In ALBA IULIA Feeric Fashion Days fEERIC fASHION dAYS 2015 FFD2015 fundatia MITICHI mitichi

FFD 2015 începe în Cetatea Alba Carolina



Feeric Fashion Days, cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est, se pregătește de start. Pentru prima dată în istoria acestui festival, Feeric Fashion Days va aduce împreună, într-o săptămână plină de fast, culoare și exuberanță, două dintre cele mai frumoase orașe din inima Transilvaniei, Alba Iulia și Sibiu.
Feeric Fashion Days 2015 începe în 4 iulie în Cetatea Alba Carolina cu 12 prezentări de modă absolut spectaculoase. Timp de două zile, orașul Unirii va fi capitala modei din Europa de Est. Două show-uri individuale și două seri de Gală vor fermeca privitorii cu colecții minunate, realizate de designeri veniți la Alba Iulia din toate colțurile lumii. Ana Maria Galan din Spania și designerii argentinieni Diego de Biase și Eduardo Perez, ce dau viață brandului Sarah Jessy Jones, își vor prezenta noile creații în Grădina Romană și în Muzeul Principia, sâmbătă și duminică de la ora 19. În ambele zile, de la ora 21, pe pasarela ce va fi amplasată la Poarta a III-a, repere de stil esențiale vor fi prezentate la Gala Feeric. „Ne-am îndrăgostit de Alba Iulia și de magnifica sa cetate. Este un loc absolut incredibil, extrem de ofertant pentru un eveniment de talie mondială cum este Feeric Fashion Days. Dacă anul trecut am prezentat la Alba Iulia colecții realizate doar de designeri români, acum am deschis porțile cetății pentru creatori de modă din întreaga lume”, spune Mitichi, președintele Feeric Fashion Days.


Fiecare seară de Gală va fi compusă din cinci prezentări de modă. Pe pasarelă vor defila modele purtând colecții semnate de Paola Balzano - Londra, Haute Future Fashion Academy - Milano, Gianni Tolentino - Milano, Iulia Manciulea și Mihaela Cârlugea. De asemenea, spectatorii vor putea admira ultimele colecții Caresta Bags sau Concepto precum și o senzuală prezentare de lenjerie intimă semnată Lise Charmel din Paris. La finalul fiecărei seri, echipa Feeric invită albaiulienii la afterparty-ul din Framm`s.

Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundația Mitichi în colaborare cu Primăria municipiului Alba Iulia.

Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Recent Post