In beauty tratament ten welness garden

Rasfat pentru tenul meu la Wellness Garden ( #TriptoGermany)

Va spuneam pe Facebook ca sunt destul de dezamagita de vremea din Germania si de faptul ca a plouat mai toata vacanta. Si au fost zile in care erau 12 grade, in mijlocul lui iulie. Mda, nu are rost sa ma mai gandesc, ma intristez iarasi.
Totusi, am incercat sa profitam cat mai mult de timpul petrecut acolo prin activitati indoor gen piscina, masaj si alte minunatii.
Daca mamarutza noastra s-a bucurat din plin de apa din piscina (nu cea de copii cum as fi vrut eu...)adultilor eu m-am rasfatat intr-una din zile in salonul cumnatei mele.

Va recunosc ca abia asteptam sa se intample lucrul asta mai ales pentru ca stiu ca Daniela este un adevarat profesionist...iar tenul meu chiar avea nevoie de asa ceva.
V-am mai spus ca in ultimul timp parca nu il mai recunosc deloc : fruntea mi s-a umplut de cosuri sau punctulete rosii, nasul de punte negre...iar aspectul lui este unul...dezastruos.
Recunosc ca exista seri in care uit sa ma demachiez (mai demult aveam in sertarul noptierei un pachet de servetele demachiante, tocmai pentru aceasta situatie -trebuie sa imi cumpar iarasi) insa parca tenul meu e mult prea "revoltat" pe situatie.
Tind sa cred ca tot dezastrul asta are la baza o cauza hormonala, insa pana nu ajung la medic nu vreau sa ma pronunt.
Sa revenim:) 
Ideea principala e ca aveam mare nevoie de o curatare atenta a tenului, un peeling, cateva masti...si vreo 2 luni in care sa mi se faca masaj :)))
Sa va spun punctual ce am facut:

  • pentru ca aveam nevoie (cu o seara inainte l-am sarbatorit pe cumnatul meu iar eu nu m-am demachiat asa cum trebuie) aplicarea unui gel si a unei lotiuni pentru indepartarea machiajului
  • peeling pentru curatarea tenului in profunzime 
  • mi sa aplicat o masca pe baza de zinc

Zincul controleaza si regleaza procesele metabolice, activitatea enzimelor si mentine integritatea celulelor. Acesta catalizeaza numeroase reactii biochimice, contribuind in special la dezvoltarea celulelor si la sinteza testosteronului (hormonului sexual masculin). 



Deficitul de zinc in organism s-a dovedit a fi legat de eruptiile acneice si aparitia altor afectiuni ale pielii. O piele uscata, unghii casante, un par lipsit de stralucire, sunt de asemenea probleme care apar din cauza lipsei de zinc.

  • pentru deschiderea porilor baia de abur
Baile de aburi contribuie la deschiderea porilor si la curatarea epidermei de toate impuritatile si toxinele care au invadat-o. Astfel, eventualele cosuri devin mai usor de extras, fara sa-ti lase semne inestetice pe piele. De asemenea, vaporii fierbinti hidrateaza in profunzime epiderma, ajutand-o sa-si recapete supletea si catifelarea.
  • cea mai neplacuta parte a "rasfatului" :cosurile si punctele negre au fost indepartate. Pentru cosuri s-a folosit o canula sterila. Mi s-a recomandat ca atunci cand aleg sa fac asta intotdeauna sa folosesc comprese sterile pentru a-mi acoperi degetele- niciodata fara.
  • Relaxare totala :masaj facial timp de 10 minute. 
  • Pentru a diminua roseata aparuta in urma procesului dureros explicat mai sus mi s-a aplicat o masca hidratanta de piersica+ masca hidratanta si racoritoare de ochi
  • La sfarsit un ser contra acneei
Pentru ca totusi se vedeau ceva urme , am fost rasfatata si cu o rapida sedinta de machiaj...Nu de alta dar mai aveam un picutz de umblat in ziua aceea iar eu  ma simt "goala" fara make-up.

Totul a durat ceva peste 2 ore, timp in care mamarutza mea se juca fericita in piscina hotelului (tocmai descoperise ca poate turna apa dintr-un pahar in altul :>) iar eu...m-am relaxat complet. 
Chiar glumeam spunand ca dupa un asemenea rasfat pot sa mai vina inca muulte muulte nopti nedormite-le suport :))




Trebuie sa va spun ca inainte de sarcina tenul meu arata impecabil (nu am avut nicodata probleme cu el, nici macar in adolescenta) asa ca nu am facut foarte multe tratamente in saloanele de cosmetica. Imi amintesc ca imi curatam tenul dupa o baie de abur (cu musetel) si imi aplicam cate o masca, din cand in cand.Atat!
Aici se folosesc produsele Maria Galland . Nu pot sa va spun deocamdata prea multe despre ee, insa am inteles ca sunt printre cele mai bune produse folosite in saloanele din Germania.
Pentru mai multe imagini cu salonul puteti da Like! Welness Garden -Facebook
Pentru ca rasfatul sa fie maxim, am primit si un mic cadou: o crema de fata , adaptata tenului meu. 


Ma aflu in plin proces de testare a ei, in perioada urmatoare revin cu un review

In concluzie ..nu pot sa fac prea multe comparatii cu saloanele din Romania. Insa pot spune ca tenul meu arata foarte bine , urmele de pe frunte erau micute si nu extraordinar de evidente asa cum vazusem la o prietena care isi face frecvent astfel de tratament.
Dupa cateva zile am observat ca fruntea arata muult mai bine , cosurile au inceput sa dispara incet incet iar pielea din zona T nu se mai ingrasa atat de mult. Iar eu eram tare multumita de rezultat! :) 

Tot ce e posibil sa nu reusesc sa fiu obiectiva , asa ca probabil ma iertati. 
Nu am cum sa nu spun ca mi-a placut tare mult ambianta (muzica de relaxare-Budha Bar), lumina difuza si aromoterapia. Toate aceste mici detalii chiar fac diferenta intr-un salon de cosmetica.Nu-i asa?
Sfarsitul a fost unui apoteotic...masaj ayuveda . Are rost sa va spun cat de bine a fost? :)) 











Acum, va intreb pe voi. Cat de des frecventati un salon de cosmetica? Ce proceduri alegeti sa faceti?
Cand si cum v-ati simtit rasfatate si relaxate ultima data?
Astept cu nerabdare comentariile vostre! Pe curand!

Related Articles

1 comentarii:

  1. Maria Galland sunt bune din cate stiu eu. Foloseam frecvent diverse cand mergeam la salon in Valcea. Ahh ce dor imi este.
    Ma bucur ca ai avut parte de asa rasfat. Trebuia in fiecare zi ;)).

    RăspundețiȘtergere

Recent Post