In personal

JuRnal de BlogariTTZa , bY Carmen

 ...ieri , a fost ultima mea zi de lucru.

Urmeaza o pauza de ..aproximativ 2 ani, o pauza pe care am asteptat-o cu nerabdare...iar acum ca a inceput...parca parca as amana-o.:))
Stiu, sunt putin ciudata..dar chiar nu pot spune ca am avut un sentiment de fericire cand m-am gandit ca imi intrerup actvitatea...
Da! Lucrul cu publicul nu este cea mai usoara activitate! Mai mult de atat , atunci cand iti desfasori activitatea imtr-o banca ( oricare ar fi ea) lucrurile de complica si mai mult..Dap, perfect adevarat! Dar totusi...daca ar fi sa se adevereasca toate urarile de bine pe care le-am primit de la clientii mei in ultimul timp...ar fi minunat.  Am avut bucuria sa vad ca exista clienti care au tinut minte pana cand sunt la job...si au trecut doar sa ma salute, sa isi ia ramas bun.

Clienti care mi-au trimis urari de bine pe e-mail...sau care m-au sunat sa imi ureze muuulte muuulte lucruri frumoase.
E un sentiment frumos, cand vezi ca oameni straini...cu care nu ai nici o legatura te respecta, te indragesc intr-un anume fel...si iti ureaza fel de fel de ...ganduri bune! Multumesc!

Clientii ca si clientii...dar echipa mea?...eh, aici a fost durere mare...:(
Am avut norocul sa lucrez intr-o super echipa, in care  m-am simtit bine...am avut incredere, am ras, am plans si ne-am bucurat sau intristat impreuna.
Tare tare tare aiurea sentimentul care m-a incercat la sfarsitul ultimei zile de lucru in echipa :) Alexandra stieeee:P  Dar totusi, ma bucur ca ..fetele raman acolo, le vad cand vreau...si vorba aia, prietenia care ne leaga inca ramane :)

Va las cu cateva fotografii facute vineri, printre clienti , printre urari de bine, printre cuvinte de ramas bun, veselie mare ...:)


Cu ocazia asta puteti vedea si cum arata burtica mea, cum arat eu cu cele aproape 9 kg in plus ...si ce breton nou si frumos are Alexandra :)

Ce mai vroiam sa va spun oare?
aaaaa...!Am primit si un minunat cadou de la fete...micutei Antonia o sa ii placa ,cu siguranta spun asta:)

 
 
Va pupacesc si va doresc o duminica minunata!!

Related Articles

13 comentarii:

  1. CE bine te prinde portocaliul!Eu zic sigur ca o sa te bucuri de acest concediu, mai ales cand o sa vina cea mica si nu o sa mai vrei sa o lasi o secunda singurica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Ana. Sa sti ca am primit multe complimente in legatura cu culoarea asta :) imi place si mie mult, e o culoare vesela si care ma binedispune!
      Daaa, ai dreptate! Mi-am propus sa dedic acest concediu NOUA, sa stam relaxate si sa facem numai ce vrem noi. Dupa ce o sa imi vad minunea..probabil nu o sa mai am atata timp de relaxare si ...atat:)
      multumesc de vizita!

      Ștergere
  2. Ah, ai intrat in concediu, ce frumooosss..bine, am inteles ca tie o sa-ti fie dor de mediul de acolo, dar eu nu pot sa nu ma bucur pentru tine. :)
    Arati minunat!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaa!! Simona am intrat in concediuuuu...!
      este intradevar ciudata senzatia cand te gandesti ca nu o sa mai ai activitatea pe care ai desfasurat-o ...atata timp..dar, asta este:)
      O sa incep sa ma bucur de perioada asta..si sa ma pregatesc (psihic) pentru ce va veni:P
      Multumesc tare mult, inca sunt in grafic:)
      te pup!

      Ștergere
  3. 9kg ?!? Nici nu se vad, ai o burtica frumoasa foc, mi s-a confirmat acum ce spuneam acum cateva luni, ca vei fi o gravidutza sexy, doar burtica e de tine, dar si ea e micutza, esti la fel cum te-am vazut eu prima data, doar ca acum esti mai zambitoare si fericita.

    Esti superba mamicutzo!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da da da!! 9 kg!! cine mai e ca mine?:))))
      mai am inca o luna jumatate, deci probabil o sa mai acumulez cateva:P dar asta este, cum spuneam inca sunt in grafic. Nu imi fac griji...inca!!:)
      Iti multumesc mult, intradevar sunt putin mai des cu zambetul pe buze...nici nu ai cum sa fi altfel cand traiesti o asemenea experienta:) Las' ca vezi tu!:)))
      te pup!

      Ștergere
  4. Chiar am facut o echipa frumoasa! O sa-mi lipsesti foarte, dar foarte mult. stiu ca merita tot - "Minunea merita"!
    Iti doresc ca de azi incolo sa te bucuri de fiecare clipa, moment si experienta noua. O sa fie multe clipe de fericire si cred ca incepi o alta etapa a vietii tale...
    Multe ganduri de fericire si clipe cu multe zambete iti doresc.

    Noi oricum o sa ne mai vedem!
    Pupici :*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....oooof! :(
      da, am facut o echipa frumoasa...si da, SI TU O SA IMI LIPSESTI TARE MULT..! O sa imi fie dor de tot..dar vorba ta, "minunea merita!" Este clar ca merita, asa ca ...ne relaxam si zambim impreuna!
      Clar incep o noua etapa a vietii...sunt convinsa de asta, acum trebuie doar sa ma pregatesc pentru ea...si sa ma bucur. De fiecare moment, de fiecare experienta.
      Siiii...ce tot atatea urari de ramas bun? Ce crezi? Daca stau "la capatul pamantului" ai impresia ca nu o sa imi mai faci vizite DESE? eh , daca asta crezi...sa sti ca te inseli:)))
      pupici muuulti muuulti!!! :****

      Ștergere
  5. Arati minunat. Iti doresc o nastere usoara, o recuperare cat mai rapida si sa va bucurati una de alta. profita de acesti 2 ani de pauza. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc tare mult!!
      Cam astea mi le doresc si eu sa sti, deci..saru'mana pentru urari.
      Trebuie sa profit de cei 2 ani(cum suna asta!!!) dar pana una alta, o sa ma abonez blogului tau...:) vreau sa incerc cat mai multe retete noi, acum cat mai am timp...si chef:)
      te pup!

      Ștergere
  6. multumesc ptr comentariu,draga mea! sarcina usoara! arati minunat.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa multa placere, eu oricum citeam fiecare postare..acum am doar mai mult timp (deocamdata) sa si comentez:P
      Pup!!

      Ștergere

Recent Post