In AVON personal POEMA

GOodies ..de August

Inspirata fiind de postarea Federovei ,care nici ea nu ne-a prea aratat in ultimul timp ce si-a mai achizitionat...m-am gandit sa va arat si eu o parte din noile mele lucruri.
Asa cum va spuneam , nu mai prea am timp si chef sa merg la cumparaturi. Alexandra stie...saraca. Daca inainte pierdeam ore intregi la plimbare prin Mall sau magazine ..aiurea, acum , la ultima intalnire cu acest scop...eu eram super grabita (desi taticul statea cumintel cu mamarutza acasa) si nu aveam rabdare sa probez mai nimic.
Chiar nu stiu de ce, dar va spun sincer ca nu imi place deloc sa merg la cumparaturi. Parca toata rabdarea mea ii este destinata numai ingerasului meu...si atat. In rest...stau ataaat de rau la capitolul rabdare..incat uneori ma sperii si eu:)
Acestea fiind spuse, acum cand ma uit peste fotografii, imi dau seama ca am facut o pasiune pentru bluzele oversized. Nu stiu de ce, le-am descoperit pe perioada sarcinii si uite ca le aleg si acum(chiar daca butik mea a disparut iar eu am revenit exact la kg de dinainte de sarcina). 

Atat balerinii (v-am spus deja ca optez in toamna asta pesnyru astfel de incaltari) cat si bluza sunt cumparate de la Poema. Ochelarii..de la un magazin local...insa eu tanjesc in secret dupa o pereche de Ray Ban....shhh, nu mai spuneti la nimeni!

Sandalutele astea le-am gasit tot la Poema (pfff, se pare ca sunt mare fan:P) si desi nu credeam, au fost foarte comode. Le-am purtat o mare parte din nunta unde am fost nasi...si m-am simtit tare bine cu ele.
Pentru ca sunt destul de simplute cred ca o sa faca pereche frumoasa cu majoritatea rochitelor mele asa ca...probabil o sa ii vedeti si in alte poze ...


V-am mai spus nu-i asa ca imi plac tare tare mult accesorile? In special cerceii...desi in ultimul timp nu am mai purtat atat de mult (imi e frik sa nu imi zgarii mamarutza) mi-as cumpara la nesfarsit..o mie de perechi, in fiecare luna.
Nu investesc foarte mult in ei ..pentru ca ii schimb destul de des.
Luna asta am ales 2 perechi simplute (de fapt eu nu ii vroiam si pe cei cu perlutza, insa erau in set asa ca ...obligat fortat i-am luat )si pentru un set format din colier+cercei, negru.
De fapt, am cautat ceva ce sa accesorizez la rochita mea de nasa...insa pana la urma am purtat doar cercei...si aceia ,imprumutati de la Alexandra :) 
Silly me..


 In ceea ce priveste cosmeticele, mi-am recuparat masca 3 Minutes de la Yves Rocher pentru ca mi-au placut rezultatele sale si am incercat si eu spray-urile de corp Avon. Le-am cumparat pentru zilele toride de vara in care simti nevoia din cand in cand sa te reimprospatezi..insa nu ai chef sa porti un parfum. Vi se intampa si voua?
Dar, nu stiu cat va mai fi nevoie sa ma racoresc cu ele...pentru ca temperaturile au scazut, simtitor...cel putin la Sibiu.
Produsele MARIA GALLAND le-am primit de la cumnata mea, uleiul cu particule stralucitoare si efect de accentuare a bronzului este chiar minunat.
M-a ajutat de cateva ori ca picioarele mele sa arate muuult mai bine,pe cuvant.


V-am spus ca nu sunt chiar pasionata de manichiura si deci de oje, insa uite ca luna asta am ajuns acasa cu 3 oje, in culori cuminti de data asta...Nu am dat multi banuti pe ele, nu merita investitia, in ceea ce ma priveste...nu am timp si nici rabdare pentru asa ceva...Un lac protector si unghii scurte -cam asta e pentru mine.




La sfarsit va arat ceva ce mie imi place taaaaare taaaaare mult. Poate fi pus in aceasta postare pentru ca intradevar este un set pe care l-am primit in August. Dar anul trecut...:))) Da da, a-ti inteles bine. A fost cadoul Alexandrei pentru ziua mea, de anul trecut. Imi place atat de mult cum miros produsele incat...nu am vrut sa le folosesc:)) Vi se intampa si voua sa aveti ceva ce va place atat de mult incat sa vreti sa il pastrati la nesfarsit?
Eh, cam asta s-a intamplat...doar ca mi-am dat seama ca la un moment dat o sa expire, asa ca e mai bine sa le folosesc...:))

Din fotografie lipseste un gloss de care am uitat...era in geanta ,in trusa de machiaj:)

Cam astea sunt "noile mele achizitii" . Vanez in viitorul apropiat o pereche de blugi- nu mi-am mai cumparat de o vesnicie, data fiind natura jobului. Acum, acasa cu mamarutza...pot purta de toate:) happy me!!!

Cam atat pentru azi, s-a trezit ingerasul. Ma duc la joaca :))

Related Articles

8 comentarii:

  1. ce frumos este colierul!
    numai bunatati ne arati tu pe-aici:*
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este simplutz si dragutz. sunt curioasa cand o sa il port prima data :)

      Ștergere
  2. Foarte inspirat titlul articolului. Chiar ai ceva goodies aici.
    Big like pentru produsele vestimentare şi accesorii.

    RăspundețiȘtergere
  3. mmmm spreiurile de corp sunt superbe <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Am ratat postarea asta :D. Cat imi plac sandalele, sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post