In Balea beauty

DM Goodies : Balea product's


Desi magazinul DM s-a deschis de mult timp in Sibiu, nu am fost de foarte multe ori pe acolo...La deschidere am facut vreo 2 vizite..si cam atat. Imi aduc aminte ca eram foarte curioasa ce produse sunt acolo, si cautam 2 branduri :Essence si Balea :)))
Acum cateva zile am repetat experienta si am facut si ceva cumparaturi. Ce am ales?
Marca vedeta din DM - Balea.
Foloseam si eu cu mult timp in urma , cand primeam cadouri de la rudele plecate "in Germania" si imi aduc aminte ca ma bucuram tare mult de ele...:) Probabil si pentru ca experienta mea in ceea ce priveste produsele cosmetice nu era din cea mai variata...si oricum pe atunci nici nu aveam posibilitati sa cumpar atatea lucruri..
M-au napadit amintirile si mi-am propus sa incerc cateva produse pentru par :
sampon, balsam si 2 masti  - din gama pentru par vopsit ( v-am spus oare pana acum ca eu nu am parul vopsit? e inca natural...dar sincera sa fiu m-am lasat sedusa de parfumul produselor. Toate miros a nuca de cocos, e un miros atat de dulce, pe care eu il adooor!)

Inca nu am inceput sa le folosesc , pentru ca inca mai am din samponul si balsamul SYOSS( pe care le ador...si probabil ca o sa ma axez pe folosirea lor si in viitor) insa dupa ce le testez revin cu pareri .

Pentru ca am inceput sa am o mica -mare obsesie in legatura cu pielea mea ( btw, inca nu am nici o vergetura !!!:))) imi propusesem sa imi cumpar si o crema anticelulitica.
Nu stiu ce legatura are sarcina cu celulita...dar nah, just in case. :P
Deocamdata pot spune ca stau relativ bine la capitolul acesta, am foarte putina...pe picioare- dar este probabil in primul stadiu de dezvoltare. ..iar eu mi-am propus sa "ii vin de hac" dupa ce nasc cu o serie de masaje- anticelulitice. Pff, dureroasa treaba!:)

Crema arata cam asa :

Pentru cele dintre voi care sunteti interesate de ingrediente:


Bineinteles ca am testat-o inca din prima seara..iar rezultatele sa stiti ca imi plac.
O sa revin cu un review dupa ce o termin, dar deocamdata imi place foarte mult modul si timpul in care se absoarbe in piele ...hidratarea si catifelarea pielii dupa ce o folosesc.

Preturile produselor sunt extrem de mici, poate de asta nici nu ma astept la rezultate "wow" ( desi am avut destule experiente cu produse ieftine care si-au facut treaba foarte bine)..Cred ca pe toate produsele de mai jos am platit maxim 50 ron. Nu mai stiu exact..dar ceva de genu'

Voi a-ti folosit vreodata produse din gama aceasta? Daca da...ce parere aveti...si ce imi recomandati la urmatoarea vizita in DM?


Pupici...si o seara minunata va doresc!

Related Articles

9 comentarii:

  1. folosesc , dar in ultimul timp folosesc mai mult unturi si uleiuri , sunt naturale si fac bine pielii mele uscate ! imi pac multe chestii din DM , gelurile de dus mai ales !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. coco , sa sti ca am observat ca foarte multa lume a inceput sa foloseasca cat mai mult uleiuri si unturi naturale. Sunt convinsa ca fac bine oricarui tip de piele, e bine ca devenim din ce in ce mai responsabili.

      Ștergere
  2. Oh, aşa rău îmi pare că în micul oraş în care locuiesc eu nu există DM :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foxxi, in ce oras locuiesti?
      Sunt sigura ca si acolo ca exista alte magazine in care gasesti cam tot ce ai nevoie. Si in curand...poate va deschide si Dm..nu?Mersi de vizita, te mai astept!

      Ștergere
  3. Nu stiu de ce dar nu prea ma atrag produsele Balea :|. Ma holbez mereu la ele cand le vad pe rafturi la DM dar nimic in cos...
    Apropo de crema anticelulitica, citisem undeva parca cum ca n-ar fi indicate produsele anticelulitice pe perioada sarcinii. Nu mai stiu sigur, cauta pe net sau vezi ce ingrediente contine mai exact si ce nu ai voie :D. Poate gresesc :P.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu faceam exact la fel...dar nu am putut rezista tentatiei cand le-am mirosit:))) Mie imi place fooarte mult mirosul de cocos, asa ca..nu era foarte greu de ghicit ca 100% o sa le cumpar- dupa ce am simtit mirosul:))
      In legatura cu crema anticelulitica, dupa ce am vazut comentariul....am dat un search scurt pe google si sa sti ca ai dreptate. Nu o sa o mai folosesc, decat dupa ce nasc...pana atunci ma multumesc cu cremele mele muuuulte antivergeturi:)))
      te pup, mersi pentru sfat!:**

      Ștergere
  4. Mie nu imi plac gelurile de dus pentru corp, mi se pare ca usuca pielea (care oricum e uscata), mirosul ala demential nu persista, exceptie face gelul crema cu pitaya care il cumpar doar pentru ca imi place enorm mirosul. Momentan am si o lotiune de corp cu piersica de la Balea(borcan de 500 de ml), imi place ca intra destul de repede in piele si mirosul persista cateva ore. Demachiantul de la Balea Med este iarasi bun, spumantele de baie imi plac, sarea de picioare sau de baie. Pe mine ma tenteaza un nou sortiment de sampon aparut acela pentru uz zilnic cu coacaze...pfuai ce bine miroase.....In general lotiunile de corp sunt ok, nu te astepta la nu stiu ce hidratare dar pentru vara sunt perfecte. Am avut anul trecut si lotiunea de corp summer glam, care are particule fine de sclipici pentru piele bronzata cu miros de cacao. Din pacate mirosul e prea gretos pentru mine dar am vazut ca au introdus aceasi lotiune cu cocos in ea insa mi se pare si mai gretos mirosul pentru ca la cacao nu au renuntat....

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand ai aplicat crema anticelulitica, ai facut masaj cu o perie speciala sau pur si simplu "ai aplicat-o" :))?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand ai aplicat crema anticelulitica ai facut masaj cu o perie speciala sau pur si simplu "ai aplicat-o"? :))
    Chiar daca nu am celulita, as putea sa o folosesc?

    RăspundețiȘtergere

Recent Post