In ciobanesc caucazian personal

JurNal de BloGariTtza, by Carmen : Me and IGOR

...sau altfel spus, motivul pentru  care oricat de trista as fi zambetul meu imi revine pe buze.

Acum un an si un picutz, in postarea ACEASTA va faceam cunostiinta cu Igor, bodyguard-ul meu...Persoanele apropiate sti ca rasa si implicit pe el l-am ales ca si urmare a unui eveniment destul de nefericit, de care nici nu merita sa mai amintesc.
Ciobanescul caucazian, este prin definitie un caine de paza, un caine robust si extrem de puternic care isi face foarte bine treaba. Cam asta asteptam eu atunci de la el, multa muulta forta si o paza buna.

Intre timp, la un an distanta...Igor a crescut, s-a facut 'baiat mare" (dar inca e un puiutz, rasa aceasta este recunoscuta pentru o copilarie mai intinsa, va ajunge la maturitate abia pe la 2 ani) iar eu ma bucur in fiecare zi de el.
DA! Acesta e adevarul..mi-am dorit de cand ma stiu un caine ...daca atunci cand eram micutza ajungeam acasa cu tot felul de catzelusi...unul mai murdar decat celalalt , iar tata saracu' nu mai stia ce sa faca cu ei...dupa ce am mai crescut mi-am dat seama ca pentru un caine de talie mare (pentru ca ...rasele de genul acesta mi-au placut intotdeauna) are nevoie de curte.
Anul trecut, odata cu mutarea la casa noua...o casa care are si o curte destul de marisoara...uite ca Dumnezeu mi-a ascultat dorinta iar Igor a aparut in viata noastra.
Si...suntem foarte recunoscatori pentru asta!
Da! Chiar si atunci cand Igor..rastoarna tomberonul din curte si imprastie gunoiul prin toata curtea aia "destul de marisoara". Da! Chiar si atunci cand gasim scaunele de la terasa...in fata portii...in locul masinilor. Da! Chiar si atunci cand gasim inca o groapa noua, desi cu o zi in urma am astupat-o pe cea veche!
Este minunat, in felul lui.

Si il iubim ...muult muult!!





Fotografiile sunt facute acum 4 saptamani...intr-un moment de maxima dragalasenie din partea noastra.

Va pupam, si eu si Igor!

p.s - pentru acelea dintre voi care isi pun intrebarea aceasta, va spun ca Igor nu sta cu noi in casa...ocazional , adica o data pe luna, mai intra cateva clipe- maxim o ora, doarme in living langa noi pe canapea...si se incarca cu ..multa muulta bucurie:))


Related Articles

29 comentarii:

  1. Ce frumos este! Si eu imi doresc un caine de talie mare. Desi marea mea iubire in materie de animalute va ramane prima mea catelusa, Cara, un cocker spaniel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ruxandra, cam asa se intampla ...primul animal , oricare ar fi el, ramane ascuns, undeva in sufletul nostru. Asa s-a intamplat si la mine, imi aduc si acum aminte de labradorul negru ca tuciul pe nume Linda pe care il aveam cand eram micutza...
      deci clar, te inteleg!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. multumesc frumos Cristina!
      Multumesc pentru vizita, te mai astept!

      Ștergere
  3. Cat de dragalas e...si e atat de mareeee!
    Cand o sa am casa mea,vreau aceasi rasa...clar:D
    Te pup,esti frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaa, este maricel..dar inca mai trebuie sa creasca un picutz. Deocamdata are doar 49 de kg, mai trebuie sa se ingrase putin:)))
      ma nbucur tare ca iti place, sunt niste caini deosebiti...de-a dreptul speciali.
      Multumesc frumos, te pup si eu!

      Ștergere
  4. Wow, e mare, mare! În pozele Alexandrei părea mai mic! :) Să-ţi trăiască! Şi mie îmi plac cîinii de talie mare dar încă nu mă încumet să îmi iau unul din nou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Da , in pozele Alexandrei parea putin mai micutz. Dar nu era:)
      Multumesc tare mult, sa de-a Dzeu sa ne traiasca 100 de ani..asa mi-as dori. Sa inteleg ca tu ai mai avut un caine de talie mare...sau inca ai?:)

      Ștergere
    2. Am avut un Schnautzer uriaş, Cora o chema! A murit la 10 ani. Am zis că, atunci cînd va fi să îmi iau din nou un cîine acesta va fi maidanez, de talie mare şi cu părul scurt! :)

      Ștergere
  5. oauuu..este chiar MAREEE..si e superb...

    Si eu iubesc cainii si pozele tale m-au intristat un pic..in toamna aceasta mi-a murit unul din cainii mei..Dolf..ciobanescu meu german...inca mai sufar si imi amintesc zilnic de el..o sa ramana mereu in inima mea...noroc ca am un bichonel care ma consoleaza si ma face sa mai uit

    Ps: de tine ce sa mai zic..esti o frumoasa..o finuta...radiezi in poze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raluca, multumim frumos pentru compliment. Triste situatiile astea , sa sti ca oricat de ciudat ar parea chiar si noi ne-am gandit la un moment dat ca va veni si vremea aia..mai ales pentru ca sotul meu avusese inainte un Doberman care a murit acum cativa ani. Dar asta e viata, trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de ei.
      Bichonii sunt tare dragutzi, imi plac..imi place sa ma joc cu ei, dar prefer clar orice rasa de talie mare si puternica:)))
      p.s- multumesc frumos, zambetul ii e datorat in totalitate lui Igor...asa sunt de fiecare data cand e prin preajma mea..:)

      Ștergere
  6. Amandoi sunteti niste frumosi! Ce ma bucur sa vad caini de talie mare. M-am cam saturat ca toata lumea sa isi ia numai mici. La mine in oras e plin de bichoni. De-abia astept sa am si eu cainele meu. Asta dupa ce o sa am si o casa mare:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Ada!!
      Sa sti ca si eu prefer clar cainii de talie mare...imi plac toate rasele dar le prefer pe cele de talie mare. Si bichonii(sau toate celelalte rase asemenea)sunt frumosi probabil sunt alesi pentru a sta in casa. Un caine de talie mare e putin mai greu de ingrijit...

      Ștergere
  7. wow, superb exemplar!
    e al tau?


    mersi mult de coment, ai fost dulce:)
    partea a doua e si mai si, stay tuned!

    pupici si sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa Silvia, este catzelushul nostru:)
      Propriu si personal..:P

      cu privire la comment, nu ziceam nimic altceva decat adevarul..Si sa stii ca eu oricum stau tuned, sunt cu ochii pe tine, ce credeai?:)
      multumesc frumos, sarbatori frumoase si tie si familiei tale.
      te pup!

      Ștergere
  8. Dumnezeeeeeuuulleeee cat caine!!! O.O Dar cunosc rasa si da..este extremd e frumos! Parca e un urs! :D Eu am un Ciobanesc Carpatin la casa de la tara, ma minuneaza mereu sa il vad atat de imens :))

    Referitor la ce m-ai intrebat..nu stiu in cat timp vin produsele de la ei, urmeaza sa primesc si eu ceva , poate daca ajung prin curier , ajunge destuld e repede..o saptamana ceva de gen. Depinde de fiecare ce metoda aleg sa foloseasca. Oasap de exemplu foloseste posta si ajung intr-o luna....doua -__-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) Daaaaa...e maricel. Dar cum spuneam, eu sper sa mai creasca putin...nu e inca matur..desi nu e rasa de talie f mare(si ciobanestii caucazieni au diverse talii) totusi , trebuie sa mai creasca putin. Cam asa sunt si eu...ma tot mir, de fiecare data cand ma joc cu el...sau cand il imbratisez...fiind atat de mare, am impresia ca imbratisez un om:)))

      Multumesc pentru raspuns, poate iti trimit un mail sa te intreb una- alta, eu nu am facut comenzi online de genu niciodata ..si am cateva intrebari.
      Multumesc frumos pentru vizita, te mai astept!

      Ștergere
  9. foarte frumoase pozele. si igor, si tu :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne cat de mare si frumos este Igor, are niste ochi blanzi care inspira incredere ti l-as lua acasa dar nu vreau sa te las fara el.

    E superb, faceti echipa perfecta. Astept poze cu toata familia, adica bebelusa cu Igor!!!!

    Dar astept...parca-i vad in curte in iarba cum are grija de micuta ta. Uff, frumos tablou. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicolle:)
      Igor are intradevar ochii blanzi..si chiar inspira dragoste si incredere..e jucaus tare , dar sa sti ca desi nu pare uneori este destul de fioros:)) incepe sa isi protejeze teritoriul..ce mai?
      Si eu abia astept sa ne intregim familia...nu mai e mult, si o sa vina si momentul ala...(de care btw, imi e mie al naibii de frica:)))
      stii ca exact tabloul ala mi l-am imaginat si eu?:)))
      te pup!

      Ștergere
  11. Ce frumusica esti, maii. Si catelul e super simpatic:)

    RăspundețiȘtergere
  12. waiiiiii e superb catzelul!!!! te pup! Sarbatori fericite
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumeeeeesc frumos. De-ar sti Igor cate complimente a adunat aici..ar merge muult mai mandru decat acum prin curte:))
      te pup si eu, sarbatori frumoase in continuare!

      Ștergere
  13. Ce catel frumos! Si eu imi doresc un caine de talie mare, sper sa-mi indeplinesc dorinta curand. Te pup, ai un nou follower ;) !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!
      In cazul in care o sa ai un catelus, sper sa ne faci si noua cunostiinta..o sa fiu cu ochii pe tine!:)
      te pup, sarbatori frumoase in continuare!

      Ștergere

Recent Post