In beauty L'oreal Derma Genesis produsecosmetice.ro review

[review]:Gel Spuma de Curatare L'oreal Derma Genesis

Dragele mele,


Pentru azi v-am pregatit un review al unui produs pe care l-am primit spre testare in urma cu aproape o saptamana de la produsecosmetice.ro
Daca de regula astept un piutz mai mult pana incep sa scriu despre ceea ce testez...de data asta nu am mai avut rabdare pentru ca deja am cateva prime impresii...pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
Cu siguranta acest post o sa fie updatat peste 1-2 luni, atunci cand o sa am mai multe de spus, insa pana atunci...incep prin a va spune starea tenului meu de acum: cred eu , pe baza hormonala au aparut pe frunte mai ales , de vreo 2-3 luni o multime de cosui(unele chiar din acele mari si dureroase, cum eu nu am mai avut pana acum-nici macar in pubertate). In zona nasului puntele negre parca s-au mai inmultit iar zona T uneori o cam ia razna: se ingrasa excesiv.Tenul e destul de tern, nu mai are deloc aspectul acela fresh si luminat de dinainte.

Acestea fiind spuse,pentru inceput, sa vedem ce spune producatorul:


L'oreal Derma Genesis este un gel care la contactul cu apa, se dezvolta intr-o spuma cremoasa care ajuta la detoxifiere si lumineaza pielea 
Caracteristici: * Creaza noi celule de ingrijire a pielii; * Pielea se simte imediat mai odihnita si luminoasa; * Activatorul de celule si mentolul ajuta la detoxifierea pielii; * Testata dermatologic.
Pentru o piele cu aspect tanar este necesara crearea de noi celule. O data cu trecerea timpului, reinnoirea celulara este incetinita, iar celulele moarte se acumuleaza pe suprafata pielii. Pielea isi pierde luminozitatea si uniformitatea.
Inovatie
Laboratoarele L'Oreal au creat al 11-lea gel spuma. La contactul cu apa, gelul se transforma in spuma pentru a detoxifia si a ilumina pielea. Formula este inbunatatita cu activator celular si mentol pentru a activa noi celule si pentru a da o senzatie intensa de puritate.

 O sa va spun punctual ce imi place si ce nu imi place dupa folosirea lui. 
Eu il folosesc in fiecare dimineata, deja am creat un "ritual de dimineata" care il include fara exceptie , in fiecare zi.

Produsul arata cam asa:



Cantitate: 150 ml 
Valabilitate: 12 luni de la deschidere 


  • Mi-a plăcut foarte mult faptul că este gel la aplicare, dar, pe măsură ce este masat pe piele se transformă într-o spumă cremoasă şi fină. Mirosul e destul de sesizabil, insa deloc deranjant. Nu stiu sa va spun exact a ce miroase, oricum e ceva fresh. Deloc deranjant. Imi da senzatia de prospetime dinainte sa il aplic pe ten.Apoi, am observat ca persista , daca nu ma machiez...il simt si o ora dupa ce imi curat tenul.
  • este foarte spornic: e nevoie de o cantitate foarte mica de produs pentru fiecare utilizare
  • Nu am observat să îmi provoace alergii, iritaţii şi coşuri. E un gel de curăţare care lasă tenul curat, iluminat şi cu un aspect sănătos.
  • nu usuca tenul deloc (nu am mai simtit senzatia aia de ten intins, foooarte neplacuta pentru mine) si nici nu il ingrasa. Aspectul acestuia dupa curatare e catifelat si proaspat
  • Nu lasă pielea lipicioasă deloc (mi s-a mai intamplat) După clătire tenul rămâne curat şi fresh! Poate par eu nebună, dar am senzaţia că îmi tenul mai light, porii mai curaţi! 
  • este transparent, iar formula este usor lichida

Ce m-a surprins foarte mult a fost efectul asupra punctelor negre. Nu, nu au dispărut, dar sunt mult mai puțin vizibile de când folosesc acest gel de curățare.O sa tin sub observatie acest aspect si urmeaza sa revin cu detalii.
Singurul lucru "contra" ce il pot spune e legat de ambalaj. Stiu ca multe din produsele de genul vin ambalate in recipiente de genul acesta, insa chiar cred ca i s-ar fi potrivit un pic mai mult un flacon cu pompita - consistenta usor lichida il face sa nu se poata doza foarte usor:mi s-a intamplat sa folosesc mai mult produs decat ar fi fost nevoie doar pentru ca a curs un pic mai mult decat as fi vrut.
Poate fi achizitionat de AICI , la pretul de 25 ron- cu siguranta cel mai mic din cate am vazut-cel putin online.

Ca si concluzie, recomand acest gel de curatare datorita faptului ca tenul meu arata mult mai bine dupa doar o saptamana de la folosire.
Recunosc, am mai adaugat cateva produse noi in ingrijire in aceasta perioada insa tind sa cred ca cea mai mare schimbare vine de la gelul de curatare L'Oreal Derma Genesis.
O sa continui sa il folosesc in perioada urmatoare zilnic si tin sub observatie urmatoarele aspecte: pori dilatati, puncte negre, aspect ten si acnee. Promit sa revin asupra review-ului in momentul in care o sa pot adauga alte concluzii.

A incercat cineva pana acum gelul de curatare L'oreal Derma Genesis?
Cum v-ati inteles cu el? Ce alte produse de genul puteti recomanda?



Later edit (24.10.2014)

Iata ca au trecut deja 3 luni de cand folosesc constant (adica aproape constant, cred ca am mai uitat in vreo dimineata- pe ici pe colo) acest produs. Am ales sa il folosesc dimineata, pentru ca seara prefer sa ma demachiez cu un lapte demachiat. Asa m-am obisnuit , asa tenul meu se simte mai bine.
Deci, revenind am decis sa fac un update articolului pentru ca acest produs chiar merita :) Am observat o imbunatatire vizibila a conditiei tenului dupa aceasta perioada, excesul de sebum chiar a disparut iar parca cosurile au aparut mai rar (dar inca isi fac de cap).
Nu mi-a provocat nici o alergie, doar in cateva dimineti am avut senzatia aceea de piele care "strange". In rest...nimic negativ. Doar schimbari in bine. 
Cu siguranta o sa il mai cumpar, a intrat deja in rutina mea de ingrijire! 


Related Articles

2 comentarii:

  1. Buna!Eu nu am incercat acest gel de curatare,in schimb eu folosesc Olay Essentials,care arata si face exact ca si gelul de curatare de la L'oreal.Cel putin din punctul meu de vedere!Dar cum al meu este pe terminate,cred ca il voi inlocui cu cel de la L'oreal Derma Genesis!Chiar eram curioasa care este parerea ta,dupa ce ni l-ai prezentat pe FB.Multumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina , marturisesc ca nu am incercat pana acum Olay Essentials....insa am tot auzit de el. Despre Derma Genesis....cum spuneam , numai de bine ....cel putin pana acum :) Multumesc si eu pentru interes .

      Ștergere

Recent Post