In kit epilare EpilatPro review

Review: Kit pentru epilare EpilatPRO


Sigur va aduceti aminte ca in postarea ACEASTA va spuneam despre supriza oferita de cei de la EpilatPRO , care mi-au oferit pentru testare un kit profesional pentru epilare acasa. Trebuie sa recunosc ca eu nu m-am mai epilat cu ceara , niciodata acasa, asa cum va spuneam folosesc un aparat pentru epilat...cu care m-am cam obisnuit asa ca aleg ceara doar pentru epilatul zonelor mai...sensibile. Deci, se poate intelege ce provocare a fost pentru mine "actiunea" in cauza.

Revenind, va spun ca EpilatPRO este un magazin online cu produse cosmetice si accesorii destinate epilatului. Aici gasiti diverse kit-uri pentru epilat, consumabile (hartie epilatoare, ceara de unica folosinta), accesorii pentru epilat ( spatule, clesti,etc), ceara traditionala, diverse uleiuri si emulsii care pot sa va ajute  sau sa va faca 'munca" mai usoara.
Imi aduc aminte ca am vazut prima data un kit de genul acesta la o prietena foarte buna de a mea, care absolvise un curs de cosmetica si isi achizitionase unul ( care era muuult mai scump decat acesta- dar sincer nu arata cu nimic mai bine) .Imi aduc aminte ca m-a invitat intr-o seara pe la ea, fara sa imi spuna ca de fapt ea vroia sa isi testeze "abilitatile de proaspata cosmeticeana"  pe mine. Inca de atunci am fost incantata de usurinta cu care pot manevra un asemea kit, insa sincer nu credeam ca o sa ajung sa folosesc si eu unul..pentru ca mi se parea ca eu ..nu pot :)

Avand in vedere perioada in care ma aflu -deja am intrat in ultimul trimestru al sarcinii- am ales sa testez acest produs cat mai repede , stiu ca nu este foarte indicata folosirea oricarei modalitati de epilare care iti produce prea multa durere (sau cel putin atata durere incat ar putea sa ai contractii) spre sfarsitul sarcinii. Zis si facut!
Asa cum va spuneam si in postarea trecuta, acesta arata cam asa:

  Asa cum se poate observa acest kit contine:

- 1 Incalzitor de ceara FREE
- 2 rezerve ceara cu Azulena
- 1 rezerva ceara cu Titan Rosa
- 1 rezerva ceara cu Miere
- 1 pachet benzi epilat de 100 buc
Sotul meu, obisnuit fiind sa imi arate cum functioneaza fiecare aparat, mi-a aratat imediat cum poate fi pus in functiune. Foarte simplu , sigur ma descurcam si singura:) shhhh!! :P
In plus ni se pun la dispozitie si instructiunile de folosire pentru a fi cat mai usoara utilizarea acestuia. Nu exista intructiuni in limba romana..daaaar, sunt convinsa ca majoritatea dintre voi va descurcati si cu cele in limba enegleza...Deci..ce putea fi mai usor?
Simplu: cablul de alimentare (care se gaseste in interiorul acestuia ) se conecteaza la aparat iar apoi..una dintre acele rezerve se  introduce ...ghici unde? in aparat:))



Eu am lasat-o in jur de 15-20 minute conectata la priza pentru a se topi ceara ( nu mai stiu cat exact, dar maxim 20min )

Cum se utilizeaza:

  Lasam 15-20 de minute la incalzit, pana cand ceara devine fierbinte si se poate aplica (in sensul cresterii firelor) pe locul dorit. Cu ajutorul unei benzi de hartie o inlaturam foarte usor tragand de aceasta in sens invers cresterii.

Eu am incercat de aceasta data "un epilat scurt", adica pana la genunchi. Aici durerea nu este extraordinar de mare ...(sau cel putin asa zic eu..nu mi se pare un loc extraodinar de sensibil..pentru mine) .Nu pot spune ca nu am simtit nimic...insa durerea nu a fost chiar de nesuportat:)))
Dat fiind faptul ca eu sunt o novice in "ale epilatului cu ceara acasa" pot spune ca sunt foarte multumita de rezultatul obtinut. Poate ca am avut noroc si de data asta nu am avut fire de par crescute "sub piele" care sa imi faca treaba muult mai grea..insa pielea la sfarsit a fost catifelata, placuta la atingere. Asa cum trebuie!

Nu stiu voi ce folositi dupa epilare dar eu clar nu pot fara uleiuri sau lotiuni dupa:)))
Acum am folosit :
 Asa cum v-am mai spus eu sunt multumita de cosmeticele marca Elmiplant, iar balsamul acesta ..face treaba buna. Cel putin in cazul meu...:P Deci, il recomnd!

Recomand acest kit de incalzit ceara, il gasiti AICI la pretul de 99 RON si recomand magazinul EpilatPro pentru seriozitatea de care au dat dovada, modul rapid in care am intrat in posesia kit-ului, preturile atractive, calitatea produselor...si mai ales pentru produsele in sine
. Pentru cele dintre voi care va epilati (cu ceara) acasa cred ca este un produs indispensabil, foarte important (pentru mine) e faptul ca incaperea  in care te epilezi ...ramane curata. Nu iti mai cade ceara pe jos( am mai auzit povesti de genu') , nu trebuie sa stai sa astepti incalzirea cearei pe foc...si multe altele.
Chiar merita incercat!


Eu am folosit o parte dintr-o rezerva Azulena...si sunt hotarata sa le folosesc si pe celelalte...insa dupa ce o sa nasc. Acum, sincer o sa ma reintorc la aparatul meu iubit( cu care m-am obisnuit) sau crema mea depilatoare ...eu de obicei nu suport foarte bine durerea ( pffffffff, va dati seama ca mai am un picutz si ma asteapta o minunata nastere naturala ???!!Aualeu!! :P) asa ca nu vreau sa imi provoc singura mai multa decat e imperios necesar:))

Voi? Ce metode de epilat preferati?
A-ti incercat vreodata un aparat de incazit ceara? Va tenteaza?


Pupici dulciii de la Sibiu...si un weekend minunat va doresc!
Va recomand sa profitati la maxim de zilele acesta, am inteles ca de luni...se face friiiiig!!


Related Articles

4 comentarii:

  1. Am si eu un aparat ca acesta de cativa ani si nu ma mai pot despartii de el :x. Sa-l folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? :) Ma gandeam si eu o sa il pot folosi o perioada mai mare...dar chiar la cativa ani...nu ajunsesem. :) Bine ai venit, te mai astept!

      Ștergere
  2. Si eu am acelasi kit si pot spune ca-l ador! Mi se pare ca ceara se consuma destul de greu (ma asteptam sa nu imi ajunga o rezerva; nu stiu de ce aveam impresia aceasta inainte), dar inca incerc sa vad cum pot sa economisesc benzile de hartie, ca le termin imediat eu :)).

    Sa-l folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca 'nu mi-am intrat in mana" deci clar risipesc si eu o multime de benzi de hartie:))) probabil in timp ...o sa invatam si noi sa le folosim mai eficient, deci mai econom. Oricum, nu sunt foarte scumpe, deci...putem sa tot "incercam" :))
      Sa sti ca si eu am avut impresia ca o sa mi se concume destul de repede o rezerva, dar se pare ca nu e asa...ai dreptate.
      Multumesc, la fel si tu!

      Ștergere

Recent Post