In l'oreal personal POEMA Sibiu Targul de Craciun Sibiu 2012 TRODELUXE

JuRnal de BlogariTTZa , bY Carmen

Buna dragele mele!

A inceput sa fie destul de draga postarea asta, asa ca uite, ca o reiau si saptamana asta...intr-o zi calduroasa de Decembrie.
Ca veni vorba, voua nu vi se pare ca timpul trece extraordinar de rapid ? Parca ieri ne bucuram cu totii de venirea primaverii...iar acum, asteptam cu nerabdare Sarbatorile si toata magia care le inconjoara.
Nu stiu cum e la voi, dar pe mine ma entuziasmeaza f mult perioada asta a anului...devin outin mai binedispusa decat de obicei, zambesc mai mult si incep sa fac o mie de planuri pentru zilele de sarbatoare: cum o sa impodobim casa, ce invitati o sa avem la masa, ce o sa gatesc( asta e grea treaba, de fiecare data raman in pana de idei), ce cadouri o sa cumpar...ehe ..si cate si mai cate. Saptamana trecuta am ajuns in febra cautarilor pentru decoratiuni de Craciun am ajuns si la Obi, bineinteles. Nu stiu cate dintre voi a-ti vizitat magazinul in ultimul timp...va spun eu ca in ceea ce priveste decoratiunile pentru Craciun...acolo le gasesti pe cele mai multe..si cele mai frumoase!:) daca m-ati fi vazut cum statea acolo...nu mi-as mai fi dorit sa plec, ma uitam la fiecare globulet, la fiecare suport de lumanare...fiecare chestiutza mi se parea minunata!
Perioada asta a anului este intradevar deosebita, asta e clar!

Si tot in stransa legatura cu Sarbatorile care se apropie, va spun ca la Sibiu s-a deschis Targul de Craciun .
 Poate (adica mai mult ca sigur) sunt eu subiectiva- stiti si voi cat de mult imi place mie orasul in care straiesc-dar mie acest eveniment mi se pare din ce in ce mai frumos, cu fiecare an care trece.


Va arat eu 2 fotografii, gasiti mult mai multe informatii si fotografii  pe site-ul oficial.
Este un loc de promenada, de voie buna (mai ales pentru copii) si..de ce nu ,pentru cumparaturi.
Referitor la cumparaturi, noi am devenit clientii fideli ai unui stand care vinde...slaninutza si carnati:))) eh nah, ce e rau in asta? Recunosc , in
perioada asta nu prea pot rezista tentatiei de a gusta (frumos spus) dintr-o slaninutza proaspata, cu carne, fiarta cu ustutoi si o multime de alte mirodenii...hmmm, dar pe cuvant ca nu are legatura cu sarcina!:)


Tot saptamana trecuta am avut parte de o surpriza frumoooasa frumoasa din partea sotului meu: a pregatit el micul dejun, inainte sa ma trezesc eu. A facut "omleta (paparada cum se spune aici) cu ceapa" . Stiu ca suna destul de simplu...dar mie de exemplu, nu imi iasa niciodata atat de buna ca cea facuta de el. Desi este destul de simplu de facut, eu ori nu pun cata ceapa trebuie, ori nu o calesc cat trebuie..ori..nu stiu!
Ia uitati ce frumos arata:) Trebuie observat si faptul ca omleta a fost si decorata ...ardei si cate un fir de patrunjel!:) Ehhhh, ce mai ziceti acum?
Oricum, frumooos gest...MULTUMESC!:*

Apoi, tot saptamana trecuta am primit coletele produselor comandate de Black Friday. Asa cum va spusesem...de pe www.libris.ro alesesem o carte - si ghici ce subiect ma intereseaza pe mine cel mai mult in perioada asta?

Cartea din imaginea alaturata mi-a fost recomandata de toata lumea pe care am intrebat-o...inclusiv de tatal meu (el m-a crescut cu ajutorul acestei carti...imi aduc si acum aminte de ea, o editie foarte veche, cu coperta din aia comunista..groasa si rosie:)) .
Eu am comandat-o , cum spuneam de Black Friday la pretul de 49 ron.
Acum, o puteti gasi AICI la 70.85 ron.
Desi sincer nu ma asteptam, se pare ca intradevar m-am bucurat de o promotie:) Bineinteles ca am rasfoit-o, este o carte scrisa cu mult profesionalism si care ofera foarte multe informatii. Chiar cred ca o sa ne fie de folos. Deci..o recomand cu caldura!




Siii..o mica mica "bucurie" marca Triodeluxe.
Am primit Samponul Smooth and Silky si
masca din aceeasi gama.
De ce am ales aceste produse? Pentru ca eu am parul putin ondulat ..pe care il intind (cu placa) destul de des. Stiuuu ca nu e bine (nu recomand sa faceti si voi la fel...)dar din pacate m-am obisnuit sa am parul intins, si normal ca imi place mai mult(pai cum altfel? cine are parul ondulat il vrea drept si invers, nu-i asa?) Cum spuneam, am ales produsele astea pentru ca promit Pastreaza parul drept. Catifeleaza si netezeste firul de par. Da volum parului.

Le-am testat aseara pentru prima data, ce pot spune...e ca ..intradevar am avut volum:) Muuult muuult volum, la un moment dat aveam impresia ca "imi explodase" parul:)) Revin cu un review dupa cateva utilizari, cand pot sa va spun mai multe.
Celelalte 2 produse pe care le-am ales sunt:
 Normal ca nu m-am putut abtine si le-am testat un picutz de indata ce le-am primit, insa la fel, revin cu un review bine elaborat dupa ce "ne imprietenim mai bine".
Ce ar mai fi de amintit? Aaaa, faptul ca Alexandra si-a propus sa ma scoata la plimbare mai des, asa ca ..intr-una din zilele trecute ...m-a scos la o mica sesiune de shopping in Mall:)) Si pot spune ca a fost si o plimbare, dat fiind faptul de mai bine de 3 ore ne-am tot plimbarit:)
Dupa ce am gasit - in sfarsit- o pereche de biker boots pe placul meu, am fost extreeem de dezamagita ca nu aveam marimea mea..Le-am gasit la POEMA, pentru cele dintre voi care
interesate:)

Apoi, Antonia a primit o frumusete de shosetutze/botoshei (tot de la Ale, bineintes).
Nu-i asa ca sunt MINUNATE? Iti vine sa le mananci, nu altceva:))
Acum, daca stau sa ma gandesc..cred ca trebuie sa cautam si alte culori...avem o multime de hainute roooz, camera e rooooz(aproape in intregime)...hmm, parca prea roz, ce mai:))Oricum ar fi, sosetzelele astea sunt minunate, iar Antonia zambeste frumos si multumeste si mai frumos(stiu eu!!:))

Si pentru ca vizita in Mall chiar avea un motiv bine intemeiat (si nu, nu era prajitura pe care am papat-o acolo:P) am reusit sa ne cumparam ,in sfarsit, un fond de ten! De fapt doua, daca ma intrebati pe mine:P
Dupa multe review-uri destul de pozitive, din DM am cumparat noul Fond de ten de la Miss Sporty . Pretul a fost mai mult decat avantajos-in jur de 18 ron. L-am luat pe post de back-up , nu am f mari asteptari de la el..insa totusi eram curioasa .
Prima impresie? Nu imi place absolut deloc cum miroase!
Restul detaliilor vi le dau intr-un review, promit.

Apoi, in Douglas , B&B (later edit: m-a atentionat Ale ca de fapt oferta mai buna am gasit-o in B&B - lucru care este perfect adevarat! Acolo am gasit fiecare din fondurile de ten cumparate cu 50.40 ron) am gasit o super promotie la fondurile de ten L'oreal. Eu am ales (ca de obicei !!!) Accord Parfait (de data asta nuanta N4 - deh e iarna, iar eu nu mai frecventez deloc solarul/ soarele de cateva luni bune) iar Ale Lumi Magique (nu stiu nuanta , poate ne ajuta ea-si cu nuanta si cu promisiunea unui review- eh ce zici Ale?:) Tot ale si-a mai cumparat o oja intr-o culoare minunata (pe care o mai are in n nuante:P) de la Essence. Era ultima, deeeci..next time la mine!

In rest..mi-am cumparat de la un SH o bluzita suuuperba cu 12 ron :P si multe multe cumparaturi pentru bebe. Ca veni vorba de bebe, am inceput si un curs Lamaze...dar o sa va dau mai multe detalii despre el in alta postare si ..in alt "jurnal":)


Cam atat de la Sibiu, cam astea au fost vestile:P
Predau legatura...si va pupacesc tare tare!

Sa aveti o duminica minunata !

Related Articles

10 comentarii:

  1. Se pare ca ai petrecut intr-o companie placuta.
    Botoseii sunt super cute <3
    Un weekend frumos in continuare!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Ana!
      Da, am avut o companie tare dragutza, trebuie repetata experienta. :)
      pup!

      Ștergere
  2. si eu iubesc Sibiul :)
    sa purtati cu drag botoseii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Pai te astept ..cand vrei la Sibiu.
      Pe cuvant ca pot fi un ghid de nota 10:P
      O sa ii purtaaam, mai avem un picutz si ii purtam :)

      Ștergere
  3. Cei mai frumosi botosei!!! Eveeeer!
    Love it!:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaaaa Da Da!
      Pai altfel..ai fi rezistat tu sa nu ii cumperi, nu-i asa?
      P.s- Azi a trecut Adelutza pe la mine iar acum botosheii au super pictures:)))
      Pup!!

      Ștergere
  4. Si eu am trecut prin Sibiu inainte de ziua nationala, foarte frumos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut Silvia, de fapt am citit postarea de pe blogul tau...chiar ma gandeam ca puteai da un semn de viata, ne vedeam ! Nu stiu cat ai stat aici, oricum ma bucur mult ca ti-a placut..si te mai astept!

      Ștergere
  5. Ce botosei frumosi!!! Ale are gusturi! :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, sunt cei mai frumos botosei :) Dulci ca mierea, ce mai?:) Pup!

      Ștergere

Recent Post