In burgundy designer style

TRED ALERT: Fall 2012-Burgundy

Buna dimineata dragele mele!


Nu stiu cum va impacati voi cu vremea de afara , eu pot sa va spun ca ..eu deja ma gandesc cu nostalgie la diminetile de vara cu soare care imi mangaia perna si ma facea sa zambesc..la serile din curte, pe terasa...la rochitele subtirele..si colorate..eeeh, toate sunt deja amintiri.
La Sibiu cel putin, in ultimul timp , vremea s-a schimbat radical. Diminetile incep de cele mai multe ori cu ceata..ori cu ploaie...si de fiecare data cu temperaturi scazute. Stiu ca e normal, ca trebuia sa ma astept la asta...dar in fiecare an mi se intampla la fel: am impresia ca vara a trecut mult prea repede!



Inca de pe la sfarsitul lui august am inceput sa ma documentez cu privire la noile trenduri pentru sezonul toamna -iarna 2012. Uite , asta e un aspect care imi place la inceputul fiecarui nou sezon.
Asa cum probabil a-ti observat si voi, anul acesta designerii au ales culori putin mai diferite, s-a cam renuntat la clasicul maro/nude sau gri. Anul acesta, fara doar si poate culoarea vedeta a sezonului este BURGUNDY.


Pe prima treapta a culorilor uni s-a instalat pentru acest sezon visiniul: de la rochii din dantela si satin la geci de piele si accesorii, conform revistei Marie Claire. Cel care a pornit trendul este Tommy Hilfiger, trenciurile si deux-piece-urile sale din piele, accesorizate cu cizme in aceeasi culoare, cu o nuanta mai inchisa. Pielea este oricum mereu la moda. Sezonul asta poate fi neagra, insa designerii au preferat-o pe cea colorata. Rochiile din piele moale, comoda, au putut fi admirate in colectiile mai multor designeri.

 






 Recunosc ca nu este o culoare care sa imi fi atras atentia in trecut...dar acum pot spune ca m-am indragostit iremediabil de ea. Bineinteles ca o gasim deja in garderoba vedetelor, cea ce e f bine! Pentru cele dintre noi care nu stiu cum sa poarte acesta culoare, gasim inspiratie in aparitile lor.



 

 
Madalina a urmat deja trendul si ia uite ce outfit dragut a postat zilele trecute:

 
La o scurt search pe google, am gasit deja fooarte multe piese destul de dragute care pot concura fra probleme pentru un loc in wishlist-ul meu. Ca veni vorba de el, clar trebuie revizuit ..mai ales ca la ora actuala..ma pot mandri cu...o oja si o umbrela in culoarea asta minunata:))) E si asta un inceput , nu-i asa?:)))







Daca alegeti sa purtati aceasta culoare in ceea ce priveste makeup-ul sunt si aici diverse optiuni:
fie alegeti sa va accentuati ochii ..cam asa (arata de-a dreptul minunat aici, btw)

fie alegeti sa purtati burgundy , pe buze.
 Personal prefer varianta acesta , nu cred ca mi s-ar potrivi foare bine culoarea daca ar fi sa o aleg pentru machiajul ochilor.
Asa cum era de asteptat, ca si in cazul rujului rosu, in momentul in care alegem o culoare atat de puternica pentru buze, nu cred ca este foarte ok sa accentuam la fel de tare si ochii.

Cam atat pentru azi.. Inchei intrebandu-va ce parere aveti de aceasta culoare si daca o aveti deja in garderoba...? sau Lucrati si voi, ca si mie la un wishlist imens ...plin plic de "visina putreda"?:))
Va pupacesc pe toate cu drag , va doresc o duminica minunata( chiar daca nu atat de calduroasa pe cat mi-as fi dorit eu)...alaturi de persoanele dragi sufletului.

pupici!

Related Articles

6 comentarii:

  1. Ador culoarea aceasta inca de anul trecut. Am fost foarte incantata cand mi-am gasit hartie visinie ca sa-mi fac o pereche de cercei si mi-am si cumparat o bluza ca sa ma asortez. Apoi au mai urmat si alte accesorii, dar am observat ca numai eu ma entuziasmasem in legatura cu burgundy. Pana si mama mi-a spus: "iti plac nuantele de babe".
    Cine rade la urma rade mai bine, asa ca sezonul acesta o sa pot sa-mi iau revansa. Eu prefer machiajul ochilor, nu prea am curaj sa port rujuri in nuante puternice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna .."cine rade la urma , rade mai bine" E zicala de cand lumea, fooarte adevarata:) Si nu e culoare de babe! :)) Mi-am adus aminte ca aveam si eu o salopeta fix culoarea asta in trecut, ce mult am mai purtat-o...acum nu mai stiu ce s-a ales de ea..
      Nici eu nu prea am curaj sa port nuante puternice la rujuri, insa nu cred ca mi s-ar potrivi un machiaj al ochilor in nuanta asta.

      Ștergere
  2. Mi-ar placea un costumas din catifea :P. Asta e culoarea preferata a mamei mele, dintotdeauna i-a placut :P. Superbe poze ai adunat aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catifeeea!!
      bine ca mi-ai aduS aminte, uitasem cu desavarsire de materialul asta:) Imi place si mie...ia sa caut eu prin dulap, tre' sa am 2 - 3 bluze de toamna de catifea...
      Daaa, superbe poze, am un folder intreg in laptop:))
      te pup!

      Ștergere
  3. Ai un blog superb , draga mea ! Nu stiu cum de nu te'am gasit pana acum in lumea blogosferei .... :)

    O sa te urmaresc.
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia , multumesc tare mult pentru aprecieri.
      Ma bucur ca iti place ceea ce ai gasit aici..si te astept cat mai des.
      te pup si eu!

      Ștergere

Recent Post