In kit epilare EpilatPro review

Epilat profesional... acasa?

Buna dimineata!

In urma cu cateva zile am fost contactata de unul din reprezentantii site-ului http://www.epilatpro.ro/ pentru a mi se propune o colaborare, mai exact pentru a mi se oferi spre testare unul dintre produsele lor.

Dupa ce am studiat putin site-ul si produsele oferite spre vanzare, si mai ales dupa ce m-am interesat asupra detaliilor care ma intereseaza pe mine cel mai mult, adica epilarea in timpul sarcinii am acceptat propunerea.
Ceea ce m-a uimit putin, in sens pozitiv, normal este rapididatea cu care mi-au trimis produsul- a doua zi dupa discutie. Asa ca ...In cursul zilei de ieri,curierul mi-a adus coletul care continea 1kit pentru epilare profesionala.
Asa cum se poate observa acest kit contine:

- 1 Incalzitor de ceara FREE
- 2 rezerve ceara cu Azulena
- 1 rezerva ceara cu Titan Rosa
- 1 rezerva ceara cu Miere
- 1 pachet benzi epilat de 100 buc


Pentru ca "actiunea" in cauza tocmai se intamplase, iar pielea mea nu mai are nici un firicel de par -nedorit....o sa il incerc peste 2 -3 saptamani. Sunt foarte curioasa daca voi putea suporta durerea - acum folosesc un aparat de epilat iar pentru locurile mai sensibile crema pentru epilare.
Dat fiind faptul ca eu inca ma aflu in trimestrul II de  sarcina, se presupune ca pot folosi INCA fara probleme acest produs. Odata cu intrarea in trimestrul III deja intervin riscurile ca durerea provocata sa provoace contractii. Deci, va dati si voi seama ca aspectul acesta va fi extrem de important in alegerea momentului oportun pentru testare.

Oricum o sa va tin la curent cu detaliile referitoare la produsul acesta.
La prima vedere, pe langa aspectul pozitiv pe care vi l-am relatat mai devreme- faptul ca reprezentatii firmei au fost foarte rapizi, pot spune ca produsele intradevar par de calitate. Eu nu am mai folosit niciodata un kit pentru epilare cu ceara acasa, insa se poate f usor observa calitatea acestora.
In cazul in care sunteti interesate de produse pentru epilat, va recomand sa intrati si pe SITE-UL EpilatPRO, o sa gasiti acolo multe astfel de produse, accesorii ...la preturi rezonabile- spun eu.

Avantajele epilarii cu ceara:
  • este o metoda de durata, firul de par crescand intr-o perioada de pana la 3 saptamani;
  • firul este smuls din radacina;
  • utilizarea regulata un timp indelungat va face ca firele de par sa fie mai fine si mai rare;
  • iritatiile si inrosirea pielii sunt reduse semnificativ;
  • este o metoda potrivita pentru epilarea oricarei regiuni a corpului (inclusiv pentru zonele mai delicate, cum ar fi axilele si zona inghinala).
Voi? Ce metode alegeti pentru a va epila?
Ce produse folositi?

Pana mai tarziu...va pupacesc si va doresc o sambata minunata!

Related Articles

4 comentarii:

  1. DAca tu reusesti sa te faci singura acasa - RESPECT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) eheee, te tin la curent Ale. In prima faza sper sa pot suporta durerea . Dupa, vad eu ce imi iasa. Oricum...tu o sa vezi rezultatul, asta e clar!

      Ștergere
  2. Eu m-am facut acasa singura cu ceara traditionala o lunga perioada...am inceput cu greu dar am reusit. Un astfel de kit mi-ar placea si mie, nu stiu daca face epilarea mai usoara dar sigur ca n-as mai face atata mizerie si n-as mai sta cu ceara pe foc :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am incercat niciodata sa ma fac acasa. Eu sunt oricum fricoasa de fel, imi aduc aminte ca am incercat odata sa ma fac cu benzi de ceara rece..pe fata ..si a iesit...varza! M-am chinuit nu stiu cat timp sa imi iau ceara de pe fata:)))
      Dar am incredere in kit-ul asta, arata foarte bine ...si vorba ta...macar nu faci atata mizerie prin casa..:)

      Ștergere

Recent Post