In keratina lichida review TRODELUXE

Review: KERATINA LICHIDA, Anian-Triodeluxe

Buna dimineata dragele mele!!

Va aduceti aminte ca in urma cu mai bine de o luna va anuntam bucuroasa ca am inceput testarea a doua produse pe care  mi le doream foarte mult: Keratina Lichida si Balsam instant bifazic hidronutritiv pentru toate tipurile de păr, marca Triodeluxe ?
Desi mie nu imi prea vine sa cred ( timpul parca zboara in ultimul timp...) a trecut deja o luna asa ca pot sa va spun primele impresii cu privire la aceste 2 produse.

In primul rand trebuie sa precizez ca eu imi spal parul de 2 ori pe saptamana..deci am folosit produsele in acelasi ritm. Nu stiu daca din punctul vostru de vedere ritmul este ok, dar eu m-am obisnuit asa ..de cand eram micutza. Parul meu nu se ingrasa foarte repede de obicei, iar eu am impresia ca daca il spal mai des, atunci nu mai pot "fenta" ingrasarea lui.

Imi aduc aminte ca am citit pentru prima data despre produsele TRIODELUXE pe blogul Simonei (care a incercat si folosit destul de multe produse) apoi si e blogul Federovei. Recunosc ca postarile de acolo m-au facut curioasa sa il incerc.
Pentru inceput am preluat cateva informatii de pe SITE-ul producatorului , pentru a explica cat mai bine despre ce vorbesc eu aici:)

Keratina lichida are rolul de a reface, regenera, insanatosi, parul degradat, iar tratamentul bifazic de a-l hidrata.

Noi recomandam intotdeauna utilizarea, mai intai a keratinei lichide apoi utilizarea tratamentului bifazic, care este complementar. Dupa o perioada de tratament, parul se poate intretine cu tratamentele bifazice (4 tipuri). Rezultatele sunt mult mai rapide cand cele doua tratamente sunt utilizate impreuna sau alternant, mult mai rapide decat utilizarea doar a unui tratament.”
"Utilizarea pheon-ului este necesara din 2 motive:
1. Pentru a se prinde keratina pe firul de par.
2. Pentru ca alcoolul din compozitie sa se evapore. Astfel parul nu se usuca.

Se poate utiliza pheonul pana cand parul este uscat in intregime sau macar pana la o uscare aproape completa.

Se poate aplica keratina atat la radacina firului de par cat si in lungime, spre varfuri pentru cine are firul despicat.

Utilizare Bifazic + Keratina lichida:
Se recomanda un tratament de minim 2 saptamani cu keratina dupa care se pot alterna cele 2 tratamente. (o spalare keratina - o spalare bifazic).
Astfel parul nu se usuca, nu se imbacseste, nu are senzatia de greu, de incarcat.
Phoenul se poate utiliza in ambele cazuri."

Parul meu, in ltimul timp a suferit cateva schimbari destul de neplacute. Adica, desi nu l-am vopsit pana acum...de reo cativa ani buni il intind destul de des, iar lucrul acesta nu cred ca ii este foarte benefic.
Mai exact, a inceput sa cada destul de mult ( desi in perioada sarcinii, asa cum este normal ..nu mai cade deloc), se despica destul de repede, este "sarmos" si se incurca destul de des.


Keratina Lichida:

 In primul rand trebuie sa va spun sa urmati instructiunile de utilizare ale produsului pe care il folositi! Este o regula generala, pe care eu am invatat-o cu timpul...si bineinteles ca la prima folosire nu am respectat-o nici acum. Dar u know" fa ce iti spune doctorul, nu ce face el!:)))

In momentul in care am primit produsele, ca de obicei am avut curiozitatea sa le miros...cam asta fac eu cu orice produs cosmetic, v-am mai spus ca mirosul este un element decisiv in ceea ce priveste dorina mea de a folosi sau nu un produs.
Eh, cristeriul acesta l-a trecut cu brio: miroase excelent, nu pot descrie cu exactitate a ce, insa e un miros foarte placut, dar persista cateva ore pe par..si care mie imi da o stare de bine.
Intr-adevar am simtit de la primele aplicari diferenta, parul devine mai asezat, mai "cumintit"( ceea ce este fooarte ok- eu si dupa ce il intind am parte de muulte muulte "fire rebele" )  ca prim efect, probabil in primul rand, keratina invaluie firul de par cu un strat de protectie, mi-a redat luciul acela frumos, sanatos de care imi spunea hairstilist-ul meu ca imi lipseste cu desavarsire.
  • parul nu imi mai cade aproape deloc( dar totusi nu pot spune cu exactitate ca acest lucru se datoreaza acestui produs sau a perioadei in care l-am folosit- v-am spus ca in timpul sarcinii este perfect normal sa se intample acest lucru. Asa ca revin peste cateva luni cu detalii despre acest aspect)
  • nu am facut deloc matreata, asa cum mi se intampla cu multe din produsele folosite anterior (pe unele bloguri am citit si ca ajuta la combaterea ei, eu nu am folosit produsul pe scalp, mi-a fost teama sa nu mi se ingrase parul :P)
  • dupa folosirea constanta timp de 1 luna am observat ca parul meu a devenit mai stralucitor ( chiar si inainte de placa) , mai sanatos la atingere , si nu se mai incurca atat de usor chiar se descurca mult mai usor ca inainte
  • firul de parul pare mai gros
  • parul meu pare mai matasos...dar nu in sensul acela de "moaaale- nu sta nicicum- de pisica" . Nu, acum pare mai sanatos mai viguros
  • parul arata mai disciplininat , chiar si atunci cand nu folosesc placa de indreptat .
  • desi are printre ingredientele de baza alcoolul , parul nu devine uscat dupa folosire, asa cum ma asteptam eu cel putin cand am citit lista de ingrediente ( pe care o puteti citi si voi mai jos)
  • recipientul in care este ambalat  dispune de o pompita care isi face treaba foarte bine si nu se blocheaza deloc( nu stiu cat de important este acest lucru pentru voi insa eu am folosit cateva produse la utilizarea carora m-am lovit de acesta problema, si credeti-ma nu este foarte ok sa iti pierzi timpul deblocand pompite)
lista de ingrediente: aqua, alcohol denat., polyquaternium-6, polyquaternium-2, cocodimonium hydroxypropyl hydrolized keratin, hydrolized silk, polysorbate-80,benzophenone-4, lactic acid, imidazolidynil urea, parfum, CI 19140, CI 14720


Asa cum va spuneam mai inainte este foarte important sa urmati intocmai instructiunile de pe ambalaj, adica:

Instrucţiuni de folosire: Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.
IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.

Eu, la prima folosire  (desi citisem eticheta produsului!!) m-am spalat pe cap, mi-am tamponat parul cu prosopul de 2-3 ori apoi am aplicat bucuroasa keratina lichida.
Pentru ca nu folosesc de fiecare data uscatorul de par ( dar imi iau revansa cu placa:( m-am gandit ca poate parul meu o sa arate muuult mai ok, daca il las sa se usuce natural! :)) Pai nu? e mai sanatos asa, nu are cum sa nu fie mai bine!
TOTAL GRESIT!
Ghici cine s-a trezit dimineata cu un par imbacsit si sarmos? Eu!!!! si ghici ce am facut? L-am spalat din nou, AM CITIT INSCRUCTIUNILE DE UTILIZARE, le-am urmat si apoi...m-am mirat cat de aiurea am pierdut eu timpul ( si am irosit din produs) cu o seara in urma.


Ca si concluzie , va spun ca imi place foarte mult acest produs. Cu sigurata o sa il achizitionez dupa terminarea lui...si va recomand sa o faceti si voi! Chiar merita incercat, asta am crezut si eu si se pare ca am avut dreptate.

Desi imi propusesem sa scriu in aceasta postare despre amandoua produsele, ma opresc aici.
Sunt destul de multe lucruri pe care vreau sa vi le spun si despre Balsamul instant bifazic hidronutritiv pentru toate tipurile de păr !
Poate reusesc pana data viitoare sa surprind efectele produselor si pe parul meu, deci sa va arat si cateva fotografii..ar fi mult mai ok. Dar voi ma intelegeti cand va spun ca efectiv nu am avut deloc timp pentru poze, nu-i asa?:)


Prezentare: 250 ml.
Depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: TrioDeluxe.ro - mai exact AICI
Pret: 40 ron
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.

* Acest produs a fost primit spre testare

NOTA: Va rog frumos sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii.

Related Articles

2 comentarii:

  1. Si eu folosesc exact aceleasi doua produse in prezent. :)
    Ma bucur ca iti sunt si tie de folos, eu folosesc keratina de mai bine de 3 ani si efectele pe termen lung chiar se vad.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona, sa sti ca eu sut foarte multumita de aceste produse. Deja am un wishlist destul de mare, vreau sa incerc si alte game, inclusiv cele destinate curateniei.
    Sunt curioasa de efectele folosirii keratinei pe termen lung, dar chiar cred ca va face treaba buna...
    Pup si eu!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post