In blog's; inspiration

Lovely Blog's : The Indie Chase



Dragele mele,
Desi am o multime de idei pentru rubrica aceasta a blogului, am tot amanat aceasta postare. Imi plac multe bloguri, urmaresc destul de multe si cateodata imi vine sa vi le spun pe toate:) Dar totusi, aleg din cand in cand unele care sunt mai deosebite, mai pe placul meu.
Pe Madalina am "descoperit-o" acum cateva luni, pe cand comentam pe alt blog. Imi aduc aminte ca mi-a atras atentia fotografia de  la avatar...m-a facut curioasa sa aflu ce e in spatele ei, cine se ascunde....si mi-a placut.
Am fost foarte placut surpinsa cand am descoperit blogul The Indie Chase . Madalina este superba, iar stilul ei vestimentar este total pe gustul meu..asa ca ii astept fiecare postare cu nerabdare. Si sincera sa fie, niciodata nu am fost dezamagita:)
Va las cu cateva fotografii:













Mai trebuie mentionat faptul ca imi plaaaace tare tare mult noul design al blogului, nu stiu cate dintre voi il stiau si in varianta anterioara...dar acum, trust me arata muult mai bine.
In rest, o sa gasiti acolo o Madalina stylish, mereu cu zambetul pe buze,  cu un stil ..pe gustul meu.
La ultima mea vizita in Cluj chiar am observat ca clujencele sunt mult mai atente la cum se imbraca...si pun mai mult pret pe aspectul exterior decat in alte parti ale tarii. Imi place!
In concluzie, in caz ca nu a-ti facut inca o vizita , va recomand cu caldura sa o faceti. Chiar merita:)

http://indiechase.blogspot.ro/


Pupici!

Related Articles

5 comentarii:

  1. Câââât de drăguţ m-ai descris :">
    Mă bucur că las imaginea zâmbiciosă peste tot, chiar mă mândresc prin asta! Şi îţi mulţumesc din suflet, eşti o drăguţă şi când mai treci prin Cluj te aştept la o cafeluţă! Neapăraaat :** cu atât măcar îţi sunt datoare!
    Te pup şi mulţumesc frumossss de tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madalina, am facut postarea rapid ( ca de obicei in ultimul timp) si crede-ma ca as fi vrut sa spun mai multe:) Ideea este ca imi place tare mult si blogul si tu, mai ales "imaginea zambicioasa" , te prinde bine!

      Asa ca draga mea, data viitoare cand plec spre Cluj iti dau de veste! Ai zis, am bagat la cap'shor...ne vedem la cafelutza!:)
      Te pup si eu...!!

      Ștergere
    2. Da, da! Să îmi scrii! :* te pup!

      Ștergere
  2. Si mie imi place stilul Madalinei.♥

    Ieri am descoperit blogul Gabrielei Atanasov!
    http://sweetaspaprika.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela, multumuesc (inca o data :P) pentru pont! Nu stiam blogul, acum l-am descoperit si eu...si chiar imi place mult!
      kiss

      Ștergere

Recent Post