In blog's; inspiration

LOVEly blog's :The Golden Diamonds

Asa cum probabil v-ati dat f. usor seama dupa ce a-ti citit titlul postarii www.thegoldendiamonds.com este unul dintre blogurile mele preferate, pe care le vizitez in fiecare zi.
L-am descuperit in urma cu cateva luni, imi aduc aminte si acum cat de entuziasmata eram de bunul gust al Doinei, cea care il gestioneaza . Cu atat mai mult ca pe atunci avea doar 16 ani.
Instant ,gandul mi-a fugit la fetele noastre de 16 ani..care nu stiu pe unde sa isi mai pune extensii, unghii din gel, solar la maxim si superblond platinat(no offence-imi place blondul dar parca atunci cand il vezi la o fata de 15- 16 ani super solarizata si cu platforme de 14 cm  si colanti leopard, parca nu e chiar asha frumos.)
Revenind la lucruri frumoase..va las sa va delectati cu cateva fotografii ale Doinei, sa vedeti daca am sau nu dreptate:)

Enjoy!

















Deci?ce parere aveti?
ok, sunt si eu constienta ca poate nu toata lumea are super posibilitati financiare ..precum ea(probabil), dar cred eu stilul ori..ori te nasti cu el, ori daca nu...il inveti.
Ador naturaletea ei...si faptul ca nu incearca deloc sa se imbatraneasca inutil mai ales prin machiaj. Arata de fiecare data super fresh..si super chic!

deci...super like din partea mea! 100%

pupici!

Related Articles

12 comentarii:

  1. Si eu o urmaresc de ceva timp, este intr-adevar de admirat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, exact! De admirat, asa cum spui tu.Si e mare pacat ca nu vedem si la noi foarte multe fete atat de naturale..ca ea! Te pupic!

      Ștergere
  2. e fenomenala , si eu o urmaresc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Adorabila:X
    Are un stil aparte intr-adevar si cu mult bun gust,nu o stiam,sigur o voi uramri de-acum incolo:)
    Pupic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca ai descoperit ceva frumos ...aici:) te pupic!!

      Ștergere
  4. E ok blogul ei..dar sunt multe alte bloguri de fashion mai bune,parerea mea.Atunci cand ai posibilitati sa-ti cumperi haine de calitate(90% din garderoba ei este mult prea scumpa pentru un om de rand)mi se pare normal sa te imbraci bine,exceptandu-le pe pitipoancele cu bani si extensii.
    Eu apreciez mai mult blogurile fetelor ce se imbraca bine si au si un buget normal,ca orice om,cele care stiu sa se adapteze..e foarte usor sa apreciez un blog al unei fete ce are toate posibilitatile sa se imbrace bine,si o face..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leenah, in mare parte iti dau dreptate. Probabil ca asa este , atunci cand ai posibilitati sa iti cumperi haine ...este foarte putin probabil sa nu o faci cu gust..sau?
      ideea e ca Doina este extrem de feminina..si NATURALA. de fapt, cam asta ador eu la ea..faptul ca este naturala ..si isi pastreaza varsta. Nu o sa o vezi nicaieri excesiv machiata..sau vulgara. Ceea ce cred eu , este extraodinar.
      In rest..clar trebuie apreciat poate mai mult un blog descris de tine..dar rubrica mea e abia la inceput,nu? :)
      Multumesc pentru vizita, te mai astept!

      Ștergere
  5. Eu nu cred ca trebuie sa ne lasam atat de impresionate de domnisoara. Eu cred in a experimenta la 16-17 ani. Doina mi se pare ca nu se imbraca conform cu varsta ei, se imbatraneste gratuit. Sunt uimita de cum putem cadea in derizoriu: astea mici se imbraca ca femei de peste 30 de ani, astea mai mari dau in mintea adolescentelor. Pentru mine nu asta inseamna stil.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din cate am inteles,ea si-a lansat blogul intr-o perioada in care in Moldova nu prea erau bloggeri de fashion cunoscuti pe plan mondial.Ce imi place la ea este faptul ca nu se incarca,nu exagereaza,are bun gust,rafinament insa in ciuda simplitatii stilului intotdeauna stie sa aiba un element de efect.Eu sunt la inceput de drum,mi-am creat si eu un blog de fashion in engleza recent si pot zice ca si Doina are o parte din "vina".Blogul ei ma inspirat si mi-a dat un imbold sa fac si eu ceva mai concret cu pasiunea asta nebuna pentru moda.:)
    www.oh-sweet-vanity.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Recent Post