In

MELOR- brand romanesc, nou lansat la Sibiu

Dragele mele,

Azi am vesti bune pentru Sibiu (si nu numai). 

Sunt sigura ca multora dintre voi, ca si mie , va plac produsele care se diferenteaza de cele de serie. Dap, e adevarat: cele mai multe haine probabil le cumparam din magazinele deja consacrate , gen Zara, h&M
E normal asa ...exista o sumedenie de moduri de a accesoriza si a asorta o haina incat sunt mici sansele ca o tinuta sa fie exact la fel la mai multe persoane.  Insa, din cand in cand, cu siguranta ne bucura un produs deosebit, calitativ care se diferenteaza de restul.
In ceea ce ma priveste , lucrurile stau cam asa : daca acea haina are ceva deosebit, cu care iasa in evidenta..m-a cucerit. 


Azi,11 noiembrie, pe Bulevardul Victoriei din Sibiu se deschide magazinul “MELOR”, în care sibienii sunt invitaţi să descopere “produse realizate cu multă dragoste, de către o echipa frumoasă, în atelierul nostru din Sibiu, din materiale de bună calitate” dupa cum spune Nicolle Stanese, parte din echipa ce a creat acest brand.

Reprezentanţii magazinului spun că MELOR a luat naştere din dorinţa de a sublinia şi prin haine, “frumuseţea simplă sau simplitatea frumoasă, care tinde să se piardă în zilele noastre din cauza promovării prea puternice a tot ceea ce e artificial, încărcat şi ţipător”. Eh, total de acord cu asta, din pacate.“Ne adresăm femeilor care iubesc să fie frumoase şi simple, dar în acelaşi timp complicate prin mici detalii. Sunt fericită să împărtăşesc cu voi încă un lucru minunat. Am reuşit, împreună cu prietena şi asociata mea Liliana Tempean, să conturăm un brand frumos, delicat şi simplu, MELOR. Ne dorim să facem fericite femeile care ne calcă pragul, oferindu-le produse de calitate, speciale prin detalii şi numărul mic de bucăţi pe model. Despre MELOR prefer să vorbesc mai puţin eu şi să las pe fiecare dintre voi să îşi facă o părere, invitându-vă la primul nostru magazin, acasă, în oraşul pe care îl iubesc enorm, pe Bulevardul Victoriei, nr. 32. Începând cu 11 noiembrie, ora 10:00, oricine este binevenit în magazinul nostru, să ne cunoască produsele, să savureze o cafea şi să povestim despre lucruri frumoase, printre macarons şi flori, elemente care nu vor lipsi în nicio zi. Cadoul nostru pentru toţi clienţii care ne vor vizita, în prima săptămână, este o reducere de 10%, la toate produsele MELOR”, spune Nicolle Stanese.


Din pacate eu nu am reusit sa ajung ieri acolo pentru ca sunt racita cobza si abia pot vorbi (si nu, nu am cantat pana dimineata in club) insa pe cuvant ca in viitorul apropiat o sa vizitez si eu magazinul.
Pe mine m-au cucerit aceste detalii ,inca de saptamana trecuta.


Abia astept sa vad produsele, am un feeling ca imi vor placea:)
O cunosc pe Nicolle iar acest lucru imi da siguranta ca lucrurile ce rezulta din munca ei sunt calitative. Si frumoase. Am zis!
Deocamdată produsele MELOR se adresează doar doamnelor, urmand ca anul viitor, să se lanseze şi liniile Baby MELOR, Lady MELOR şi Mr. MELOR.

MELOR se găseşte şi pe facebook.com/melor, urmand ca în doar câteva săptămâni, clienţii să poată intra în posesia produselor şi online, de pe www.melor.ro.

Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Follow by Email

Recent Post