In bijuterii de argint blogawards.ro fashion jewelry silverzone.ro

[fashion] :Ce bijuterii purtam ? (part II :Silver jewelry)

Daca in postarea trecuta vorbeam despre bijuteriile gen chain &charm pentru azi m-am gandit sa sap putin in casuta cu amintiri si sa vorbim despre bijuteriile de argint.
Da! Argint!
Stiu ca sunt la moda colierele statement cu aspect masiv sau de ce nu , delicat (o sa vorbim si despre ele, promit) insa multe dintre noi prefera bijuterile din argint, inox sau aur alb.
Cunosc multe persoane care nu suporta deloc aurul si isi achizitioneaza cu precadere argint. Cu siguranta in zilele noastre predilectia pentru a cumpara argint nu mai tine de situatia financiara.
Cele mai multe bijuterii de argint sunt prelucrate din aliaje care contin argint pur intr-un anumit procent intre 87,5 si 95%. Acest procent este exprimat in parti la mie si influenteaza atat modalitatea de prelucrare a argintului, cat si aspectul final al bijuteriei. În unele tari, metalul trebuie sa aiba cel putin valoarea minima stipulata mai sus pentru a putea fi considerate bijuterii de argint, in timp ce in altele, aceasta valoare minima este de 900. Cu cat cantitatea de argint este mai mare, cu atat mai inchise vor fi tonurile piesei puse spre vanzare. Altfel spus, o bijuterie de 950 va fi semnificativ mai inchisa la culoare decat una de 875. Pentru multi bijutieri, cea mai eleganta combinatie este cea de 925, unde reflexele luminoase ale argintului se intrepatrund cu notele ascunse si adanci ale metalelor din aliaj.

Eu imi aduc aminte ca primul meu inel a fost unul din argint. Avea aspectul unui solitaire insa era putin mai grosut. L-am purtat cu drag, pana in ziua in care am primit inelul meu de logodna...
(Acum habar nu am unde e , probabil l-am uitat acasa...cred ca mi-ar fi placut sa il pastrez in cutia cu bijuterii...mi-a fost tare drag.)
Apoi, primii mei cercei (si singurul lucru care mi-a mai ramas amintire de la mama mea) sunt de argint. Au 3 pietricele turcoaz si sunt minunati. In viitor vreau sa ii poarte si Antonia, sa fac din ei o "mosterire de familie"....

Revenind, vreau sa va arat azi cateva bijuterii de argint care sunt cu siguranta pe placul meu si pe care le-as purta cu drag:


  • CERCEII
 Stiti deja ca ii ador, mai ales daca au si ceva albastru. Vara mai ales port cu mare placere culoarea asta mi se pare ca arata tare bine pe pielea bronzata


Nu as spune NU nici unor cercei clasici, eleganti in genul celor de mai jos.
Imi par extrem de versatili si cu siguranta eleganta este cel mai mare atu al lor.




Pentru ca este destul de comod sa ai mai multe PANDANTIVE pe care sa le asortezi la tinuta preferata , am cautat si eu cateva pe gustul meu. Si am gasit o multime...

nu aveam cum sa nu ma indragostesc de cele din colectia "parinti si copii", nu-i asa?


cele gravate cu mesaje inspirationale mi-au placut intotdeauna:


Daca e sa vorbim despre INELE atunci eu as alege aproape intotdeauna unul simplu , tip solitaire sau mai multe pietricele incrustate .Pentru ocazii mai speciale sau daca as avea chef de "altceva" un inel masiv in genul celui de mai jos ar salva situatia: 



Toate minunatiile prezentate mai sus le-am gasit pe magazinul online Silverzone.ro Acesta cu siguranta are printre cele mai mari oferte de bijuterii de argint iar calitatea acestora pare a fi foarte buna. Am vazut o multime de bijuterii cu pietre semipretioase (pentru acelea dintre voi interesate AICI mai multe detalii), extrem de frumos si atent lucrate...asa ca asta ma face sa cred ca dau atentie detaliilor .
Mai mult, oferta este extrem de bogata...practic gasesti cam orice acolo: bijuterii din argint(inele, cercei, pandantive, coliere) , brose, martisoare, bijuterii pentru copii si barbati si bijuterii din argint placate cu aur .


Tot acolo gasim si o oferta destul de bogata de bijuterii handmade (categorie pe care eu o ador si o pretuiesc nespus). 

Ca si concluzie cred cu tarie ca fiecare isi alege bijuteriile in functie de starea de spirit, de eveniment si de ce nu in functie de buget. Bijuteriile de argint sunt cu siguranta unele dintre cele mai frumoase existente pe piata si pot fi purtate si asortate cu succes la orice tinuta.
Totul tine de preferinte ...la final.

Acum va intreb pe voi: 
Va aduceti aminte cum era prima voastra bijuterie?
Acum purtati bijuterii din argint? 




Related Articles

2 comentarii:

  1. Prima bijuterie au fost cerceii de aur pe care i-am purtat pana acum vreo 10 ani.De atunci port briz-briz-uri,cum imi place mie sa le spun :) (am o colectie destul de mare,in jur de 80-90 perechi de cercei :D ),dar iubesc argintul.Am un inel cu piatra rosie pe care l-am primit la majorat si unul cu piatra mov pe care l-am primit cand am implinit 21 de ani.Sunt supradimensionata si le port tot timpul,fiind un fel de semnatura :D.
    Imi place tare mult ideea de bijuterie-mostenire :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prima bijuterie purtata este comandata online de pe site-ul www.belladonna-swarovski.ro, un colier superb si multumitor!

      Ștergere

Recent Post