In giveaway

BOOKCROSSING : Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic - Ute Erhardt

Buna fetelor!

Pentru ca nu sunt la prima postare de genul acesta, o sa fiu putin mai directa si explic doar in cateva cuvinte conceptul (pentru cele dintre voi care nu il cunoasteti):"un fel de "Lasati cartile sa circule!" pentru a fi citite si de alte persoane, care, la randul lor, le vor elibera."

Deja a trecut ceva timp de cand am organizat celalalt bookcrossing (mai multe detalii AICI) asa ca m-am hotarat sa ...mai pun in circulatie inca o carte:)

O carte pe care am primit-o in dar de la o persoana draga mie...am citit-o si acum e timpul sa o citeasca ...altcineva.
Prezentarea cartii suna cam asa:

Ute Erhardt continua in stilul caracteristic povestile despre femeii si puterea lor si in Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic.

„In multe privinte exista un avans al femeilor. De la aparitia cartii Fetele bune ajung in rai, cele rele oriunde vor, m-a frapat intr-o masura si mai mare faptul ca nici femeile puternice nu s-au familiarizat inca prea bine cu gandul ca, in multe domenii, ele sunt mai bune. Scopul meu este acela de a privi cat mai obiectiv posibil aceste avantaje ale femeii si de a arata cum pot fi ele puse in valoare.

Noi am cedat prea multa vreme: Acolo unde barbatii se bat cu pumnul in piept, ei nimeresc adesea niste femei cu respectul de sine stirbit. Chiar cand dispun de niste posibilitati mai modeste, femeile competente le fac concurenta barbatilor.

Numai femeia care isi cunoaste atuurile, care sansa de a le opune rezistenta. Numai asa ea va ramane, intr-un mod firesc si constient de sine, pe pozitia ei. Nu vreau sa fac aici o delimitare intre femeie si barbat, cu atat mai putin, sa ma intreb care din ei doi este omul mai bun sau mai rau. Intentia mea este aceea de a le face pe femei sa simta ce capacitati zac in ele si ce posibilitati au, fiindca atunci ele isi vor folosi talentele, vor avea succes si chef de viata. Era cuminteniei s-a incheiat.”
Fetele rele obţin tot ce vor, fetele bune nu pierd nimic” este o carte care instigă la emanciparea femeii, şi care încearcă să ne facă pe noi, purtătoarele sexului slab (cum se spune), să conştientizăm că suntem la fel de bune sau chiar mai bune decât bărbaţii în foarte multe domenii şi situaţii.
E o lectura usoara si placuta...de weekend.


Acest "giveaway" se adreseaza doar detinatorilor de bloguri...
Ce trebuie sa faceti?
  • Sa ma urmariti prin GFG
  • Sa postati informatii despre acest bookcrossing pe blogul vostru (inclusiv fotografia de mai sus +link activ )
  • Sa imi lasati un comentariu cu informatiile de mai sus si o adresa de mail la care puteti fi contactat/a

Termenul limita pentru inscrieri este 10.12.2012

Random.org o sa ne ajute, ca de obicei.
IMPORTANT: Castigatorul trebuie sa isi ia angajamentul ca va "elibera"cartea sub forma aceluiasi bookcrossing dupa ce o va citi.

Related Articles

2 comentarii:

  1. GFC: Andreea Apostol
    Blog: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2012/12/giveaway-bookcrossing.html
    e-mail: andreeaa.apostol@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea , mii de scuze pentru intarzierea cu care raspund...pur si simplu am uitat ...asha ceva!! Am o scuza , sa sti:)
      trimit mail imediat, sper sa iti placa cartea.
      Te pup, te mai astept pe aici!

      Ștergere

Recent Post