In Diva-Charms.com red blazer tricou cu mesaj

OOTD: Sunny day and deep red jacket / Diva-Charms.com

Poate unele dintre voi ati citit deja pe Facebook ca sunt racita.
Eh, stiu ca nu e mare scofala (Doamne fereste de mai rau) dar atunci cand raceala vine a doua oara intr-o luna deja nu mai e funny deloc. Eh, ca sa fiu sincera ...situatia asta ma enerveaza la culme. Deja am o saptamana de cand nici cel mai pregnant miros nu il mai simt...iar de vreo 4-5 zile nici pomeneala de GUST. Va fi o adevarata provocare sa gatesc in weekend, eu gust de 100 de ori mancarea pana sa o termin :) Sper sa imi revin cat mai repede, partea aiurea e ca nu prea am chef de nimic...iar perioada asta este destul de aglomerata pentru mine. Vreau neaparat sa pun ultimele lucruri la punct , in aproximativ 3 saptamanai incep serviciul. In fine, nu are rost sa ma gandesc la asta.

Ieri, dupa vreo 3 zile de stat in casa (doar cateva minute scos nasul in curte) mi-am facut curaj si am plecat in oras. De fapt, ca sa fiu sincera am cam avut treaba..asa ca am profitat de timpul frumos si am rapit-o pe Alexandra cateva minute de la job pentru 2-3 cadre.




Am purtat:

Sacou Deep RED -DIVA CHARMS-AICI
Tricou "Born to be FABULOUS"-DIVA CHARMS -AICI
Pantaloni Piazza Italia via Kurtmann -AICI
Pantofi ZARA
Geanta MILANOO



Vremea a fost mai mult decat frumoasa, cu siguranta nu ma mai asteptam la asa ceva acum...m-am bucurat tare mult si sper sa mai fie cateva zile de genul celei de azi. Partea urata atunci cand soarele e sus pe cer : Carmen mjeste ochii aiurea la fotografii iar acestea din urma nu ies bine deloc. 
Pe zi ce trece ma gandesc tot mai serios la faptul ca trebuie sa investesc cate ceva intr-un aparat foto de calitate, ma enervez la fiecare "sedinta foto" pentru ca rezultatele nu sunt deloc pe gustul meu.



Revenind, va spun ca imi place tare mult sacoul acesta.
Nu am reusit deloc sa ii surprind frumusetea in postarea de azi dar promit solemn ca o sa il mai vedeti destul de des in perioada urmatoare . Este foarte moale, placut la atingere si la purtare. Ador faptul ca este un picutz mai lung (nu stiu daca ati observat insa prefer tipul acesta de jachete/blazere) si faptul ca are buzunare. Cred ca o sa ne imprietenim destul de bine , fac pariu ca arata tare bine cu o helanca neagra de exemplu. Sau o camasa office. o sa probez asta in curand ...



Se pare ca aleg din ce in ce mai mult rosul . Zilele trecute am mai achizitionat vreo 2 bluzite in aceeasi culoare iar acum mi-am pus in wishlist un palton . Ghiciti ce culoare? Rosu , bineinteles.
Cam atat pentru azi dragele mele.
Sa aveti un weekend minunat. 
Cu soare . In suflet si in privire. Si daca se poate ...si in gradele din termometru :P

Related Articles

1 comentarii:

Recent Post