In hair

2012: Hair Trends

Hello everybody!


Incep cu o intrebare: cat de repede va alegeti tunsoarea atunci cand va hotarati sa ajungeti la coafor/stilist/hairstilist...sau cum vreti voi sa il numiti? Si...cat de repede va hotarati voi...ca v-ati hotarat sa va tundeti?:)) ehee...cum suna...eeehh?:))) Va intreb asta pentru ca ..pentru mine e un cosmar sa ma tund. Nu stiu exact de ce...de cand ma hotarasc sa ma tund pana ajung efectiv in salon...trece muuuult muult timp. De cele mai multe ori sunt dezamagita pentru ca ...nu prea am foarte multe optiuni in ceea ce priveste tunsoare. Am parul lung ,natural (deocamdata) ...ondulat natural (dar..nici nu mai stiu de cand nu l-am lasat asha..) iar de fiecare data cand ma tund fiecare stilist imi propune cam aceeasi tunsoare...Eu merg hotarata sa fac o schimbare (stiti si voi...la un moment dat te plictisesti de ceea ce vezi in oglinda..si vrei sa schimbi ceva...sau, numai mie mi se intampla asta??!)...iar cand ma intorc acasa sotul meu imi spune:"te-ai tuuunnns??? Nu se vede!!" :)))))
Asha ca ...pentru ca VREAU SA MA TUND , mi-am facut temele si va arat si voua care sunt trendurile de anul acesta in materie de tunsori.



  • LONG &BOUNCY

mie imi plaaaace plaaaace placeeee! Mi se potriveste...si sincer, e ceea ce e cel mai simplu pentru mine ..si mai ales pentru parul meu. Deci cum spuneam, place! Mi-am pus pe wishlist-ul meu un set de bigudiuri la cald de la Remington...si inca exersez, pe cuvant!:

  • FRENCH TWIST



Desi o coafura eleganta, imi place! In urma cu ceva ani o purtam...imi placea, dar nu mai stiu de cand nu mi-am mai aranjat parul asha...poate o sa incerc , macar o data..de dragul vremurilor de demult :)))
Cocul cred ca este prezent in trendurile din fiecare an..mie personal imi place mult..il incerc cel putin 2 zile pe saptamana (din cauza jobulul),mi se pare usor de purtat si fooarte chic.

  • PONYTAIL / LOOP UNDER PONYTAIL
 


simplu ca buna ziua...nu-i asha?
Cam asha imi "coafez" eu parul..cand nu am chef sa imi fac nimic altceva..care e putin mai complicat:)









Clasicul "ponytail"-intotdeauna mi-a placut...si ma bucur ca e iarasi in trend...sincer!
coada simpla se poate infrumuseta rotind o suvita in jurul bazei sale (peste elastic) sau cu diverse accesorii aplicate pe elasticele de par. Coada de cal este o coafura clasica si utila mai ales in zilele in care ne grabim si nu avem timp pentru coafuri deosebite.








  • HALF UP BRIGITTE BARDOT

 Nu am incercat niciodata ...si sincera sa fiu parca...nici nu sunt chiar atat de incantata. Nu stiu de ce, dar nu cred ca m-ar avantaja...sau..mai sti?


Am gasit acest "tutorial" AICI..imi place..si acesta si celalalte pe care le mai gasiti...tot acolo.



Brigitte, frumooooasa ca intotdeauna!

  • WET LOOK HAIR
Nu imi place! 


Nu o sa il incerc...decat atunci cand ies din piscina...:) 
Mi se pare ok sa il vad pe podiumuri...in fotografiile de fashion...in reclame..dar cam cam atat!
Si...fie vorba intre noi probabil este o coafura care te ajuta sa mai amani inca o zi spalatul pe cap..dar, nu stiu cat de ok e asta:)
  • SIDE PINNED WAVES
E OK si pe par mediu , si pe par lung iar cele mai multe exemple le puteti in colectia Sonya Rykiel spring 2012. Cred ca o sa incerc...nu are ce sa iasa rau...sau??:)




















Cam acestea sunt tendintele prezentate de mine..pentru azi.Sper ca v-am fost macar putin de folos...eu inca nu am o idee despre tunsoarea mea...probabil ca o sa imi scurtez putin din lungime..si o sa revin la clasicul meu breton mai lung, intr-o parte...oooof! Not nice!:))
Ce parere aveti? Ce o sa purtati...si ce o sa alegeti petru sezonul acesta?

Pupici!!!!

surse info:

www.style.com
www.vogue.com
www.elle.ro


Related Articles

3 comentarii:

  1. Si la mine e la fel de greu sa ma decid. Dupa aproape 4 ani in care am fost tunsa in toate variantele de bob, acum parca vreau sa-l las sa creasca...dar mai sunt si zile cand vreau bob-ul meu inapoi. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut, dar te invidiez putin ca ai parul lung :) Ai o gramada de coafuri dragute pe care le poti face si nu te plictisesti de el :) Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  2. hey! eu m-am indragostit acum cativa ani de tunsoarea bob ...dar nu am avut curaj niciodata sa o incerc. Imi e frik de schimbari radicale..desi mi le doresc de multe ori:)) mi-am promis ca o sa incerc tunsoarea dupa ce o sa fac si eu un bebe..si parul meu va trebui sa se regenereze:) in privinta lungimii..da ai dreptate, sunt multe posibilitati. timp si chef sa am:)) te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stilul a la Brigitte imi place mie :P.

    RăspundețiȘtergere

Recent Post