f dese
  • pretul destul de accesibil : 30 ron AICI
Pareri CONTRA 
  • -recipientul nu este prevazut cu pompita,fiind necesara dozarea ``din ochi``-si sincera sa fiu, chiar cred ca m-ar fi ajutat o pompita.




  • nu curata foarte bine tenul.Folosesc de fiecare data o lotiune demachianta  dupa orice gel de curatare,iar discheta nu a ramas atat de curata pe cat mi-ar fi placut.M-a suprins neplacut acest aspect.
  • la inceput,imi simteam tenul strans,uscat.Pielea aproape ca tipa dupa un hidratant imediat.Cu siguranta,pe un ten mai gras altfel s-ar fi comportat. Acum dupa o perioada destul de mare de cand o folosesc-2 saptamani - tenul meu s-a mai obisnuit, nu il mai simt atat de "strans"
Nu prea stiu sa dau detalii cu privire la ingrediente, pentru cele care inteleg mai bine, iata :


In general, eu sunt multumita de produsele Yves Rocher. Imi plac, mi se par ca exista un raport calitate -pret mai mult decat ok in ceea ce le priveste. Mai mult, mi se par mai mult decat f ok ofertele lor pentru fiecare comanda..acum, inainte de sarbatori deja incep sa imi fac un wish list!
In cocluzie, recomand produsul...dar nu neaparat pentru curatare, ci mai mult pentru un gomaj delicat.
Acestea fiind spuse,

Va pupacesc!!


P.S- nu uitati de concursuri! Mai aveti putin timp sa va inscrieti..Un concurs DUUUULCE DULCE ...AICI..si unul care pune mare pret pe VALORILE noastre AICI..

Related Articles

2 comentarii:

  1. In sfarsit am gasit pe cineva care a comandat produse Yves Rocher ! :D Imi poti spune te rog in cat timp a fost livrata comanda si daca ai comandat vreodata parfumuri de la acesta companie de cosmetice ?

    Multumesc anticipat ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. :) acum daca stau sa ma gandesc..crede-ma ca nu mai stiu exact in cat timp...cateva zile oricum, nu mult, maxim o saptamana. Am comandat 2 parfumuri de la ei MING SHU parca si SO ELIXIR . inca le am pe amandoua, imi plac mult..

    RăspundețiȘtergere

Recent Post