In produsecosmetice.ro review review Revlon Colorstay REVLON Colorstay

[review]: REVLON Colorstay

Azi am pregatit pentru voi un review al unui produs pe care mi-am dorit tare mult sa il testez. Am citit multe review-uri despre ele, am cautat discutii pe forumuri, am vazut o multime de poze before-after asa ca ...era in wishlist. 
Propunerea de la produsecosmetice.ro a venit tocmai la tanc. Va spuneam in POSTAREA trecuta ca m-am hotarat greu asupra produselor pe care trebuia sa le aleg. Eh, acest fond de ten a fost primul ales. 

Desi in mod normal nu am probleme cu tenul (cu toate ca daca ar fi sa analizez starea tenului meu in ultimele luni nu as mai putea sa spun asta: fruntea e veshic impanzita de cosuri. Posibil sa fie pe baza hormonala sau ceva nu e bine cu alimentatia mea. Trebuie analizata problema!) am ales intotdeauna fonduri de ten cu putere mare de acoperire. 
Imi place ca tenul sa aiba un aspect mat, sa nu se vada absolut nici o imperfectiune ...iar machiajul sa se vada perfect. Eh, fiecare cu piticii lui, nu-i asa?

Revlon Colorstay se incadreaza cu siguranta in standardele mele , cand vine vorba de fonduri de ten .



Nu am avut prea mare rabdare asa ca l-am incercat imediat ce l-am primit. Am ales varianta pentru ten normal, nuanta 180 Sand Beige.
Asa cum ma asteptam , am ramas placut impresionata:

  • textura este perfecta-nici groasa nici prea lichida, 
  • nu ofera deloc aspect de masca
  • nu incarca tenul.
  • uniformizeaza nuanta tenului 
  • ramane pe fata intreaga zi! (Ceea ce mi se pare minunat!)
  • acopera porii incarcati si aproape orice imperfectiune a tenului
In imaginea din dreapta am incercat sa va arat cat de bine acopera zgarietura prezenta in prima fotografie (Rila Iepurila responsabil pentru ea). Si-a facut treaba destul de bine, nu-i asa?

Mai mult, nu imi aduc aminte sa se fi transferat pe telefon . 
Eu il folosesc doar intr-un strat si cu siguranta aspectul nu e unul incarcat.
Un aspect care mie imi place tare mult e dat de un detaliu: are in compozitie mici mici particule stralucitoare care ilumineaza tenul si ii da o stralucire aparte. Me like!
Alte aspecte pozitive:

  • gama variata de nuante
  • miros discret, abia se simte
  • poate fi folosit impreuna cu o pudra sau singur. 
  • reuseste sa tina sebumul sub control (cel putin in cazul meu)
  • are SPF 20
  • cantitate rezonabila, dat fiind faptul ca e nevoie de o cantitate destul de mica la fiecare utilizare cred ca se foloseste o perioada mare.

Daca e sa spun ceva negativ despre REVLON Colostay atunci trebuie sa va spun ca nu inteleg deloc de ce nu are pompita!
Eu ma chinui de fiecare data sa scot produsul din sticluta. Ori imi curge prea mult, ori prea putin. Daca nu sunt foarte atenta, sfarsesc prin a-mi face o tona de nervi. Si asta e not nice, pe cuvant!




Ca si concluzie, cu siguranta il recomand si o sa il recumpar. Eu sunt foarte multumita de felul in care se comporta si arata pe tenul meu.
Il puteti cumpara de AICI , acum il gasiti cu 26% reducere.

Maine va pregatesc o surpriza! Doar atat va spun, deocamdata!
Pana atunci, astept comentariile vostre. Sunt curioasa sa stiu daca l-ati incercat si voi si ce parere v-a lasat? Sunteti multumite sau...nu e dintre cele mai potrivite voua?

Pe curand!

Related Articles

12 comentarii:

  1. Imi doresc de mult sa-l incerc, dar inca nu s-a ivit ocazia.
    Ma bucur sa citesc si parerea ta despre el si sa aflu ca ti-a placut.
    E clar ca trebuie incercat, din cate vad s-ar potrivi tenului meu. :d
    Pupici, miss-lorrie.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca si eu am tot amanat testarea lui..pentru ca asa cum spui tu, nu s-a ivit ocazia. De fiecare data cand eram la cumparaturi, alegeam altceva..uitand ca vreau sa il incerc pe acesta. Dar acum ma bucur tare ca am facut-o, este unul dintre fondurile mele de ten preferate,
      Pupici Lorena!

      ps- Bine ai venit!

      Ștergere
    2. Merci! Sper sa il iau si eu, odata. :D

      Ștergere
  2. Buna!Nici eu nu am incercat fondul de ten de la Revlon Colorstay,desi multe fete l-au laudat!Imi plac pozele,care sunt mai mult decat convingatoare,ca acopera ,si faptul ca are particule stralucitoare ii mai da o bila alba.Si mie imi displace faptul ca nu are pompita si astfel e greu de dozat cantitatea necesara!Multumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, sa sti ca si pe mine ma incanta faptul ca are particule stralucitoare. E foarte discret..asa cum trebuie sa fie. Sau cel putin asa cum imi place mie:))
      De acoperit acopera...fara doar si poate. Ma bucur ca iti plac fotografiile.
      te mai astept pe aici :)

      Ștergere
    2. Cu siguranta imi voi face simtita prezenta,desi sa stii,ca te urmaream din umbra pana de curand!
      O zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere
  3. Este fondul meu de ten preferat de vreo 3 ani cred :) .Eu folosesc varianta pentru ten mixt/gras .Chiar daca am incercat si alte fonduri de ten ma intorc intotdeauna la el,cel putin pe perioada verii doar pe el il folosesc.Ma bucur ca ti-a placut si tie! Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Anca!
      Ohoo..de 3 ani? Are cam tot atata vechime cat are L'oreal Accord Parfait pentru mine:))) Il trec si pe acesta pe lista, asta e clar!
      Te pup!
      p.s: Bine ai venit!

      Ștergere
  4. Il folosesc si eu de aproximativ o luna si a devenit preferatul meu,mi se potriveste si nuanta si asta ma incanta tare:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deci, avem aproximativ aceeasi "vechime":))) Cred ca te incanta faptul ca ai gasit nuanta potrivita, asa mi se intampla si mie:)) Te pup si eu!!

      Ștergere
  5. Super descriere, pe mine chiar m-ai convins si la urmatoarea comanda, e pe lista.
    Acum folosesc INFAILLIBLE de la L'Oreal... sunt multumita de el in mare... dar se cam transfera... daca spui ca cel de la Revlon nu se ia deloc, as vrea sa-l incerc :)

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC: Sibel
    Nume Facebook: Sibel Badici
    Instagram: @vivadelicio0ous
    Produsul meu preferat de make este blush-ul pentru ca imi ofera un ten luminos,natural si radiant. Iti recomand blush-ul cremos Maybelline Dream Touch,nuanta 02 apricot,de pe ProduseCosmetice.ro

    RăspundețiȘtergere

Recent Post