In Ivatherm review

REVIEW: Crema hidratanta de corp si maini MULTI PERFORMANCE / Ivatherm

Azi dimineata parbrizul de la masina era inghetat bocna.
Gazonul din curte era plin de bruma , pe ramurile copacilor era un strat fin, alb. 
Semn ca iarna se apropie cu pasi repezi, prea repezi din punctul meu de vedere.
Deja e 14 decembrie...azi maine sarbatorim Craciunul....fofota,agitatie si frig. 
Mult prea frig pentru gustul meu....as prefera cu siguranta sa traiesc undeva la Tropice si sa nu am in garderoba decat fustite si rochite, pantaloni scurti si costume de baie :))) Oh da, hai sa termin cu visele.

Revenind la subiectul postarii mele de azi, trebuie sa va spun ca in ultima perioada pielea mea a cam luat-o razna. In adevaratul sens al cuvantului...atat de tare incat am ajuns nu doar la un dermatolog, ci la doi :/ De ce doi? Pentru ca primul habar nu avea ce vorbea si mi-a dat un tratament gresit. Eh, mai conteaza?
Pe scurt am aflat ca pielea (nu doar tenul) mea este EXTREM DE USCATA. 
Ok, wtf??? Stiu ca nu m-am mai hidratat atat de mult ca inainte...stiu asta. Nu am mai avut timp de lotiuni de corp dupa fiecare dus , nu am mai baut 1-2 litrii de apa pe zi. Dar tosusi?? Extrem de uscata?
Am facut o dermatita atopica plus vreo 3-4 zile de foliculita extrema pe picioare. Nici nu vreau sa imi amintesc cat de aiurea e chestia asta...mai ales pentru mine care nu am avut deloc probleme dermatologice pana acum. 
Inafara de tratamentul medicamentos medicul mi-a recomandat sa folosesc cat pot eu de des (ea a spus dimineata si seara-eu am inceput sa rad) o lotiune de corp foarte hidratanta. 
I-am spus ca tocmai ce mi-am achizitionat Multiperformance de la Ivaterm iar doamna doctor mi-a recomandat-o cu tarie. Sa stiti ca a cantarit mult lucrul asta in ochii mei, de regula am incredere in doctori si in recomandarile lor.




Crema hidratanta de corp Multi-Performance

Produsul arata cam asa:



Ce va pot spune despre ea?
  • are 200 ml, o cantitate foarte ok . Pentru ca este spornica nici nu trebuie folosit mult produs la o aplicare asa ca este spornica.
  •  hidrateaza fara sa incarce, fara senzatia de piele prea grasa si lipicioasa, se absoarbe foarte bine, fara sa fie nevoie sa aplicati/reaplicati o cantitate prea mare;
  • mirosul este discret si extrem de placut. Nu persista foarte mult insa daca stam sa ne gandim ca de cele mai multe ori folosim si un parfum, lucrul acesta este foarte ok.
  • este dedicata pielii sensibile insa poate fi folosita fara probleme pe orice tip de piele.
  • valabilitate de la deschidere :12 luni - un timp arhisuficient pentru a o termina
In fotografia de mai jos se poate observa foarte bine textura cremei...nu e nici foarte lichida insa nici foarte densa. Mie imi pare ca are exact textura perfecta pentru o crema de corp. 



Poate fi achizitionata de AICI

Crema hidratanta de maini Multi-Performance

Produsul arata cam asa:


Ce pot sa va spun despre ea?

  • cantitate rezonabila :50 ml. Dat fiind faptul ca eu ma spal de n ori pe maini la job si de fiecare data o folosesc dupa...nu cred ca o sa reziste foarte mult la mine.
  • valabilitate de la deschidere :12 luni
  • in primul rand cat de bine hidrateaza, evident. Are o textura fluida, care nu incarca, nu este o crema grasa, se absoarbe imediat in piele
  • mirosul este identic cu cel al cremei de corp insa imi pare ca persista mai mult. Nu stiu daca mi se pare mie sau chiar este adevarat insa il simt si dupa o ora, doua dupa ce am aplicat-o.
  • ambalajul este perfect pentru a intra in orice geanta :micut si practic.
  • Textura este mai densa decat a cremei de corp iar lucrul acesta imi place tare mult. Mainile mele sunt foarte catifelate de fiecare dupa ce o folosesc iar lucrul asta ma incanta maxim.

Produsul poate fi achizitionat de AICI

 Ivatherm este prima companie romaneasca de dermocosmetice dedicate pielii sensibile. Produsele contin apa termala Herculane iar acest ingredient este foarte benefic- cel putin pentru pielea mea. Intotdeauna am recomandat cu incredere produsele romanesti, cu o adevarata istorie in spate...iar Ivatherm cu siguranta poate fi recomandat. MERITA!

Pe curand! 

Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Recent Post