In JASON lotiune petru protectie solara Jason rangali.ro review

REVIEW: Lotiune pentru protectie solara JASON, cu SPF45, pentru copii

Dragele mele, 


Inchei seria review-urilor pentru produsele de protectie solara folosite de noi cu Lotiunea pentru protectie solara SPF45 Jason pe am comanadat-o chiar inainte sa plecam in concediu. M-am bucurat tare mult cand am vazut ca mi-a ajuns inainte sa plecam, imi programasem ca in vacanta o sa ne bazam pe ea...si asa am si facut. Am folosit-o exclusiv la Ioana, in fiecare zi.
Peste tot , mai ales in perioada aceasta toata lumea vorbeste si scrie despre cum sa ne protejam pielea de razele soarelui, cum sa ne pastram tineretea pielii si mai ales ...cum si cu ce sa ne protejam copii. 
Fara doar si poate, ultima parte a frazei ma intereseaza pe mine cel mai mult. Eu marturisesc ca mi s-a intamplat (din pacate ) sa stau cateva ore la plaja fara sa folosesc o crema.lotiune cu protectie solara insa NICIODATA nu am lasat-o pe Ioana sa stea la soare (si cand spun la soare ma refer la fiecare iesire din casa, in soare) fara sa ii aplic o crema destinata protejarii pielii. 

Pentru ca anul trecut am citit review-ul acestei lotiuni la Federova (in a carei review-uri chiar am incredere ), apoi am mai gasit si ACEST review pe beautypedia nu am stat pe ganduri atunci cand am comandat-o.Este cotata good pe beautypedia si nu este testata pe animale. 

Revenind, am folosit-o in fiecare zi la mare. 
Ieseam pe plaja dimineata la 8.30 si stateam pana la 12 (maxim)O aplicam cu generozitate înainte cu 15 minute de expunerea la soare și apoi la cel puțin 2 ore.

Are o textură lejeră și este foarte ușor de întins. Imediat după aplicare lasă o peliculă albă și grasă la suprafața pielii dar după câteva minute aceasta dispare iar pielea arata foarte hidrata (exact asa cum este, de fapt).

Mirosul este foarte plăcut dar deloc puternic- care oricum dispare dupa aplicare. 
Datorita ambalajului dozarea se face usor si precis ; oricum este foarte spornica si cu siguranta este nevoie de o cantitate mica pentru a acoperi o suprafata mare.

Detaliile produsului:

  • Protectie solara spf 45, UVA/UVB
  • Non-grasa, recomandata copiilor peste 6luni
  • Hipoalergenic
  • Rezistent la apa ( 80de minute de stat continuu in apa )
  • Fara Parabens, SLS, Petrolatum, Artificial Colors or Phthalates
  • Previne arsurile solare
  • Cantitate:113 gr
  • Contine extract natural de galbenele si musetel, care protejeaza si calmeaza pielea sensibila

Ingrediente(pentru cunoscatori)
Active: Homosalate (10%), Octocrylene (10%), Ethylhexyl Methoxycinnamate (7.5%), Ethylhexyl Salicylate (5%), Titanium Dioxide (2%)

Inactive: Water, Glycerin, Cetearyl Olivate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Sorbitan Olivate, Dimethicone, VP/Hexadecane Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance

Desi l-am comandat pentru mamarutza l-am folosit si eu intr-o zi cand nu aveam altceva la mine si soarele imi parea ca arde destul de tare. M-a incantat, mai ales ca l-am folosit atat pentru fata cat si pentru corp si am avut senzatia ca am folosit o lotiune hdratanta, ce mi-a lasat pielea catifelata si super hidratata. 
Pai cum sa nu iti placa asa ceva ?

Pentru aceia dintre voi care sunt interesati de produs , va spun ca il puteti gasi pe www.rangali.ro  mai exact AICI.


Voi ce produs de protectie solara folositi pentru voi sau pentru copii vostrii?


Pe curand!

Related Articles

1 comentarii:

  1. Și eu tot de la Jason am ales loțiunea cu protecție solară SPF 45, dar varianta pentru adulți și sport. Sunt foarte mulțumită de ea până acum și de produsele Jason, în general! :)

    RăspundețiȘtergere

Recent Post