In Accesorii de Poveste lifeology personal POEMA

Despre BLOG si BLOGGING , PROIECTE NOI si timp liber.

Dragele mele,

Desi fara sa vreau,  iata ca am reusit sa dispar putin mai mult din blogosfera...nu am mai postat iar ceea ce postasem inainte era destul de rar. In sinea mea sunt constienta ca multe dintre voi ma intelegeti, deh sunt "proaspata" mamica...iar minunea mea imi ocupa cam tot timpul. Dar totusi, va marturisesc cat se poate de sincer ca imi lipseste aceasta "activitate" a mea, chiar imi face placere sa "astern cuvinte" sau imagini, lucrul acesta ma relaxeaza si imi da o stare de bine.
Acestea fiind spuse, sunt hotarata sa "revin in forta"- si sa dedic acestui loc'sor al meu cat de mult timp pot. Pana una alta , poate a-ti observat, am incercat sa fac putina "curatenie" in ceea ce priveste aspectul blogului. Stiiiiu, sunt o ciudata, dar ma plictisesc ingrozitor de repede de desigm si de aspect. De fapt, nu reusesc sa gasesc un template care sa ma faca sa nu imi mai doresc sa se schimbe.Poate nu stiu eu unde sa caut, poate nu stiu cum sa caut....habar n-am. Cert e faptul ca nu sunt multumita si punct. 

Mi-as dori ca blogul sa fie cat mai simplu ,aerisit, curat. Insa, in acelasi timp....imi doresc de exemplu sa am la indemana o lista de bloguri pe care le vizitez zilnic (da, chiar si in perioadele in care nu dau nici un semn de viata aici...citesc fiecare articol de pe blogurile preferate). Oooof, sunt nehotarata, ce mai? 
In urma cu cateva saptamani...m-am gandit ca ar fi mult mai bine sa imi schimb si adresa blogului. Pentru ca lifeologybycarmen suna mult mai bine decat boutiqueechic....am purces la treaba. Am ales un nou nume...mi-am importat poate postarile...am terminat design-ul...apoi mi-am dat seama ca ceva nu e ok. Am de gand sa abordez teme un picutz mai diferite...blogul e nou...mai bine sterg toate postarile si o iau de la zero. OOOoo, dar nu pot face asta! Am investit atata suflet...am asternut atatea lucruri aici. 
Asa ca va intreb pe voi acum: ce parere aveti? Merita sau nu sa schimb adresa blogului? Va suna aiurea rau boutiqueechic.blogspot sau...v-ati obisnuit deja cu ea? Punct si de la capat, sau continuam de unde am ramas?
Oricum, am recitit Jurnalul meu de sarcina avand minunea langa mine (doarme mamarutza mea si viseaza frumos:P) . Este un sentiment extraordinar, chiar ma bucur tare mult ca am asternut cuvintele acolo.Recomand, din toata inima. Daca nu public, macar intr-un jurnal personal .

Apoi...cum sta treaba cu Google  Friend Connect?Era vorba ca nu mai e functional, ca dispare ...ca blabla. Si iata ca azi, de exemplu e "teafar si nevatamat". Desi, zilele trecute nu mai era pe fata pamantului. Stie cineva sa imi explice si mie despre ce e vorba? Nu de alta, eu am o minunatie de ingeras care imi ocupa tot timpul si pe cuvant daca am cat sa googaluiesc dupa raspunsuri la intrebari de genul.
Ca veni vorba de asa ceva...pentru acelea dintre voi care vor sa imi urmareasca postarile si in viitor, va invit sa folositi Bloglovin-Follow this blog with Bloglovin.
Nu de alta, dar eu personal nu cred ca o sa o mai duca prea mult GFC. 
De Instagram ce pot sa va spun? Acolo ma gasiti ca @lifeologybycarmen . Dat fiind faptul ca m-am zgarcit atunci cand mi-am cumparat telefonul mobil saaau versiunea pe care o am eu este chiar aiurea (si nu o pot "dezactualiza") de fiecare data cand incerc sa postez o fotografie...mi se blocheaza tot sistemul (am observat ca in Google Play nu sunt singura care semnaleaza aceasta problema ,asa ca poate nu zgarcenia mea e de vina). Eu incerc sa postez destul de des, chiar mi-ar placea sa rezolv problemutza asta. Imi place Instagramul, chiar imi place. Imi urmaresc blogurile preferate si acolo...e mai rapid asa.
Despre Twitter...multe semne de intrebare, din partea mea. Ma gasiti si acolo @lifeologybycarmen insa nu prea il deschid. Nu prea inteleg foarte bine cum functioneaza, pe cuvant.
Ultimul, dar nu cel din urma...Facebook-ul nu se afla pe lista de site-uri pe care le folosesc. In urma cu cativa ani am renuntat la profilul personal si pana acum nu am fost interesata sa deschid nici blogului nici un profil. Va intreb pe voi:cat de mult folositi Facebook? Cat de multe din blogurile pe care le urmariti au pagina Facebook? Credeti ca merita? (aici nu ma refer la cititori-ei cu siguranta merita. Ma refer la mijloc de promivare in sine.)

In titlul postarii aminteam ceva de proiecte noi. De fapt, in ceea ce ma priveste, deocamdata exista  doar un proiect nou care se lupta din rasputeri sa isi faca un picutz de loc in timpul meu liber (care timp liber?, as putea adauga eu!)
Este vorba de o dorinta mai veche a mea, aceea de a crea lucrusoare handmade. Imi aduc aminte cum in trecut , cand eram si eu de-o schioapa , asa ca toate fetele (sunt sigura de asta) coseam si confectionam hainute papusilor mele. Apoi, am mai crescut...imi scurtam singura rochitele si fustitele ...sau cel putin incercam asta. (Mica paranteza: demuuult, taaare demult , cand eram micutza, imi aduc aminte ca la scoala aveam ora de educatie tehnologica-acolo am invatat sa cos. Oare mai exista asa ceva??) Dupa cativa ani, invitata fiind la banchetul iubitului meu (adica sotul meu) mi-am cusut singurica costumasul...eeee, ce parere aveti? Apartea buna e ca am fost si foarte laudata , de toata lumea. Pacat, tare pacat ca nu mai stiu ce s-a intamplat cu el..nu l-am pastrat. Dupa ce ne-am mutat...habar nu am unde a ajuns.
Intotdeauna mi-am dorit sa creez ceva frumos, ceva care sa imi placa. Pentru mine ....asta este un mod de relaxare. Imi doream sa confectionez coliere ...aveam cateva idei un pic mai altfel, fata de ce vazusem pe piata ..insa nu am gasit materialele de care am nevoie. Asa ca ...(nu mai are rost sa o lungesc atat, zic eu..:P) acum confectionez bentite pentru mici printese, precum Antonia mea. 
Eh, la asta nu va asteptati, nu-i asa?:)
Arata cam asa...



Acestea sunt doar cateva din modele, va mai arat pe parcurs, dupa ce se concretizeaza mai mult "micul meu proiect'.Mai am mult de lucru la forma lor de prezentare...Acum lucrez la un blog in care sa le prezint si un profil de Facebook. Am vazut ca exista cateva fete care creeaza asa ceva, insa parca ale mele sunt putin diferite :) Ce sa spun si eu..:)
Am nevoie de o parere sincera din partea vostra. Cat se poate de sincera. Am nevoie de sfaturi, pareri, impresii....critici.  

Acum poate ma intelegeti un picutz mai bine cand va spun ca timpul meu liber ...lipseste cu desavarsire. Sunt destul de trista cand vine vorba de asta..nu mai prea reusesc sa fac nici macar jumatate din ceea ce imi propun pentru o zi. Probabil ca s-a acumulat oboseala ultimelor 7 luni (mamarutza mea draga azi impliniste 7 luni, revin cu un Jurnal de Blogaritza Mamik:P) insa corpul meu imi cam arata obrazul. Si ...simt ca trebuie sa imi dedic un pic mai mult timp, mie. Dar toate la timpul lor...:)

La sfarsit , va arat rochita mea de nasa...peste 3 saptamani o sa fim nasii de cununie ai unor prieteni (v-am mai spus, stiu- dar nah...Carmen mai uita cateodata)  . Va spun sincer ca nu am gasit nimic care sa imi placa mai mult ca si croi decat rochita asta. Va marturisesc ca nu ma prea dau in vant dupa culoare...insa m-am lasat convinsa de sotul meu , careia ii placea tare mult cum imi sta. Acum caut ceva accesorii...ma gandesc la un colier statement si o pereche de cercei foarte finuti. Acum sa vad cat de mult ma ajuta Sibiul meu iubit...

 Dragele mele, va las.
 Am scris deja prea mult, va multumesc celor care au reusit sa citeasca pana aici. Sper sa nu fiti foarte suparati pe mine pentru ca am rarit atat de mult postarile, chiar imi propun sa revin in forta.
August e luna mea, e luna in care imi sarbatoresc ziua de nastere...asa ca sunt sigura ca o sa imi aduca muuulta muulta energie . Cel putin, eu sper la o minune ...in august:)Duracell o sa fiu, vedeti voi!

Astept comentariile voastre, conteaza mult pentru mine ...parerea voastra.
Pupici!!

Related Articles

7 comentarii:

  1. Bine ai revenit, Carmen!
    Eu eram deja familiarizata cu vechiul titlu/aspect, dar si acesta este ok. Cat despre numele blogului boutiquechic - trebuie sa recunosc ca niciodata nu-mi aminteam denumirea exacta daca voiam sa iti caut blogul pe google si mai degraba apelam la "lifeology by Carmen", deci daca te gandesti sa schimbi denumirea, incearca ceva mai simplu si usor de retinut.
    In ceea ce priveste activitatea pe Facebook, sa stii ca am avut si eu un an in care nu am folosit aceasta retea de socializare si am pierdut...pentru ca este cea mai la indemana unealta de promovare. Eu folosesc fb destul de des si sunt abonata la foarte multe bloguri/grupuri/persoane din domeniul modei.
    Imi place ca ai organizat mai frumos blogurile pe care le urmaresti, se vede mai "curat". Eu folosesc "lista de lecturi" de la blogger si mi-e foarte usor sa fiu la curent cu ultimele actualizari din blogosfera.

    Imi plac bentitele foarte mult.

    Rochia de cununie civila este superba, inseamna ca ti-ai revenit cu kg de dupa nastere daca o vei purta!

    Pupici si mult succes cu tot ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine v-am regasit,draga mea Daniela!
      Multumesc tare mult pentru pareri si sfaturi.Am nevoie de ele...asa ca le apreciez tare mult.Cred ca o sa schimb adresa blogului pana la urma cu denumirea lui...imi pare mai simplu asa.
      Referitor la Facebook...urmeaza sa imi pun la punct o pagina dedicata lui...ai mare dreptate.Totul e mult mai usor de urmarit acoli.
      Da ...rochia este intradevar deosebita...Eu am revenit la greutatae de dinainte de sarcina(dar mai am nevoie de muuulta tonifiere;)) asa ca sper sa fiu la inaltimea ei...si a evenimentului.
      Multumeac frumos!te pup

      Ștergere
  2. Mamaaa ce rochita ti-ai luat.. e foarte tare. Sunt convinsa ca te prinde si culoarea asta, ca de croiala nu-ti mai spun, o sa cada senzational pe corpul tau. Nelutu va fi cel mai mandru barbat din lume cu tine alaturi :), iar mireasa sper sa se ridice la inaltimea ta.

    Parerea mea despre bentite o stii, iar de promovare, eu spun da facebook. Si eu am refuzat initial sa-mi fac cont acolo, apoi am intrat timid ca anonim si in final am reusit sa iau legatura cu foarte multi colegi si prieteni de departe si nu numai.

    Cat despre numele blogului, ma regasesc total in vorbele Danielei Macsim, chiar nu-mi aduceam aminte denumirea lui, si la fel cautam dupa Lifeology by Carmen :D. Si nu sterge postarile anterioare. Mie chiar mi-a facut placere sa le citesc.

    Pup! Vb..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea....iti place? Nu am reusit sa ti-o arat....desi mi-am propus de cateva ori...:) dar nu imi fac probleme,stiu ca tu ma intelegi ;)) Sper sa fim amandoi la inaltime in cadrul evenimentului...mireasa cu siguranta va fi cea mai frumoasa!Nu se poate altfel;)
      Ma ocup de bentite saptamana asta...pana la inceputul sapt viitoare vreau sa incep;) ce va fi....va fi.
      Nu sterg nici o postare....asa cum spui ai tu...le mai reciteac si eu din cand in cad ...si imi dau o stare de bine;)
      Te pup draga mea...!Vb

      Ștergere
  3. DAca vrei un design care sa se potriveasca cu stilul tau mai bine apelezi la un designer altfel este greu de gasit ceva pe stilul tau. Noi am angajat un designer sa ne faca designul la http://www.blog.mamicamea.ro/ si vrem sa refacem si design la mamicamea.ro si la asta nea-am gandit sa organizam un concurs si sa oferim un premiu consistent

    Din ce am cautat eu nu prea exista template gratuite sau cu bani dar gata facute care sa fie potrivite pentru un site de mamica

    RăspundețiȘtergere

Recent Post