In news organicbaby produsebio rangali.ro

Rebranding: Organic Baby devine Rangali


 Dragele mele, 

Stiti deja ca incerc sa va tin la curent cu cat mai multe noutati si impart cu voi de fiecare data informatiile pe care le consider cu adevarat "pretioase". Asa ca nu m-am gandit de doua ori atunci cand am primit informarea despre o mica schimbare in peisajul online:





La împlinirea a şase ani Organic Baby îşi face cadou un nume nou – Rangali

Organic Baby, unul dintre cele mai mari magazine online de produse bio și naturale, îşi schimbă de astăzi denumirea în Rangali. Sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un nou concept, care se adresează acum fiecărui membru al familiei şi nu doar bebeluşilor şi copiilor.

Sub noua denumire se vor regăsi aceleaşi produse de calitate, cu adevărat naturale şi  organice. În spatele Rangali vor lucra aceeaşi oameni , care vor promova la fel de bine ca până acum stilul de viaţă natural şi sănătos.


Pe rafturile Rangali vei găsi o multitudine de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebeluşi şi mămici, la produse pentru casă, tineri, adolescenți ori tatici. Cu un preţ accesibil şi arome minunate şi fără ingrediente sintetice şi pline de chimicale aceste produse au o mulţime de beneficii pentru sănătatea şi frumuseţea corpului tău.

În acest moment, noul Rangali este importator şi distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franţa, Germania, Spania şi Italia. Produsele se livrează door-to-door, în toată Europa, prin curier, direct din stoc şi sunt la preţ de importator.
Eu va marturisesc ca i-am descoperit dupa nasterea mamarutzei mele, atunci cand cautam produse de ingrijire pentru ea. Ma bucura nespus de mult sa aflu ca acum produsele se adreseaza intregii familii...asa ca , acum inainte de plecarea la mare ...as cam vrea sa profit de cateva din ofertele de pe site. 

Voi ati gasit ceva interesant?
Va invit sa vizitati si voi www.rangali.ro sunt sigura ca o sa devina unul dintre magazinele cel mai des vizitate .


Pe maine!




Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Recent Post