In produsecosmetice.ro red lips review saffron selfie tus de ochi tus lichid waterproof

[review]: Saffron Dip Liner Waterproof



Iata ca mamarutza mea a adormit (dupa ce si-a baut lapticum de dimineata) iar eu mi-am facut curaj sa va mai spun cate ceva, aici. La Sibiu ploua, vremea e mohorata....lucru care imi displace tare mult, ca sa fiu sincera cu voi.
Totusi sa ne gandim la lucruri frumoase...si sa avem si putintica rabdare, vremea frumoasa TREBUIE sa revina si pe la noi...Nu-i asa?

In urma cu aproximativ o luna am primit o propunere de colaborare de la www.produsecosmetice.ro care trebuie sa recunosc ca m-a bucurat foarte tare. Cunosteam site-ul , l-am studiat "din scoarta in scoarta" anul trecut cand o prietena si-a comandat ceva,  eu nu am putut rezista ...si mi-am imbogatit colectia de fonduri de ten.

Loredana, cea cu care am tinut legatura are o rabdare fantastica...si mi-a raspuns la tot felul de intrebari si nelamuri. Apoi, din nou rabdare fantastica cand eu mi-am schimbat alegerile de vreo...3 ori?? Ba vroiam nush ce pudra, apoi vroiam un fond de ten. Apoi, o paleta de farduri. Apoi, altceva...si tot asa.
Pai cum sa fi super hotarata atunci cand ai atatea produse de unde poti sa comanzi. Mi se pare ca oferta este mai mult decat generoasa si poti gasi acolo cam ORICE AI NEVOIE. Fie ca vorbim de  produse de machiaj, ingrijire ten, ingrijire corp,ingrijire buze, accesorii, produse organice si profesionale.
Acum, sa fim seriosi...cat de rapid ma puteam hotari, data fiind circumstanta?
So, Loredana....scuze !! :d

Revenind, m-am hotarat la 3 produse de machiaj : fond de ten Revlon Colorstay, pudra Revlon Nearly Naked si tus Saffron Waterproof.
AICI vi le aratam pe toate, va si aratam entuzismul meu..;>>
Am ales sa va scriu azi despre  Tusul de ochi Safrron Dip Liner Waterproof.
L-am introdus in comanda pentru ca era printre lucrurile de care aveam nevoie.
De cand cu mamarutza mi-am cam schimbat si stilul de machiaj asa ca aleg destul de des tusul, in detrimentul celorlalte farduri. Machiajul arata f bine, se aplica relativ rapid...si foarte important..se potriveste cu aproape orice outfit :>>

Produsul arata cam asa:


Cred ca unul dintre cele mai mari avantaje ale sale e dat de REZISTENTA lui. Am fost atat de uimita de acest aspect incat trebuie sa incep cu el. Intradevar am mai folosit si alte tusuri care promiteau ca o sa reziste pe pleoapa mea insa, daca era o zi mai calduroasa de exemplu iar eu transpiram un picutz, gata erau. Se evaporau :/ Acesta este intradevar waterproof ( am testat asta de cateva ori cand am intrat sub dus uitand sa ma demachiez , iar la iesire era intact) si rezista extrem de bine de dimineata pana seara. 
Alte impresii pozitive, la fel de importante:

  • CANTITATEA :tusul are 6 ml, un gramaj destul de bun
  • PRETUL: il puteti gasi acum la reducere , 19 ron . Detalii AICI
  • PENSULA : are o lungime potrivita, nu este modelul acela cu pensula lunga, care devine instabila in mana. Perii sunt perfect uniti, si raman asa de fiecare data cand se introduce pensula in orificiu. Poate fi folosita cu usurinta chiar si de incepatoare ca mine in aceasta tehnica de machiaj.



  • Nu se simte niciun fel de disconfort la aplicare- sunt sigura ca a-ti nimerit si voi macar unul care sa  usture ingrozitor cand este aplicat foarte aproape de linia genelor. Saaau care sa se adune in coltul intern al ochiului, fiind mult prea lichid  (zilele trecute am patit asta cu tusul meu Elf)
  • INTENSITATE: negru intens, nu este nevoie de mai multe straturi pentru a obtine o culoare puternica. Mai jos, e aplicat intr-un strat.



  • Nu curge, pasta nu isi schimba consistenta pe parcursul folosirii ( nu se ingroase-pana acum l-am folosit aproape zilnic aprox 2 sapt )
  • DESIGNUL INOVATIV CU OGLINDA: Nush daca mai exista alte tusuri care sa aiba oglinzi incorporate, recunosc sa prima data cand am vazut detaliul acesta mi-a venit sa zambesc gandindu-ma ca nu o sa folosesc niciodata o oglinda atat de mica. Insa am folosit-o si mi-a placut! E buna, mai ales cand nu exista alta la indemana.
  • TERMENUL DE VALABILITATE: 24 de luni de la descidere. Un mare plus pentru mine, care am aruncat la gunoi zeeeci de produse de machiaj pe care abia le-am folosit de cateva ori.
Pentru ca fiecare produs trebuie sa aiba si ceva care nu imi place (sau cel putin asta mi se intampla mie ) aici o sa va spun despre faptul ca atunci cand il aplici in cantitate mai mare (mie mi s-a intamplat fara sa urmaresc asta ) iti da senzatia ca  "te tine'. Nu stiu cum sa va explic, cu siguranta stiti ce vreau sa spun. Dar a fost un caz izolat, probabil nu l-am aplicat eu asa cum ar fi trebuit.
Apoi, mie personal mi s-a parut foarte greu de demachiat (nu am avut nici un demachiant destinat acestui tip de produs, my bad again). Eu fiind obisnuita sa scap de "ritualul" de demachiere in 2 timpi si 3 miscari...acum am avut ceva probleme. 

Acest produs poate fi achizionat de AICI la pretul de 19 RON.

Pentru ca eu chiar nu reusesc sa imi gasesc lumina potrivita in casa pentru a-mi fotografia machiajele si inca nu stiu care sunt pozitile in care se fac genul acela de folografii( dar promit sa invat) va arat un selfie facut zilele trecute, cand ma jucam cu aparatul si trepiedul, din nou in timp ce mamarutza dormea :>

In ceea ce ma priveste, eu cam asa folosesc acest produs: O linie discreta la baza genelor, pentru a-mi intensifica privirea.
 Cand vreau sa ma joc, o lungesc putin si dau impresia de cat eye, sau o ingros la capatul exterior al ochiului iar privirea e mai intensa. Ador sa il combin cu un ruj rosu si un ten perfect, insa combinatia asta ...imi e tare ciudat sa o port.

Pentru cine crede ca are nevoie, exista si un mic tutorial:



(fotografiile acestea nu imi apartin, insa le aveam salvate intr-un folder, asa ca nu pot indica sursa)

La final as vrea sa va intreb pe voi cat de des folositi tusul in machiajul vostru? Ce tip de machiaj preferati atunci cand il alegeti...si ce recomandari aveti , la capitolul acesta?




P.S.: LA MULTI ANI Federova ! Iti doresc tot binele din lume, clipe frumoase alaturi de familia ta minunata, sanatate , zambet in privire si in suflet, liniste, si o zi...cu "scipici". Te pupam, mamica frumoasa!

Related Articles

4 comentarii:

  1. Uaa, ce dragut!! Multumesc tare mult Carmen, esti o draguta! De cand ma stiu niciodata nu a fost urat de ziua mea, azi ploua :(.
    Ai incercat sa te demachiezi cu ceva pe baza de ulei? Uleiul e foarte eficient cu chestiile waterprof.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, scumpo! Meriti tot binele din lume, esti o persoana deosebita!! :**
      Sa sti ca nu aveam nici un produs pe baza de ulei, asa ca nu am incercat asa. Trebuie sa imi cumpar ceva, mai ales ca imi place tusul si cu siguranta o sa il mai folosesc. Te pup!

      Ștergere
  2. iti vine tare bine! eu nu folosesc tus, o sa-mi fac curaj!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post