In h&m kurtmann.ro office look OOTD POEMA stradivarius tinute pentru office zara

OOTD : Office look, like everyday


Dragele mele , 



Azi la Sibiu a fost un picutz mai racoare , spre marea mea bucurie. Am avut un weekend cald , dar tare frumos...care m-a umplut de energie si m-a pregatit pentru o saptamana lunga si obositoare. V-am aratat cateva fotografii pe Instagram (@lifeologybycarmen) , am ajuns inca o data la Alba Iulia ...unul dintre orasele mele favorite din toata tara. Ador cetatea , o redescopar la fiecare vizita si de fiecare data plec de acolo cu zambetul pe buze. Cu zambetul pe buze am ajuns azi dimineata la birou...In fine, nu vreau sa ma gandesc la asta...mi-am propus sa ma desprind de job in secunda in care plec din birou. 

Fotografiile de azi sunt facute vineri, dupa job. 
Mi-am propus sa va arat cam ceea ce port eu in fiecare zi la job ....in preponderenta tinute office, dupa cum stiti deja. Dress code-ul intr-o banca il stiti deja, eu incerc sa mai jonglez cu el si nu il respect intocmai de fiecare data . De exemplu , sandalutele sunt putin prea "decupate" iar maieul este oarecum casual. Insa cred eu ca in combinatie cu pantalonii clasici , POEMA (pe care i-am purtat atat  de mult incat am impresia ca am fost numai cu ei in ultimul timp) imi pare ca arata ok.





Am purtat: Maieu ZARA- AICI
Pantaloni POEMA 
Sandale Stradivarius 
Poseta Milanoo 
Ochelari H&M







Cate dintre voi sunteti "obligate " sa respectati un dresscode? Eu va marturisesc ca vineri dupamasa abia astept sa ma descalt de pantofii cu toc si aruc camasile in cel mai indepartat colt al dulapului....


p.s- Maieul de obicei nu sta asa anapoda...faceti abstractie de asta , pls :D

Related Articles

2 comentarii:

Recent Post