In colier suprapus fashion lucluc.com OOTD

OOTD: Smile, every day.



Dragele mele, 

Fotografiile din postarea de azi sunt facute ieri , dupa ce ne-am vazut cu finii nostrii. Ieri s-a sarbatorit Sf. Maria , prilej pentru care eu mi-am luat  zambetul in dotare si m-am incapatanat sa il port toata ziulica. 
A fost o zi frumoasa, cu oameni faini alaturi, urari de bine si flori . Pentru ca cei dragi stiu ca le iubesc...si imi aduc zambetul pe buze de fiecare data .

Rochita pe care am purtat-o are cel putin 6 ani , imi aduc aminte ca o purtam cu mare drag atunci cand am cumparat-o. Apoi, am uitat-o undeva in dulap iar ieri am "redescoperit-o". Desi in prima faza am vrut sa o port cu o pereche de sandalute bej, cu toc inalt ....mi-am dat seama ca tinuta nu era deloc ok pentru o iesire la terasa , in toiul zilei am incaltat sandalutele mele cu talpa joasa (singurele pe care le am in genul) , o geanta simpla , luata dintr-un SH acum muuuulti multi ani si am iesit la plimbare. 





Am purtat : Rochita NoName (nu mai are eticheta)
Sandale &Geanta Random
Colier : LUCLUC (AICI)




 Lantisorul imi place tare mult, l-am purtat destul de mult in ultima perioada. Mi-au placut intotdeauna genul acesta de coliere, suprapuse...iar acum (cand probabil nu se mai poarta) mi-am comandat si eu unul. 
A fost prima comanda LUCLUC.com si pentru ca am fost un picutz sceptica -ca de fiecare data cand plasez o comanda pe un site nou- asa ca am ales un lucru micutz, sa vad cat de repede ajunge /daca ajunge la mine comanda. 
A ajuns, in 3 saptamani - a posta vamala. 
Deci, toate bune...se pot plasa comenzi in viitor fara probleme :)))







Ca tot am adus vorba de LUCLUC. com , azi incepe o promoti tare faina la ei. Poti comanda 2 costume de baie , la doar 10.99 usd. Super deal imi pare, imi face cu ochiul...voi ce parere aveti?



Mai multe detalii AICI.
O duminica frumoasa....cu zambete , sa aveti.

Pupici!

Related Articles

2 comentarii:

  1. Ești atât de frumoasă, draga mea!

    Ținuta îmi place foarte mult. Te pup!

    www.gabriela-popescu.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tinuta draguta , o ador !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere

Recent Post