In jurnal de sarcina personal

JURNAL DE SARCINA : pICTURES...loading 55%

Dragele mele,

Desi este impropriu spus ..."loading 55%"...ideea principala este ca am trecut deja de mijlocul sarcinii. Acum ne aflam in plina saptamana 25 de sarcina, iar mie mi se pare ca mai e atttttaaat de mult pana cand o sa ne vedem ingerasul...
Ca veni vorba de momentul acela, bineinteles ca ma gandesc .."cu zambetul pe buze" ca poate fi chiar in noaptea dintre ani...eh, nu ar fi acesta un Revelion memorabil? :)
Desi incerc sa nu ma gandesc f mult  la asta , incep sa ma interesez de detaliile nasterii...mai ales ca eu imi doresc sa nasc...natural. OOOOK, i know...probabil sunt printre putinele femei care isi doresc asta( sau cel putin am eu impresia asta pentru ca am foarte multe prietene care au ales cezariana) dar totusi , cred / sper/ am citit ca este mai bine pentru copil...asa. Restul detaliilor vi le dau dupa ce o sa cer si parerea medicului,  ea mi se pare cea mai importanta.

In rest...m-am ingrasat aprox 6 kg  7 kg, burtica mea este marisoara (sau asa o vad eu , in oglinda) si inca nu am nici o vergetura. Pffff, asta este una dintre temerile mele cele mai mari, clar! Sincer...chiar ma rog si imi doresc din tot sufletul sa ....nu raman cu ele. Pentru un mic ajutor in ceea ce priveste "lupta mea cu vergeturile" ii multumesc si Laurei, de care v-am povestit intr-o postare anterioara. Mai multe detalii despre asta , va dau in urmatoarea mea postare.
Cam atat de la noi, va las cu cateva fotografii, in care puteti observa si micile amenajari din camera ingerasului..Observati zanele/ursitoarele de pe pereti?:D





Si bineinteles, o poza cu Igor. ..Abia am reusit sa facem o poza in care Igor sa ...stea si el cuminte..(cat de cat , macar) :)))


Pupici!!

Related Articles

29 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Hei, multumesc mult si pentru compliment..si pentru urare..! O sa am nevoie:)

      Ștergere
  2. Ce dragalase sunt zanele! Iar tu esti o viitoare mamica frumoasa. In calitate de doctor (mai nou, astazi am absolvit) si eu te sfatuiesc sa alegi nasterea naturala. Bineinteles, daca totul e in regula si se poate. De ce zic asta? Am o prietena care vroia musai sa nasca natural si s-a chinuit vreo 20 de ore cu travaliul pana a inteles ca e necesar sa faca cezariana. Dar si ea si copilul au fost in regula, pana la urma.
    Nasterea normala e mai buna pt ca: poti alapta linistita pentru ca nu iei antibiotice, te recuperezi mult mai repede nefiind operata, n-ai dureri, n-ai cicatrice. Si pentru bebelus e f important laptele din primele zile, are multi anticorpi. Majoritatea gravidelor pe care le-am vazut nascand normal, si-au revenit mult mai repede decat cele cu cezariana care au dureri, greturi, etc. Deci ar fi o alegere inteleapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand felicitari!!!!! :)
      Am incercat sa cantaresc si eu avantaje si dezavantajele fiecarei nasteri...atat cat stiu si eu. Ti-am spus, la urmatoarea vizita la medic o sa il bombardez cu o multime de intrebari...pentru ca s-au cam strans. Dar in principiu, vb ta, sper sa pot...pentru ca eu aleg nasterea naturala. Vad eu daca mai sunt atat de curajoasa cu cateva zile inainte:)))

      pana una alta, saru'mana pentru sfaturi, d-na Doctor!:)

      Ștergere
  3. Sunteti superbi! Sa ai o sarcina usoara! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o mamica superba!De fapt toata familia este superba!Si eu tot nasterea naturala as alege.E foarte draguta si camera...asteptam mai multe poze!Sarcina usoara in continuare draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) multumuesc pentru cUvintele frumoase!
      revin cu mai multe poze, pe masura ce mai amenajam cate ceva:) INCET INCET...ajungem sa le facem pe toate:)
      multumesc inca o data, te pup!

      Ștergere
  5. Ce frumoasa eeeeesti... :D Pozele sunt o nebunie, ce creativi sunteti amandoi :)
    Sa ai grija de tine!
    Pupici de la Simo!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Simo!!!!
      majoritatea ideilor pentru poze de data asta le-a avut Nelutu, sotul meu. Avem o poza reprezentativa si de la nunta, deci trebuia sa avem una mai alfel si din perioada asta, nu?:)))

      promit ca am grija!! cat pot eu de multa:)puuup!!

      Ștergere
  6. Esti o dulceata de mamica arati foarte bine ........si tunteti o familie reusita sper ca ni-l vei arata si pe bebita cand va veni....sarcina usoara pana la capat.Si Igor este un frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. saru'mana!!
      cum sa nu il arat? Va fi comoara noastra, sigur o sa ne mandrim peste tot cu el/ea:)
      asa cum facem acum cu Si cu Igor:)))

      Ștergere
  7. esti superba!!! burtica este minunata ;) congrats!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult scumpa mea!
      tu vorbesti? Vorba unei colege de a mea" tu esti idolul femeilor insarcinate"!:)
      trebuie sa iti scriu un mail zilele astea sa te mai intreb una alta:)
      pup si multumesc!

      Ștergere
  8. esti foarte frumoasa... si burtica ta la fel...
    sa fiti sanatoase amandoua.. :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult!
      Burtica mea (care mai are un picutz si explodeaza- sau asa mi se pare mie)..este cea mai frumoasa!:)))
      te pup si eu!

      Ștergere
  9. Ce graviduta frumoasa esti...asa ca tine vreau sa arat si eu:)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hey, ce dragutz!!!
      o sa fi si tu, sunt sigura de asta.
      O gravidutza foarte foarte frumoasa....lasa ca vezi tu:) te pup!:**

      Ștergere
  10. Felicitari si sper sa ai o sarcina usoara in continuare! Sunteti superbi amandoi, de fapt toti trei:)) Sa nu uit cainele!

    RăspundețiȘtergere
  11. O graviduta superba! Ratasem postarea asta, ti-am zis ca intru foarte rar in ultimul timp si cand intru uit ce am de facut/recuperat ;)).
    Ingenioase poze, mie mi se pare ca ai o burtica asa de micaaa!!! :P
    Arati foarte bine, bravo tie!
    Vergeturile nu cred ca se vad acum, acum pielea se intinde, isi face de cap si din cate stiu vergeturile se vad doar dupa ce se desumfla. Eu nu cred ca vei avea, nu te-ai ingrasat deloc, cele 7 kg practic sunt doar sarcina: bebe, lichid, sange.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc mult !!:***
    ti-am spus ca am avut si eu o perioada de genul asta...nici acum nu sunt tocmai rapida, dar totusi parca ...lene, si putin chef de blogareala...am si eu. Trece, stiu eu!
    Tie ti se pare ca am o burtica mica??)) probabil ca asa e, in comparatie cu alte gravidute, dar daca e sa compar cu burtica mea de dinainte..este foarte foarte mareee.Oricum, eu o iubesc...:**
    in legatura cu vergeturile...sa sti ca ele apar inca din perioada sarcinii. Bine, mai spre sfarsitul ei...dar am o prietena care S-A UMPLUT inca din luna a 6...si pe burtica, si pe sani, si pe coapse. De asta sunt eu atat de stresata pe motivul asta:))
    pup si eu..sarumana pt cuvintele frumoase!! :****

    RăspundețiȘtergere
  13. ...O mamica frumoasa... Un tatic emotionat... Si un bebe mandru de asa parinti!
    Happy family! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte tare ! Ma bucur pentru voi, felicitari , veti fi o familie superba!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post